- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.932
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Bence kimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez . Eminim sana vicdansız diyen bir çok insan bu durumda senden çok daha önce yorulur bikardi. Bır şeyleri yaşamadan sen çok kötüsün diye yaftalamak kolay oluyor . Evliliğiniz çok kötü zamana gelmiş eşiniz de çok darbe almış şimdilik lütfen çocuk düşünme . Sen çalışıyorsun diye eşin de sana yardım ediyor evde kalırsan belki yüklerin ve sorumlulukların daha çok artabilir . Kendini insanlsra kanıtlamaya çalışma boşver .Haklsıınız ama yoğun çalışma hayatında birde evde misaifr ağırlamak zorlayıcı oluyor vicdanımdan gram şüphem yok ben bu konuda rahatım çünkü en basitinden düğünümü 1 yıl erteleyecek kadar büyük fedakarlıklar yaptım bu süreçte eşimle ağlayıp yas tuttum psikolojisi çökük baba oğulu kendine getirmek için neler yaptım ama altı ayın sonunda artık yorulduğumu ve bu evliliğin mutsuz ilerlemesini istemediğimi fark ettim ondan belki bu durumu yaşayan ablalarım vardır diye fikir almak zorunda kaldım ben eşim annesi hasta diye ilk 6 ay eşime hiç bir şey demeden gönderdim arkasından ağladım yalnız kaldığım için günlerce bakımına çoğu zaman kendimde gittim baktım hatta evliliğimin 2 ayında benim evime geldiler 1 ay hem kv hem kp baktım kv min ayakları ödem tutardı ben onlara günlerce masaj yaptım burada beni vicdansızlık ile suçlayanların kaçı 2 aylık evliyken bunları yapar VİCDANSIZLIK adı altında yapılan yorumlara cevabım budur.