- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Seni çok ilgilendirmişCok sakacisiniz. Oneriniz ciddi ise muhtesem otesi mantikli buldum ben. Kimse bunu dusunememisti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok ilgilendirmişCok sakacisiniz. Oneriniz ciddi ise muhtesem otesi mantikli buldum ben. Kimse bunu dusunememisti.
son 3 yıldır keşfettim kadınlar kulübünü. buradaki konulara yapılan yorumları okuyuncaya kadar bu kadar kötü kalpli insanlar olabileceğini cidden tahmin etmiyordum. varmışBu ayrıntıyı konuda okumamıştım mesela. Boğazıma bir yumru oturdu okuyunca. Allah herkesin karşısına kendisi gibileri çıkarsın. Çok zoruma gitti.
komşu ağır hastalığa yakalansa aldırmayan bir tas çorba götürmeyen başkasının çocuğu üniversite kazanamasa ya da işsiz kalsa sevinen yani kısaca başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanlara dönüşüyoruz.benim son yıllardaki gözlemlerim hep bu yönde.arkadaşı boşanınca sevinenleri gördü bu gözlerson 3 yıldır keşfettim kadınlar kulübünü. buradaki konulara yapılan yorumları okuyuncaya kadar bu kadar kötü kalpli insanlar olabileceğini cidden tahmin etmiyordum. varmış
bi de işin kötü tarafı bunlar çocuk yetiştiriyorlar. demek ki yozlaşma dedikleri böyle böyle oluyorkomşu ağır hastalığa yakalansa aldırmayan bir tas çorba götürmeyen başkasının çocuğu üniversite kazanamasa ya da işsiz kalsa sevinen yani kısaca başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanlara dönüşüyoruz.benim son yıllardaki gözlemlerim hep bu yönde.arkadaşı boşanınca sevinenleri gördü bu gözler
öyle maalesef.modernlik avrupalılaşmak bu değil ki.insani ilişkilerden kopmak değil ki.diller öğrenmelerini sağlamak iyi eğitim aldırmak dünya insanı yapmak çocuklarımızı gerekli.ama içlerine insanlığı da ekerek.bi de işin kötü tarafı bunlar çocuk yetiştiriyorlar. demek ki yozlaşma dedikleri böyle böyle oluyor
Ya çok üzüldüm ama yaDaha da acıklısı sassy bir iftarda konu sahibinin annesi çağırmış adamcağızı. Ekmek al gel demişler. Annesi balkondan görmüş, adamcağız kırk dakika eve yakın bir bankta oturup ifrar saatini beklemiş gelmek için. Bu kadar ince fikirli bir insandan rahatsızlık duyuyor
Bende bunu dicektim . Sevdiği yemeklerden haftada bı gün iki üç çeşit yapıp bırakın. Ama lütfen arada davet edin. Zor olduğunu biliyorum ama aynı evde yaşamıyorsunuz en azından.bu hiç aklıma gelmemişti deneyeceğim
Beni de çok etkiledi. Yalnız, ama yük olmak da istemiyor. Allah hayırlı kapılar açsın bu babanın.Bu ayrıntıyı konuda okumamıştım mesela. Boğazıma bir yumru oturdu okuyunca. Allah herkesin karşısına kendisi gibileri çıkarsın. Çok zoruma gitti.
Ya gerçekten miDaha da acıklısı sassy bir iftarda konu sahibinin annesi çağırmış adamcağızı. Ekmek al gel demişler. Annesi balkondan görmüş, adamcağız kırk dakika eve yakın bir bankta oturup ifrar saatini beklemiş gelmek için. Bu kadar ince fikirli bir insandan rahatsızlık duyuyor
K KIR PAPATYASII bak konu sahibinin kp böyle biriymiş. Senin durum böyle değildir bence. Yani şöyle bi kp im olsa yemin ediyorum rahat ettirmek için ben koştururdum peşinde. Yaşamıyorsunuz yorum yapıyorsunuz diyorsun ya böyle bir adama 2 gün ayırmak için insani duygulara sahip olmak kafi bence.evet bende ondan kıyamıyorum her türlü ihtiyacımızı karşılıyor evin tadilatı ile ilgili ne gerekse ustasını alıp geliyor he işimize bizden önce koşturuyor
Boşuna uğraşıyorsunK KIR PAPATYASII bak konu sahibinin kp böyle biriymiş. Senin durum böyle değildir bence. Yani şöyle bi kp im olsa yemin ediyorum rahat ettirmek için ben koştururdum peşinde. Yaşamıyorsunuz yorum yapıyorsunuz diyorsun ya böyle bir adama 2 gün ayırmak için insani duygulara sahip olmak kafi bence.
Konu sahibinden çok yorum yapan biri olarak vallahi sıkıldım . Benim düşüncelerim sayfalarda bol bol var . Insanı duygularım yok benim kötü biriyim ben .K KIR PAPATYASII bak konu sahibinin kp böyle biriymiş. Senin durum böyle değildir bence. Yani şöyle bi kp im olsa yemin ediyorum rahat ettirmek için ben koştururdum peşinde. Yaşamıyorsunuz yorum yapıyorsunuz diyorsun ya böyle bir adama 2 gün ayırmak için insani duygulara sahip olmak kafi bence.
Ben de ne bileyim işte sans konduramadım kötülüğü hala uğraşıp duruyorumKonu sahibinden çok yorum yapan biri olarak vallahi sıkıldım . Benim düşüncelerim sayfalarda bol bol var . Insanı duygularım yok benim kötü biriyim ben .
Bir kadın tutulsun genel ev temizliği ve yemek için evinde kalsın kayınbabanız. Bu şekilde devam etmez.Merhaba hep burada başkalarının dertlerini okurdum ama artık içinden çıkamadığım bir konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Ben 25 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ve eşimle baş başayken çok mutluyuz evliğimde eşimde dört dörtlük. Sorunum şu eşimin annesini kanserden 6 ay önce kaybettik tedavi süreci uzun zamanlar sürdü evliliğimin ilk 6 ayında eşimle annesi ile ilgilenmesi gerektiği için bir şey yaşayamadık eşimin annesi vefat ettikten sonrada kayınbabam yalnız kaldı tabi ki. Kayınbabam, kaynım, görümcem ve biz 2 dk mesafede oturuyoruz birbirimizde kayınbabam yemek yapmayı temizliği bilmiyor 60 yaşında ama diri bir adam aynı zamanda çok kibar ve bizim hayatımıza müdahale etmeyen saygılı ve sevecen biri. her hafta bazı akşamlar görümcem bazı akşamlar biz akşam yemeğine çağırıyoruz kayın babamı. eşim 3 vardiya çalışıyor bende haftanın 6 günü 8-6 çalışan biriyim eşimle sadece 3 haftada bir 8-4 vardiyasında akşam görüşebiliyoruz yada gece vardiyasında 19.00 dan 23.00 a kadar . kayın babamda 2 günde bir bize geliyor eşimin evde olduğu haftalar . Eltimde çalışıyor ama canı isterse çok nadiren çağırıyor kayınbabamı kaynımda çok davet etmiyor babasını . Eşimle defalarca kez kavga ettim "ne yapayım babam aç mı kalsın bütün yükü ablama mı atayım abim çağırmıyor diye bende mi onun gibi davranayım diyor" ama ben çok yoruldum bu durumdan haftada 2-3 gün evin içinde kayınbabamın olması ona göre davranmak beni bunaltıyor. Eşim bana ev işlerinde çok yardımcı yemekleri beraber hazırlar beraber temizleriz mutfağımızı. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz ama evliliğime ve eşime daha doymamışken çocuk yapmakta beni korkutuyor. kayın babamla ilgili ne yapmam gerekiyor lütfen fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız ?? şimdiden teşekkür ederim (bu arada onların acısı var biraz idare et diyecekler için ben evlendiğimden beri bu şekilde sadece kaynanamı kaybedince kayınbabamın gelme sıklığı arttı. )
Yok benim doğam böyle ben bağımsız olmayı seviyorum ayrı kalmayı seviyorum . Kanamam oldu az hareket etmem lazımdı gelelim mı dediler yok kendim hallederim dedim . Çünkü hallederim evimin içinde tek kalmayı seviyorum . Kedim var ben varım eşim var bu düzeni seviyorum . Benim insanlık anlayışım daha farklı sevme şeklimde farklı . Kendimde böyle bir sorumluluk hissetmiyorum. Aslında burdaki herkes gibi yaşıyorum . Bak bir ceycey çıktı annesiyle yaşıyan bir de katıp çıktı kayin babasiyla yaşayan bir kişi de annanesi onlarda kalmış bu kadar . Hepimiz benzer hayatlar yaşıyoruz yani . Ben bakmayan kötü ve vicdansız bir gelin görmüyorum . Aksine su zamana kadar kayinvalide için fedakarlık yaomis kendi ailesini bile yemeğe çağırdığında kayın babasını çağırmış bugüne kadar haftada üç gün kayinbabasini ağırlamış ama artık bu durumu istemeyen bence oldukça da haklı bir kadın var . Sorumluluğu almak zorunda olmadığını düşünüyorum siz bunun vicdansizlik oldugunu ve insanlığa sigmadigini düşünüyorsunuz . Bende asıl vicdansizin ve kıymet bilemezin kocası olduğunu ve adamin bencil olduğunu düşünüyorum . Hem ayranım dökülmesin hem karım her işe kostursun diyorum ki burdaki kadınlar da altı ay olmasa sekiz ay bir yıl sinra ehh tamam artık yeter derdi biliyorum . Ben böyle düşünüyorum siz böyle düşünüyorsunuz. Benim kızdığım nokta biri yazmış ki yılda bir hafta geliyor kayın ailem diğeri üç gün hastane için ağırlamış yılda 134 gün yani bir yılın üçte birini kayınbabayla geçirmeyen yeni evlenmiş bir kadına vicdansız denmesi . Bana da bu vicdansizlik gibi geliyor . Bu da son yorumum valla sıkıldım aaa sanki ölen benim kayınvalidem . Benim ne evladima böyle yıkılma niyetim var ne de elden ayaktan düşmemiş ebeveynlerimle bu şekilde bir iliski yaşama niyetim var. Hayat ne gösterir bilemem . Umarım hiç kimseyi Allah kimseye muhtaç etmez .Ben de ne bileyim işte sans konduramadım kötülüğü hala uğraşıp duruyorum
mirasa bağlamasaydın beğenmedim atmayacaktım ama 6 ay bak tüm mirasa kon olduuuu.ben sizi iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın.Hepinizin iyi ve kötü yorumlarına saygı duyuyorum. Ben tabiki evlenmeden önce kv hastalığını biliyordum zaten sırf bu sebeple bir çok gelinin diretip yaptıracağı şeyleri olmasa da olur deyip onlara elimden geldiğince yük olmamaya çalıştım. Evlendik bir şekilde bekleseydiniz evlenmek için diyenler var bekleseydim bu sefer yas süreciyle 1 yıl daha ertelenecekti ve her şeyden önce kv oğlunun mürüvetini görmek istiyordu. Daha sonraki süreçte kv elden ayaktan düştüğü için akrabaları baktı ve biz evlenir evlenmez bu sürecin içine düştük çünkü daha ağır bir seviyeye geldi rahatsızlığı. Her akşam kv min kaldığı akrabasının evindeydik eşimle çünkü kp bakımı yemeğini yapamıyordu. Bazen eşim beni işten eve bırakıp oraya gitmek zorunda kalıyordu. Ben bu zor günlerin hepsinde daha 1 haftalık evliliğimden 6 ay boyunca gıkımı bile çıkarmadım aksine evimde ağırlayıp çalıştığım halde bakımını yaptım 2 aylık evliyken. yine olsa yine yaparım çünkü kv çok iyi bir insandı en güzel ilgi alakayı göstermek için kendimi paraladım. daha sonraki yas sürecinde de gerçekten çok zor günler yaşandı hep eşime ve ailesine tam destek oldum. Nasıl zor günler yaşadığımı ben biliyorum zaten eşim hala atlatamadı hiç kolay değil bununda farkındayım zaten.kp im e vicdan yapmasam bu konuyu açmazdım zaten evimde keyfime bakar bu meseleyi kafama takmaz evime almazdım. ben şuna üzülüyorum ben bunu bile bile evlendim diye hiç bunalmaya üzülmeye ve yorulmaya hakkım yok mu? evet bile bile evlendim çünkü eşimi çok seviyorum. Herkes şunu istiyor anladığım kadarıyla bilerek evlendiysen sus bütün sorumlulukları üstüne al diyorlar. ben evet kaynıma da kızgınım eşimi küçüklüğünden beri hep ezmiş bi radam eşim ondan çekiniyor kaç kere konuş desem de uğraşamam karısıyla ne hali varsa görsünler diyor. bende zaten buraya çarelerim tükendiği için yazdım. eşim vardiyali ve ben haftanın 6 günü 8-6 çalışan biriyim mesela 4-12 vardiyasında kp gelmiyor görümceme gidiyor bende zaten gelir gelmez temizlikle uğraşıyorum bütün hafta işim bitmiyor. gececi oluyor eşim 12-8 o zaman beni isten alıyor 7 de kp ile eve giriyoruz saat 8 gibi zaten anca sofraya oturuluyor 9-30 gibi kp kalkıyor gidiyor eşimde 10-30 da hazırlanmaya başlayıp 11 olmadan evden çıkıyor yani 1 saat kalıyor bize ama kp gelmese ben o akşam belki kahvaltılık yapar 8 den sonra yayılır dinleniriz. 8-4 te görüyorum sadece eşimi onda da yine aynı 22-00 da anca oturuyor insan e adam 6 da uyanacak bütün zaman yeme içmeyle geçiyor. Bende bu döngünü içinde kaldım çıkamıyorum. Zaten size yazma sebebimde buydu. beni üzen bütün yükü görümcemle bana yıkmaları kaynımlar yarın öbür gün kayınbabamın mirası kalsa (ALLAH GECİNDEN VERSİN) demiycekler biz ilgilenmedik. İlk onlar koşacak belki.
insanlarla itişerek iyilik yapılmaz.adama yardım etmiyorlarsa onların terbiyesizliği onların ahlakı.ha adamcağız da bunun farkındadır zaten.değilse de haketmiyordur o zaman yardımlarınızı bu derecede.Ben miras peşinde değilim işte anlamak istemiyorsunuz mesele eşimin ve benim onlar tarafından aşağı görülüp yapacaksınız tabi tavrı yoksa 5 kuruşuna muhtaç olmam kimsenin ekmeğimi taştan çıkardım bugüne kadar yine çıkarırım ben uyanıklık ve salak yerine konulmayı kaldıramıyorum beni üzen bu