Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Dertsiz galiba

Bu konuya neden girdiğimi daha önce yazmıştım

Bu arada eşim gel dese giderdim diye de daha önceki mesajlarımda belirtmiştim
Demek gidersin. Gittiğine göre kırgınlığın geçmiş. Yani gidip ağzını burnunu kırmayı düşünmediysen tabi ilişkiler planlı programlı yaşanmaz. Şimdi şöyle durayım, şimdi şöyle bakayım, şimdi burnumu şişireyim.. gitmek istiyorsan git, konuşmak istiyorsan konuş, çağırmak istiyorsan çağır, laf sokmak istiyorsan sok. İçinden geldiği gibi

Kaderle ortaklık yapmak değil o, aldığı herifi tanıyor, güveniyor. Yıllar olmuş, o güven boşa çıkmamış. Bu neden imkansız geldi ki?

Senin yasadiklarini yasamayan butun kadinlara icten ice ofkelisin o yuzden surekli basina gelmeyen bilmez diyorsun. Neden bazi kadinlarin basina bunlar gelmez sen bunu bir dusun diyecegim ama cevabi bulabilmen imkansiz otesi sanki. Hala buyuk konusma diyorsun. Buyuk konusmayacagim seyler vardir benim bu konu o konulara dahil degildir ve tukurdugumu yalamayacagim seyler vardir. Oysa senin buyuk buyuk konusmalarini cok net hatirliyorum, bir de kaynim ev tuttu diye sevincinden beni alintilamani hatirliyorum. Iste aramazida cok buyuk bir fark var ama senin pencerenin acisi bunu gorebilmek icin cok dar. Yazdiklarin dikkat ceksin diye mi bu emojiler? o kadar cok emoji kullaniyorsun ki gozum kanadi yav. Ici bos cumleler kurdugumda ben de bu bol emojili dili kullanacagim. Cok eglenceli bir arkadassin.

Orası öyle hiç birimiz yarınımızı bilmiyoruz bu nedenle bu benim başıma gelmez merak etmeyin demek ne kadar doğrı
Ona göre doğru demek ki. Bi sana göre var, bi bana göre var, bi ona göre var. Mesela bana göre her şeyi bu kadar takmak erken yaşlandırır.

Ben hastalık konusunda çok hassasım mesela, büyük konuşmak aklımın ucundan geçmez. İnsanın gerçekten elinde olmadan başına gelen bir şeye en büyük örnek. Hiçbir şekilde elde olmayan, tamamen kader denen şeylerden ötürü emin konuşamam. Bunlar dışında olan her şeye yardırırım. Elimde değil.

Ne diyeceğim senorya yazmayı düşünür müsünüz ?
İçten içe bunları yaşamayan kadınlara öfkeliymişim
Evet o yüzden kaynım yengesinde kalırken böyle olmaz ev tutulsun diye tutturdum deil mi
Herkes her konuda büyük konuşmamalı yineliyorum.Bunu bir gün bi şekilde öğrenirsiniz yazarak anlamıyorsunuz demek ki
Benim penceremin açısına varana kadar hayal dünyanızın genişliği ve beni aşağılamaya çalışmanız mükemmel bir vizyona ve harika geniş bir pencereye sahip olduğunuzu gösteriyor zaten merak etmeyin
Canım istediği için bol emoji kullandım umarım gözlerinize zarar verememişimdir
Siz içi boş değil daha çok hayal ürünü cümleler kuruyorsunuz zaten.Hayal ürününde içinin dolu olması pek mümkün değil ama neyse sizin pencere ile benimki aynı değil ya ben anlatamam şimdi size

Kaderle secimler cok baska iste konu sahibi bunu anladigi zaman olayini cozecek. Bir de kalp olayi var tabi insan kalbinde ne varsa onu yasar konu sahibi de bunun ornegi. Bosanirim ben, kesin bosanacagim yazmisti diger konusunda hatta tatili bekliyordu sonra kayni ev tuttu diye cocuk gibi sevindi. Tukurdugunu yaladigina mi yanarsin dik durmayi cok yanlis anlamasina mi yanarsin :) korku icinde her gun kaderi suclamasina mi :) he bir de gorumce suclu tabi onu atlamamak lazim.

Neden bazi kadinlarin basina bunlar gelmez sen bunu bir dusun diyecegim ama cevabi bulabilmen imkansiz otesi sanki. . Iste aramazida cok buyuk bir fark var ama senin pencerenin acisi bunu gorebilmek icin cok dar.
Umutsuzcum sen de biliyorsun ki erkegin nefes alani makbul.
Şöyle de geniş pencerem olmadı ya
Erkekten tek beklenti Nefes alsın yeter mantığında geniş bir vizyona ve geniş ötesi bi pencereye sahip olamadım çok üzülüyorum

Ben gider cici kis aylar sonra beni baska bir konuda ya da bu konuda alintilaman dilegi ile sana bol emojili gunler diliyorum. Beni unutursan kuserim. Bana burcunu bile yazmistin artik kanka sayiliriz.

İnsan kalbinde ne varsa onu yaşar tabi siz çok iyi kalpli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ?

Ben o konumda eğer böyle giderse boşanırım dedim.Konu benim istemediğim şekilde devam etti mi ?
Neden gerçekleri görmek yerine kendi kafanızda yazdığınız şeyleri düşünüp yorumluyorsunuz ?
Dik durmayı ben nasıl yanlış anlayabilirim.Forumda konumu takip eden herkes dik duruşumu gördü.Sizin pencere çok geniş ya belki tam görmüyordur orasını bilemeyeceğim.
Kaderi de bir gün bile suçlamadım yine yazmışsınız maşallah.

Böyle kendinizi yukarıda milleti aşağıda gördüğünüz sürece kalbinizin iyiliğini benimkinin kötülüğünü vurgulamayın komik oluyor…

Ben gider cici kis aylar sonra beni baska bir konuda ya da bu konuda alintilaman dilegi ile sana bol emojili gunler diliyorum. Beni unutursan kuserim. Bana burcunu bile yazmistin artik kanka sayiliriz.
Ne münasebet….Sizin pencerenizle benimki aynı değil sizinle kanka olamayız ayrı dünyaların insanlarıyız

Erkekten tek beklenti Nefes alsın yeter mantığında geniş bir vizyona ve geniş ötesi bi pencereye sahip olamadım çok üzülüyorum
Daha önceki konunuzu hatırlıyorum ve haklıydınız
Bu konuda ise haksızsınız
Derdiniz ne onu bile anlamadım
Görümce size gelmemiş sizi çağırmamış
Derdiniz ne?
O sizi, siz onu sevmiyorsunuz
Arkanızdan konuşmuş?
Ee siz napiyorsunuz burda?

Kiyamam sen mesajlarimi mi taradin en cok beni sev taaaammmiii alakasiz bir konuda alintiladigim mesajimla sana ayna olabildiysem ne mutlu bana. Demek bu mesaji kendine yakin buldun onur duydum. Cok mesajim var taranacak sana kolay gelsin baby.

Anlattım anlamak istiyorsanız eski mesajları okursunuz istemiyorsanız siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…