Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Kiyamam sen mesajlarimi mi taradin en cok beni sev taaaammmiii alakasiz bir konuda alintiladigim mesajimla sana ayna olabildiysem ne mutlu bana. Demek bu mesaji kendine yakin buldun onur duydum. Cok mesajim var taranacak sana kolay gelsin baby.
Hahahaha anlamadın demek ki ne demek istediğimi şaşırmadım geniş olarak bahsettiğin dar penceren anlamaya pek müsait deil çünkü

Anlattım anlamak istiyorsanız eski mesajları okursunuz istemiyorsanız siz bilirsiniz
Okudum ara ara
Anlamadım, anlamak için çok çabam yok zaten
Dert ariyorsunuz kendinize bence
Eşiniz sizi çağırmadan görüşmesi sorun gibi
Siz görüşmüyorsunuz diye adam kardeşlerini silecek değil
Okadarda değil yani

Haydi bakalımmm var mi arttıran şimdi de ben görüşmüyorum diye eşim de kardeşleriyle görüşmesin demek istemişim

Ne yapayım mesajlarını tek tek dolaşayım mı
Kendini ne zannediyor nerede görüyor asla bir fikrim yok vizyonum yetmez çözmeye
Dolaş, o azim var sende. Ama anlamadan etmeden biricik aşkımız bebeğimiz Umutsuz 'a özel mesajlarımızı gerçek sanma, sonra çok gülüyorum, açıklayamıyorum da evdekilere.

Dolaş, o azim var sende. Ama anlamadan etmeden biricik aşkımız bebeğimiz Umutsuz 'a özel mesajlarımızı gerçek sanma, sonra çok gülüyorum, açıklayamıyorum da evdekilere.
Hahaha konusuna daha önce rastlamıştım ama tam okumadım
Azim var da uğraşma isteği yok
Hem pek hoşlanmıyorum o üyeden o yüzden bi yerde görürsem sona kadar muhalefet olurum tabi o ayrı

Konu sahibi eşinize sordunuz mu ya da hic mi merak etmediniz kardeşi niye birden biz senin arkandayiz demiş? Bence ilk bunu sormaliydiniz. Açıkçası eşinizin kardeşine boşanma konusu açtığını düşünmemistim ama buradaki çoğu kadın öyle düşünüyorsa vardır bir bildikleri dedim ve emin olamadim

Cevap vermedi bu konuyu kapatmaya çalıştı

Haydi bakalımmm var mi arttıran şimdi de ben görüşmüyorum diye eşim de kardeşleriyle görüşmesin demek istemişim
Ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz
Sürekli bilemedim Diyen sizsiniz malum
Bilmediğiniz için söylüyoruz yani
Evet görüşmesini istemiyorsunuz.
Kısa ve net

Görümceniz abisine kötü birşey söylememiş bence. Sizin istemediğinizi farketmiş o yüzden biz biliyorduk zaten demiş. Sizi kötülememiş. Şuanda da kendilerine bir düzen kurmuşlar, size bir zararları yok. Anladığım kadarıyla siz eşinizin ailesinden kimseyle aynı şehirde yasamak istemiyorsunuz ama buna hakkınız yok. Isteyen istediği yerde yaşar. Bence şuan ki tavrıniz saçma.

Cevap vermedi bu konuyu kapatmaya çalıştı
Bak ben anlatayım onun yerine. "Hüeğğğğ bu kadınla yapamıyom, ev ev değil cehennem, ben köşede minder oldum, hiç saygısı yok,hep kendi karar versin hep onun dediği olsun, karılık yapmıyor, böyle giderse devam edemicem. ". Nasıl, zavallı görümce odağından çıkabildi mi biraz bari?

Tamam böyle katip.Ben ne yapmalıyım içimdeki öfkeyi dindirmek için sizce ?

Saçma bulabilirsiniz
En azından cümlelerimden garip garip alakasız anlamlar çıkarmamışsınız teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…