- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.889
-
- Konu Sahibi Lambayapufde
Bu arada gerçekten boşanmaktan korkmuyormuşsun şu an ikna oldum. Kaç gündür gazlıyo da gazlıyo diye kendini yerden yere attın durdun. Hiç korkmamışsın gerçekten.27 yaşında bir genç kızın abi bırak zaten şöyleydi zaten böyleydi senin arkandayız demesi…Siz buna destek diyorsunuz ben gazlama diyorum.Herkesin bakış açısı farklı
Tekrar okudum zaten soyleydi boyleydi dememis yazdiginiza gore. He baska birsey dedi de yazmadiysaniz bilemicem. Bu kadar kisi sizi haksiz goruyorken kendinize bir donun bakin bence gercekten hakli miyim diye kendinizi bir sorgulayin.27 yaşında bir genç kızın abi bırak zaten şöyleydi zaten böyleydi senin arkandayız demesi…Siz buna destek diyorsunuz ben gazlama diyorum.Herkesin bakış açısı farklı
Haklı görenler de vardı onları neden görmediniz ?Tekrar okudum zaten soyleydi boyleydi dememis yazdiginiza gore. He baska birsey dedi de yazmadiysaniz bilemicem. Bu kadar kisi sizi haksiz goruyorken kendinize bir donun bakin bence gercekten hakli miyim diye kendinizi bir sorgulayin.
Evet gormedim onlari ben haksiz gorenlere odakladim tipki sizin hakli gorenlere odaklanip kendinizi daha da doldurdugunuz gibi.Haklı görenler de vardı onları neden görmediniz ?
O zaman birbirimizden bi farkımız olmuyor bu durumdaEvet gormedim onlari ben haksiz gorenlere odakladim tipki sizin hakli gorenlere odaklanip kendinizi daha da doldurdugunuz gibi.
Bu benim hayatim degil ben burayi kapatinca benim icin bir onemi olmuyor. Sizin hayatiniz kendinizi kandirmaya devam edin. Gorumceniz cok kotu laf sokun rahat vermeyin esiniz gittiginde sizde gidin herkesin huzurunu bozun kendiniz dahil sonra rahat edersiniz belki.O zaman birbirimizden bi farkımız olmuyor bu durumda
Tamam burada belki yüz küsür mrsaj var. Size hak veren görüşmeyin diyen tek tük. Onlarca yorum haksızsın diyor. Hala kararsızsın. Peki tam tersi olsa herkes sana hak verse ve görüşme dese hala kararsız olur muydun? Sana hak veren yorumlara bayılırsın ama hak vermeyenlere boş konuşma dersin. Sonra neymiş kararsızmış. Yersen.Ben buraya konu açarken görümce tü kaka asla onunla görüşmeyeceğim sizce haksız mıyım demedim…Kararsız kaldım dedim.
Israrla anlamak istemiyorsunuz ben de daha fazla kendimi yoracak değilim.
Benim böyle bir amacım yok mesela…Bunları nereden çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum…Evet bu benim hayatım ve sizin hayal dünyanızda beni konumlandırıdığınız yerde yaşamıyorum ben.Siz öyle hayal edin ama ben öyle yaşamıyorumBu benim hayatim degil ben burayi kapatinca benim icin bir onemi olmuyor. Sizin hayatiniz kendinizi kandirmaya devam edin. Gorumceniz cok kotu laf sokun rahat vermeyin esiniz gittiginde sizde gidin herkesin huzurunu bozun kendiniz dahil sonra rahat edersiniz belki.
Ya tabi tabi. Yazdiklarinizdan cikartiyorum. Aman umrumda degilsiniz ya naparsaniz yapin.Benim böyle bir amacım yok mesela…Bunları nereden çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum…Evet bu benim hayatım ve sizin hayal dünyanızda beni konumlandırıdığınız yerde yaşamıyorum ben.Siz öyle hayal edin ama ben öyle yaşamıyorum
Size göre öyle…Tamam burada belki yüz küsür mrsaj var. Size hak veren görüşmeyin diyen tek tük. Onlarca yorum haksızsın diyor. Hala kararsızsın. Peki tam tersi olsa herkes sana hak verse ve görüşme dese hala kararsız olur muydun? Sana hak veren yorumlara bayılırsın ama hak vermeyenlere boş konuşma dersin. Sonra neymiş kararsızmış. Yersen.
Siz de benim…Yazdıklarımdan çıkarım yapmıyorsunuz da doğru çakarım mi yapıyorsunuz diye kendinizi sorgulamayın ama hep ben kendimi sorgulayım.Tabi tabi.Ya tabi tabi. Yazdiklarinizdan cikartiyorum. Aman umrumda degilsiniz ya naparsaniz yapin.
Tek bir kişi bile kafasından senaryo yazmadı. O sizin hayal dünyanız.Size göre öyle…
Tek tük yorum yok ayrıca beni haklı bulan bir çok kişi aynı zamanda mesajlarımı da beğeniyor.
Haklı bulsalardı da kararsız kalırdım.Hak vermeyenlere boş konuşma demedim kafalarından senorya yazanlara diyorum.Siz yiyin size afiyet olsun.
Eşiniz niye gazlanmış, eşim hakkında böyle konuşma lütfen, bizim bir sorunumuz yok iyiyiz niye dememiş? Siz gerçekten bir doktora görünün artık. Kimin kardeşi-abisi gelip karısını şikayet etse aynı cevap verilir. Ailesi olarak desteğini gösterir.27 yaşında bir genç kızın abi bırak zaten şöyleydi zaten böyleydi senin arkandayız demesi…Siz buna destek diyorsunuz ben gazlama diyorum.Herkesin bakış açısı farklı
Öyle miiiiTek bir kişi bile kafasından senaryo yazmadı. O sizin hayal dünyanız.
Katibin Ruhu Peeves bundan sonra şöyle yorum yapalım:
Ne demek abisine destek olmak? Bu kesinlimle gazlamak. Bence görüşme ama aynı zamanda eşinin de gitmesine engel ol. Bu ne çirkef görümcedir. Evlerden ırak
Pof. Bu kadar melek bir eş nedem uydursun ya? Bal gibi de çirkef görümcenin suçu. Büyük ihtimalle eşi ne kadar mutlu harika evliliği olduğundan bahsediyordu. Görümcr de fitme fesat işte. Kıskandı ve hain planını devreye sokarak abisini gazlamaya çalıştıEşiniz niye gazlanmış, eşim hakkında böyle konuşma lütfen, bizim bir sorunumuz yok iyiyiz niye dememiş? Siz gerçekten bir doktora görünün artık. Kimin kardeşi-abisi gelip karısını şikayet etse aynı cevap verilir. Ailesi olarak desteğini gösterir.
"Biz zaten her şeyi biliyoruz senin arkandayız" demiş görümce. Yani abisinin söylediklerini onaylamış.
Ne güzel iş ya, koca arkadan konuşsun şikayet etsin dert yansın ama görümceye kin güdülsün. Ne kıymetli kocalar var yahu. Bu bahsettiğiniz ama gerçekte birebir şahit olmadığınız konuşmalar için ya ikisine de kin gütmez boşverirsiniz; ya da her ikisini de suçlarsınız.
Kocanızın konuşmalarından yapmışsınız bütün çıkarımlarınızı. Kulağınızla duymamışsınız gözünüzle görmemişsiniz. Belki de görümceyle böyle bir konuşma geçmedi, ailesinin desteğini göstermek için eşiniz uyduruyor olamaz mı?
Var ya çok fenasın ya. Kaç gündür döküldün saçıldın, içindekini çıkardın, millet deyince nerden çıkarıyonuz. Çok fenasın. Korkma, kimseler ezemez seni, kimseler karşında gık diyemez. Onlar senden korksun asıl.Benim böyle bir amacım yok mesela…Bunları nereden çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum…Evet bu benim hayatım ve sizin hayal dünyanızda beni konumlandırıdığınız yerde yaşamıyorum ben.Siz öyle hayal edin ama ben öyle yaşamıyorum
Başındaki doktora görünüm gibi çirkin bir üsluba ne gerek vardı bilmiyorum…Eşiniz niye gazlanmış, eşim hakkında böyle konuşma lütfen, bizim bir sorunumuz yok iyiyiz niye dememiş? Siz gerçekten bir doktora görünün artık. Kimin kardeşi-abisi gelip karısını şikayet etse aynı cevap verilir. Ailesi olarak desteğini gösterir.
"Biz zaten her şeyi biliyoruz senin arkandayız" demiş görümce. Yani abisinin söylediklerini onaylamış.
Ne güzel iş ya, koca arkadan konuşsun şikayet etsin dert yansın ama görümceye kin güdülsün. Ne kıymetli kocalar var yahu. Bu bahsettiğiniz ama gerçekte birebir şahit olmadığınız konuşmalar için ya ikisine de kin gütmez boşverirsiniz; ya da her ikisini de suçlarsınız.
Kocanızın konuşmalarından yapmışsınız bütün çıkarımlarınızı. Kulağınızla duymamışsınız gözünüzle görmemişsiniz. Belki de görümceyle böyle bir konuşma geçmedi, ailesinin desteğini göstermek için eşiniz uyduruyor olamaz mı?
Benden çok sizden korksunlar sizin de maşallahınız var yalnızVar ya çok fenasın ya. Kaç gündür döküldün saçıldın, içindekini çıkardın, millet deyince nerden çıkarıyonuz. Çok fenasın. Korkma, kimseler ezemez seni, kimseler karşında gık diyemez. Onlar senden korksun asıl.
Öyle inkar ediyor ki kendimden şüphe ettimVar ya çok fenasın ya. Kaç gündür döküldün saçıldın, içindekini çıkardın, millet deyince nerden çıkarıyonuz. Çok fenasın. Korkma, kimseler ezemez seni, kimseler karşında gık diyemez. Onlar senden korksun asıl.
Sizden beklenir…Muhalefet olmak için yorum yapan bi insandan beklerim yani haklıyı haksızı ayırt etmeden öyle bir yorum.Öyle inkar ediyor ki kendimden şüphe ettimbu gidişle kayın da haklı diyeceğim