kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanlarla itişerek iyilik yapılmaz.adama yardım etmiyorlarsa onların terbiyesizliği onların ahlakı.ha adamcağız da bunun farkındadır zaten.değilse de haketmiyordur o zaman yardımlarınızı bu derecede.
miras konusunda da yargıtayın kararı var ,sağlığında kendisiyle ilgilenmeyen evladı mirasdan men edebilir ebeveyn ...

bazı konulara da bayılıyorum başında 2-3 saat oturuyor eşimde yardım ediyor diyen ortalara doğru gelen tepki üzerine tüm işi bana yıkıyorlar oldu sonunda da eşimle sadece 1 saat vakit geçirebiliyoruz benimde eve girip oturuyor kayınpeder ve herşeyi ben yapmak zorundaymışım gibi davranıyorlar oldu

bakalım başka ne süprizler var

o yüzden samimiyetinize inanmıyoruz zaten habire değişiyor ... yaptığının düşüncesinin arkasında olmalı insan.

Hepinizin iyi ve kötü yorumlarına saygı duyuyorum. Ben tabiki evlenmeden önce kv hastalığını biliyordum zaten sırf bu sebeple bir çok gelinin diretip yaptıracağı şeyleri olmasa da olur deyip onlara elimden geldiğince yük olmamaya çalıştım. Evlendik bir şekilde bekleseydiniz evlenmek için diyenler var bekleseydim bu sefer yas süreciyle 1 yıl daha ertelenecekti ve her şeyden önce kv oğlunun mürüvetini görmek istiyordu. Daha sonraki süreçte kv elden ayaktan düştüğü için akrabaları baktı ve biz evlenir evlenmez bu sürecin içine düştük çünkü daha ağır bir seviyeye geldi rahatsızlığı. Her akşam kv min kaldığı akrabasının evindeydik eşimle çünkü kp bakımı yemeğini yapamıyordu. Bazen eşim beni işten eve bırakıp oraya gitmek zorunda kalıyordu. Ben bu zor günlerin hepsinde daha 1 haftalık evliliğimden 6 ay boyunca gıkımı bile çıkarmadım aksine evimde ağırlayıp çalıştığım halde bakımını yaptım 2 aylık evliyken. yine olsa yine yaparım çünkü kv çok iyi bir insandı en güzel ilgi alakayı göstermek için kendimi paraladım. daha sonraki yas sürecinde de gerçekten çok zor günler yaşandı hep eşime ve ailesine tam destek oldum. Nasıl zor günler yaşadığımı ben biliyorum zaten eşim hala atlatamadı hiç kolay değil bununda farkındayım zaten.kp im e vicdan yapmasam bu konuyu açmazdım zaten evimde keyfime bakar bu meseleyi kafama takmaz evime almazdım. ben şuna üzülüyorum ben bunu bile bile evlendim diye hiç bunalmaya üzülmeye ve yorulmaya hakkım yok mu? evet bile bile evlendim çünkü eşimi çok seviyorum. Herkes şunu istiyor anladığım kadarıyla bilerek evlendiysen sus bütün sorumlulukları üstüne al diyorlar. ben evet kaynıma da kızgınım eşimi küçüklüğünden beri hep ezmiş bi radam eşim ondan çekiniyor kaç kere konuş desem de uğraşamam karısıyla ne hali varsa görsünler diyor. bende zaten buraya çarelerim tükendiği için yazdım. eşim vardiyali ve ben haftanın 6 günü 8-6 çalışan biriyim mesela 4-12 vardiyasında kp gelmiyor görümceme gidiyor bende zaten gelir gelmez temizlikle uğraşıyorum bütün hafta işim bitmiyor. gececi oluyor eşim 12-8 o zaman beni isten alıyor 7 de kp ile eve giriyoruz saat 8 gibi zaten anca sofraya oturuluyor 9-30 gibi kp kalkıyor gidiyor eşimde 10-30 da hazırlanmaya başlayıp 11 olmadan evden çıkıyor yani 1 saat kalıyor bize ama kp gelmese ben o akşam belki kahvaltılık yapar 8 den sonra yayılır dinleniriz. 8-4 te görüyorum sadece eşimi onda da yine aynı 22-00 da anca oturuyor insan e adam 6 da uyanacak bütün zaman yeme içmeyle geçiyor. Bende bu döngünü içinde kaldım çıkamıyorum. Zaten size yazma sebebimde buydu. beni üzen bütün yükü görümcemle bana yıkmaları kaynımlar yarın öbür gün kayınbabamın mirası kalsa (ALLAH GECİNDEN VERSİN) demiycekler biz ilgilenmedik. İlk onlar koşacak belki.
Derdinizin ne olduğu daha net anlaşıldı son 2 cumlede.

ben zaten yemek hazırlarken çayını demliyorum çoğu zaman hemen çayı bitince kalkıp gidiyor sağolsun
çocuk işini şimdilik biraz erteleyin bence yaşınız da genç üstelik
arkadaşların dediği gibi evinde yemek yapabilirsiniz
çalışan insan için 2 evde yemek yapmak zor olacak tabi ama başka bir çözüm gelmesi aklıma
üzüldüm adamcağıza bir yandan

bazı konulara da bayılıyorum başında 2-3 saat oturuyor eşimde yardım ediyor diyen ortalara doğru gelen tepki üzerine tüm işi bana yıkıyorlar oldu sonunda da eşimle sadece 1 saat vakit geçirebiliyoruz benimde eve girip oturuyor kayınpeder ve herşeyi ben yapmak zorundaymışım gibi davranıyorlar oldu

bakalım başka ne süprizler var

o yüzden samimiyetinize inanmıyoruz zaten habire değişiyor ... yaptığının düşüncesinin arkasında olmalı insan.
Eşim yardım ediyor bunu inkar etmiyorum ama bir erkek en fazla nereye kadar yadım edebilir bi düşünün bakalım ne kadar yadım etsede bir noktadan sonra ikimizde eve gelir gelmez koşturmacaya giriyoruz ve ne kadar yardımcı olursa olsun benim kadar detaylı davranamadığı için malesef bana kalıyor ben s

Eşim yardım ediyor bunu inkar etmiyorum ama bir erkek en fazla nereye kadar yadım edebilir bi düşünün bakalım ne kadar yadım etsede bir noktadan sonra ikimizde eve gelir gelmez koşturmacaya giriyoruz ve ne kadar yardımcı olursa olsun benim kadar detaylı davranamadığı için malesef bana kalıyor ben s
tmm aynı nikiniz gibi size çok acıdıkkk çok üzüldükkk kahrolduk.oldu mu şimdi bu yorumum? :KK45:

bir inkar ediyorsunuz bir etmiyorsunuz 2-3 yorumunuz var bu konuyla alakalı yardım ediyor,ikiside herşeyi benden bekliyor şimdi yine yardım ediyor ama benim kadar detaylı yapmıyora döndü...
bir erkek nereye kadar mı yardım edebilir? valla bu erkeğine göre değişir ,yeteri kadar yardım etmiyorsa eşiniz neden yardım ediyor dediniz o zaman ? yardım ediyor ama detayı mı kaldı gerçekten ... detayıda siz yaparsınız bu kadar önemliyse o detaylar sizin için,
eşinizin işi sizinkinden daha kolay değil babasının evine temizliğe de yardım ediyormuş mesela, demek ki elinden hiçbirşey gelmeyen bir adam değil görümcenize yardım edebilen size de eder isteyin etsin ,hoş babasının evini süpürdü diye de rahatsızsınız ya neyse...

siz iş mesai konusunu eşinizle neden çözmüyorsunuz? asıl sorununuz bu

Bence eşinize dürüst olun ne kadar yardım etsen de yemek bulaşık temizleme ugrassan da, kp ne kadar kibar anlayışlı olsa da istemiyorum babanı gel özel fantezilerimizi gerçekleştirelim diyin.

Bence eşinize dürüst olun ne kadar yardım etsen de yemek bulaşık temizleme ugrassan da, kp ne kadar kibar anlayışlı olsa da istemiyorum babanı gel özel fantezilerimizi gerçekleştirelim diyin.
bu nasıl bir üslup ya ? siz evliyken çalışmanın ne demek olduğundan haberdar değilsiniz belli ki hele benim gibi uzun saatlece bazen insanın eve gelince bütün enerjisi bitmiş oluyor dermanı kalmıyor ama siz her şeyi fantaziye bağlayın devammm

bu nasıl bir üslup ya ? siz evliyken çalışmanın ne demek olduğundan haberdar değilsiniz belli ki hele benim gibi uzun saatlece bazen insanın eve gelince bütün enerjisi bitmiş oluyor dermanı kalmıyor ama siz her şeyi fantaziye bağlayın devammm
Konu benim konum değil hanimefendi sizin konunuz, konu da sizsiniz. Konuya başlarken harama bulaşmadik, özel fantezilerimizi evililige sakladık diyen de sizsiniz. Yani siz oraya baglamissiniz biz değil. Enerjiniz yoksa kp yemek verin oturun işte evinizde fanteziyi nasıl yapacaksınız? Neyden sikayetcisiniz?

Sizde yazıp yazıp işinize gelenlere cevap veriyorsunuz ya pek farkiniz yokmuş birbirinizden.
sizede cevap vereyim şimdi cumartesi akşamından beri girip okuyorum ama yazacak vaktim olmadı neden neden çünkü akşam kp bizdeydi daha sonra zaten 6/30 da uyandığım için iş günü akşam uykudan bayılıp yattım. Pazar ne mi oldu bütün gün eşşek gibi evimi temizledim e akşam yazsaydın dersiniz şimdi o zamanda yine kp bizdeydi ve şuan işte biraz boşluk bulduğum için yazmaya çalışıyorum

Hanımefendi bırakın bu bahaneleri lütfen sürekli başka şeyler sunuyorsunuz.İşten gelince en fazla iki çeşit yemek yapacaksınız tek çeşit olsa da olur .Salatayı eşiniz yapar,sofrayı kurabilir.Yiyince de kaldırır makineye koyar.Bu işlerin neresinde detay var.

İşten gelen gelininden döktürmesini beklemez kpederiniz.Yapmayın Allah aşkına.

Ağırlamak istemiyorum deyin olsun bitsin.

Bir de 6 aylık gelinken miras olayına girmeniz hiç yakışık almamış.Miras olaylarına damat ve gelinlerin karışmasını doğru bulmuyorum.

Ayrıca herkes karakterinin gereğini sergiler.Kaynınız bakmıyorsa o onun sorunu sizin değil bunu unutmayın...

neymiş bu evliyken çalışma zorluğu ya ben anlamadım 13 yıldır çalışıyorum 8 yıldır evliyim bu konuda o kadar çok çalışmanın zorluğu evliyken çalışmanın zor olması vs okudum ki.... heralde insan klonluyorsunuz ne bileyim astronot falan oldunuz ya da maden çıkarıyorsunuz da ... ondan bu zorluk diye düşünmeye başladım

sizede cevap vereyim şimdi cumartesi akşamından beri girip okuyorum ama yazacak vaktim olmadı neden neden çünkü akşam kp bizdeydi daha sonra zaten 6/30 da uyandığım için iş günü akşam uykudan bayılıp yattım. Pazar ne mi oldu bütün gün eşşek gibi evimi temizledim e akşam yazsaydın dersiniz şimdi o zamanda yine kp bizdeydi ve şuan işte biraz boşluk bulduğum için yazmaya çalışıyorum
Önceki bosluklarinizi hep sizi destekleyenlere ayırdıniz ya gerek yorum gerek beğeni olarak ondan dedim.

Ben hala size hic hak vermiyorum.
Boyle durumlar ile karsilasan aile sayisida az degildir.
Bizdede vardi bu durum.
Birsuru kardes Ama yasli dedeme kimse tenezzul etmiyordu annemler ve biz cocuklari.

Herkesin hayati yogun. Birkac saat icin su duruma dusulmez bana gore.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X