- 13 Nisan 2008
- 5.829
- 27.153
- Konu Sahibi Lambayapufde
Doktora görünmenin nesi kötü bir öneri?? Bu iş için eğitiliyorlar. İçinden çıkamadığımız durumlarda yol gösterip bizi tedavi ediyorlar. Gayet samimi olarak tekrar ediyorum doktora terapiste görünün. Belki bu takıntıyı aşmanıza yardım eder. Burada herkes size olumlu yorum yapsa düzelecek mi sorununuz? Ben 13 yaşındaki kızımı bile eğer kendim bizzat duymadıysam bir şey için suçlayamıyorum. Emin değilsem ses çıkartmayıp biraz gözlemliyorum veya direk soruyorum kızım böyle bir şey söyledin mi diye. Ablasıyla kavga ettiklerinde veya bizden gizli habersiz bir şey yaptıklarında ikisine de ayrı ayrı soruyorum. Tek taraflı asla sağlıklı olmaz, insan emin olmak ister. Siz hem kendiniz duymamışsınız hem de tek taraflı bakıyorsunuz olaya.Başındaki doktora görünüm gibi çirkin bir üsluba ne gerek vardı bilmiyorum…
Ama ben zaten ne yapmalıyım diye sormuştum.Siz de diyorsunuz ki ikisini de suçlayın veya ikisini de suçlamayın evet bu bir öneridir teşekkür ederim yorumunuz için.
Görümce pis kötü ama kocam değil çünkü biz konuştuk. E görümceyle de konuşun veya eşinizi yüzleştirin. Sen ne söyledin anlattın da kardeşin bunları söyledi diye. Kocanız baştan beri ortalığı karıştıran suyu bulandıran kişi.