Hepinizin iyi ve kötü yorumlarına saygı duyuyorum. Ben tabiki evlenmeden önce kv hastalığını biliyordum zaten sırf bu sebeple bir çok gelinin diretip yaptıracağı şeyleri olmasa da olur deyip onlara elimden geldiğince yük olmamaya çalıştım. Evlendik bir şekilde bekleseydiniz evlenmek için diyenler var bekleseydim bu sefer yas süreciyle 1 yıl daha ertelenecekti ve her şeyden önce kv oğlunun mürüvetini görmek istiyordu. Daha sonraki süreçte kv elden ayaktan düştüğü için akrabaları baktı ve biz evlenir evlenmez bu sürecin içine düştük çünkü daha ağır bir seviyeye geldi rahatsızlığı. Her akşam kv min kaldığı akrabasının evindeydik eşimle çünkü kp bakımı yemeğini yapamıyordu. Bazen eşim beni işten eve bırakıp oraya gitmek zorunda kalıyordu. Ben bu zor günlerin hepsinde daha 1 haftalık evliliğimden 6 ay boyunca gıkımı bile çıkarmadım aksine evimde ağırlayıp çalıştığım halde bakımını yaptım 2 aylık evliyken. yine olsa yine yaparım çünkü kv çok iyi bir insandı en güzel ilgi alakayı göstermek için kendimi paraladım. daha sonraki yas sürecinde de gerçekten çok zor günler yaşandı hep eşime ve ailesine tam destek oldum. Nasıl zor günler yaşadığımı ben biliyorum zaten eşim hala atlatamadı hiç kolay değil bununda farkındayım zaten.kp im e vicdan yapmasam bu konuyu açmazdım zaten evimde keyfime bakar bu meseleyi kafama takmaz evime almazdım. ben şuna üzülüyorum ben bunu bile bile evlendim diye hiç bunalmaya üzülmeye ve yorulmaya hakkım yok mu? evet bile bile evlendim çünkü eşimi çok seviyorum. Herkes şunu istiyor anladığım kadarıyla bilerek evlendiysen sus bütün sorumlulukları üstüne al diyorlar. ben evet kaynıma da kızgınım eşimi küçüklüğünden beri hep ezmiş bi radam eşim ondan çekiniyor kaç kere konuş desem de uğraşamam karısıyla ne hali varsa görsünler diyor. bende zaten buraya çarelerim tükendiği için yazdım. eşim vardiyali ve ben haftanın 6 günü 8-6 çalışan biriyim mesela 4-12 vardiyasında kp gelmiyor görümceme gidiyor bende zaten gelir gelmez temizlikle uğraşıyorum bütün hafta işim bitmiyor. gececi oluyor eşim 12-8 o zaman beni isten alıyor 7 de kp ile eve giriyoruz saat 8 gibi zaten anca sofraya oturuluyor 9-30 gibi kp kalkıyor gidiyor eşimde 10-30 da hazırlanmaya başlayıp 11 olmadan evden çıkıyor yani 1 saat kalıyor bize ama kp gelmese ben o akşam belki kahvaltılık yapar 8 den sonra yayılır dinleniriz. 8-4 te görüyorum sadece eşimi onda da yine aynı 22-00 da anca oturuyor insan e adam 6 da uyanacak bütün zaman yeme içmeyle geçiyor. Bende bu döngünü içinde kaldım çıkamıyorum. Zaten size yazma sebebimde buydu. beni üzen bütün yükü görümcemle bana yıkmaları kaynımlar yarın öbür gün kayınbabamın mirası kalsa (ALLAH GECİNDEN VERSİN) demiycekler biz ilgilenmedik. İlk onlar koşacak belki.