- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Bende iki tarafında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama konu sahibi henüz çok genç yorulmuş olabilir. İstemiyor diye vicdansız imajı çizilmesi haksızlık. Tatil gününde ve haftada üç gün olunca ben hak verdim. Hiç hazır da alınmıyor yemek ve görümce üstüne temizliğe davet etmesi hepten babanın kendi işlerini görmemesi duruma ağırlık kazandırıyor. Zamanla yoluna oturması için kardeşlerin görev dağılımı yapması daha uygun olacak. Haklarında hayırlısı.Bence ne konu sahibi bazilari tarafindan yazildigi kadar kötü. Nede kayinpederin birinin üstüne yük olma istegi var. Sahsen konu sahibinin yerinde olsam evlenmeyi de ertelerdim, ama eminim damatin anneside oglunun dügünü görmek istedi. Hani disardan baksak aile durumlardan ötürü normal bir evlilik süreci olmamis bile. Konu sahibi bir kac sene evli olup bunlar olsa eminim bu kadar icerlemezdi.. biz kayinvalidemi ve kayinpederimi yanimiza alirken onunla beraber gelen bütün sorumluluklari ölcüp tartip öyle karar verdik. Konu sahibi galiba olabilecekleri tam kestiremedi. Heleki kendi ailesinde benzer durumlar olmamissa (Allah da göstermesin)..Zamanla hersey yerine oturuyor. Ama bunun icin iyi iletisim kurmak kacinilmaz. Kavga etmek sadece kendi evliligini zedeler