Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olayı oyle mi anlattım sadece O an konu açtım aynı durumu yaşayan var mı diye ama kaybolması ayrı dert bulunması ayrı . Kendi evimde buldum diyorum bu sefer de sen safsın yok bilmem nesine başlıyorsunuz . Bi gözün Aydın diyin de oyle yadırgayın.. çantamın Ağzı dar ki yolda düşmemiş ve kim olsa şüphe duyardı belki de

Ben sana calindi diye yorum bile yapmadım ne dalması insanları tersledigin için yazdım. Banane yahu mal senin umrumda değil ne olduğu.
De
Millete bu konuyla nasıl yardımcı olmaya calisiyon anlamadim. Altininiz kaybolursa kimseden suphelenmeyin ama düştüğüne ihtimal vermeyin sonra yatak başından cikar diye mi
Nerede yardimci olacak tek msj göster bana allasen.
Eksik kalalim istiyorsan konu acmayacaksin bro.

Son yorumları şimdi okudum. Bulunmuş anladığım kadarıyla.

Size belki içinden bir şey çıkarırken düşündünüz diyenler olmuş Siz yine arkadasinizi zan altında tutacak şekilde hayır bir tek orada çıkardım düşse emin olurum, çanta Bilmem neydi dediniz.

Bu kadar insan o kişiyi zan altında tuttuysa anlatiminizdan kaynaklanıyor.

Benim bir şey kaybolsa arkadaşımda tek çıkardım demem birine anlatırken . Çevremdekilere onu suçladı demişsiniz.

Galiba cüzdanı çıkarırken düşürdüm diye bir galibaniz olsa çevrenizde suphelenmezdi.

Şimdide kalkmış çıkarıp dalgınlıkla koymuş olamaz mıyım diyorsunuz ?

Bulunduktan sonra dalgınlık ortaya çıkıverdi.

Bu kadar kolay harcatiyorlar insanları işte.

Vallah bir arkadaş yazmıştı bizde kaynoldu sandık ama bulundu evin içinde mesela bu bana moral olmustu .. arkadasım iyi biri dedim çoğu kişi aman güvenme baban dahi olsun dediler ama bak bende çıktı altın vede benim dalgınlığım yüzünden olmuş demek ki daha insanlık ölmemiş .. tabi güzel yorum yapanlar var ama bir önce gözün Aydın dense ben neden böyle yorum yazayım

Konu kapanması hakkında bilgisi olan var mı nasıl kapatabiliriz ??

Hayır, arkadasligindan emin olan şüpheye düşmezdi. Ve herkesi dusurmezdi.

Bu bir şey kaybolunca başkasını hemen yargılayan zihniyet kaç kalp yıktı biliyor musunuz ?

Dalgınlıkla çıkarma ihtimaliniz vardı madem neden yapmadınız ve çevrenize bundan da söz etmediniz ?

Resmen hedef gösterdiniz arkadaşınızı .

Burada almaz yok eminim değip ama sadece orası var ihtimal olarak diye anlattınız.

ayyy daha fazla laf anlatamayacağım, size altınlarınıza ve arkadaşınızla mutluluklar.Biz burda komple müneccimiz zaten.

Ok

Guvenme djyeerde ne suc var?
Sen diyorsun eşim almadı evde yok altinlar canta da yok cantadan düşmedi. Ne desin millet? Seytan aldi gotur mu diyecek?

altın senin mal seninse bu konuyu neden açtın?

Off ..
Konu açıldığında panikteydiniz, herkes size bir çok yol gösterdi siz ona yok buna yok dediniz. Şimdi buldum diyip çemkirmek ne? İyice ara diyenler de vardı. Ama yok çantam derin bilmem ne.
Valla artık üzülüyorum derdim var`da konulara canhıraş yorum yazıp derman olmaya çabalayanlara

Acaba çantayı odaya asmaya götürürken içinde ki herhangi bir şeyi çıkarmak için yatağın üstüne bırakmış olabilir miyim ??
Bir kucuk kupeden yuzukten bahsetseniz evet derim. Bir sey alirken firlamistir cikmistir yuvarlanip yatagin arasina girmistir. Sekiz bilezigin paketi gozden kacip da dusup de bir yerlere girecek bir sey degildir.

iki ihtimal var; ya bize soylemediginiz seyler var konu sacma sapan yerlere evrildi gitti. Ya da cok safsiniz arkadasiniz basbayagi calmis. Pisman olmus hikaye yazmis. Ona inaniyorsunuz.

Canım bak anlatamıyorum kimseye ya benim evimde kendi yatağımın basında çıktı sizden mi çekinip oyle yazacam ? 3 kutu halindeydi biri eksikti sadece 3 bilezik ve ben o panikle kaç defa baktım evi komple indirdim ama bulamadım sonra eşim geldi yatağı yerinden cekti arkaya bakabilmek için ve baktık orada .. konuyu başka yerlere taşıyan ben değilim

Eve gelmemiş işte. Neden herkes suçluyor ki.

Zaten eşya kaybeden bazı insanlar hemen bütün ihtimalleri silip calinabilme ihtimalini göz önünde tutuyor.

Ve böyle inandığı içinde çevresi de böyle inanıyor.

Çoğu eşya Evde çıkıyor ya da düşmüş oluyor.

Sonrada bulduğuna seviniyorlar.

Ama suphelendikleri kisilerinde yüzüne bir güzel bakabiliyorlar.

Yapmayın , tanımıyorsunuz bile kadını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…