Kayın aileye "borç(?)"

Yani bilezik değil en azından kenarda düğünde takılan ceyrekler gramlardan verirseniz diye aramış eşimin ağzını hadi biz verdik 100binlik altın, kaynım verdi 100bin, kendi koydu 100 bin. 300 bine yine araba alamayacak zaten mecbur sağdan soldan da borç toplayacak. E önce onları odeyeyim diyecek o bu derken bizimki kaynar gibi geliyor bana da :)

Geri ödeyeceklerini zannetmiyorum anlattiklariniza dayanarak çok üzülürsünüz,vermeyin bence,kendinizide vicdan yapmak zorunda da hissetmeyin
Burda okudukça biraz daha rahatlıyorum açıkçası kendim düşündüğümde bencillik mi ediyorum acaba diyodum, bunları okumak iyi geldi

Kendi ailem konusunu düşünürken zaten ben de eşimin ailesine uzulurken kendi aileme haksızlık ettigimi hissediyorum. Bana henüz laf gelmedi açıkçası sorarlar mi onu da bilmiyorum. Ben eşimle konuşurlarken duydum kendim sordum eşime öyle anlattı. Babası sorduğunda da 'benim toplu param yok, altınlar da eşimin valla ben istediğimde bana yok diyor o yüzden ben bişey diyemem' dedi. Ben kendi kendime düşünuyorum sadece nasıl hareket etsem diye

En iyi ihtimalle eşinin hatrına vermek istersen onların taktığı iki altını ver gerisini asla verme. Altının size dönme ihtimali düşük değil yok gibi gözüküyor burdan. Vicdan yapılacak bir meselede yok burda. Hastalık vs olmadığı sürece gerek yok böyle birşeye

Hiçbir zaman ailesini küçümsemezsin sen zaten, böyle de ol kazanan sen olursun hep. Ama kibarca da reddedin, düşünme bile. Bak bana geliyorlar verme ihtimalini düşündükçe... verme

Sormayın resmen şuan acaba altınlarla biz ne alip yatırım yapsak diye düşünüyorum zorla
O altinlar orda durdukca onun uzerinden plan yapan cok olur. En kisa zamanda kendiniz icin bir yatirim yapin bence, bir de esinizle bunun anlasmasini yapmalisiniz, kimse sizden boyle rahat rahat bisey isteyemesin. Bencillikse bencillik, ben parasini borc verip de huzurlu kalan kimse gormedim

Borç vereceksen de o kadar uzun sürede geri alırsın ki artık ne hevesin ne de maddi gücün kalır. Esin çok cok ısrar ederse ve sen de kıyamam dersen onun ailesinin taktiklarindan borç olarak ver kendi ailenin taktiklarini verme.

Maaşınızla aydan aya yardımcı olun. Ama altınları asla vermeyin. Akıl var mantık var, bu pahalılıkta adam nasıl yapıpta size geri verecek o altınları.
Eşim de öyle söyledi. Durumumuz müsait olursa ay ay ben yardımcı olmaya çalışırım ama altınlar için bir şey diyemem onlar eşimin dedi

Teşekkür ederim, bencillik mi yapiyorum acaba bir fikir alayım dedim ama mantıklı düşünüyormusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…