- 14 Ağustos 2018
- 19.326
- 72.395
evet hani çantadan hiç çıkarmayıp odada bırakmıştı, her yere bakmışlardı yoktu.eğer o altınlar arkadaşın evinden çıktıysa konu sahibi azıcık aç gözünü nolur bu kadar saf olma, kadın tırstı polis deyince altınları geri verdi, eğer kendi yatak başından çıktıysa da hani çantanı hiç açmayıp olduğu haliyle askıya asıp ellememiştin?Nasıl yani. Hangi yatağın başına sıkışmış. Hani arkadaşınla baktık çıkardık çantaya koyduk demistin. Ne ara bilezik uçup yatak başlığına gitti. Böyle olduğuna inanmak istiyor olabilir misin?
Arkadaşına konduramiyor belliki. Kadın aldı üç bes gün sonrada yatak başlığına sıkışmış yalanını attı. Nasıl bu kadar kör olup inandı anlamıyorum. Çünkü burda defalarca yazdı baktık çıkardık çantaya koydum diye.evet hani çantadan hiç çıkarmayıp odada bırakmıştı, her yere bakmışlardı yoktu.eğer o altınlar arkadaşın evinden çıktıysa konu sahibi azıcık aç gözünü nolur bu kadar saf olma, kadın tırstı polis deyince altınları geri verdi, eğer kendi yatak başından çıktıysa da hani çantanı hiç açmayıp olduğu haliyle askıya asıp ellememiştin?
inandiniz mi siz bu duruma bilmem..Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun
güncelleme : kızlar buldukçük şükür yatakla başlığın arasına sıkışmış megersem kaç defa da baktık oysa arkadaşıma güveniyordum evet bir ara acaba demedim desem yalan olur ama cok şükür dostluğum da altınlar da yerinde kaldıcokkk mutluyum ya cok
Almis misafirlige gitmis cikarmis gostermis. sonra cantayi almis gelmis eve. Yok altinlar.. yolda dusmesi imkansiz canta derin diyordu. Nasil yatagin basindan cikacak?kendi evindeki bazanin arasina sikismis diye anladim ben.profilinde bulduğunu yazmis
ya siz saf mısınız? ya safsınız ya da tepki çekmemek için doğruyu söylemiyorsunuz. baktık sonra çantama koydum diyorsunuz,yani bundan eminsiniz. sonra ne hikmetse her yeri arıyorsunuz,altınlar bulunamıyor,sonra uçan altınlar geri geliyor. kimin evindeki yatağın başlığından çıktıysa o almıştır,ki sizin evin yatağının başlığından çıktığınıza göre eşiniz almıştır,arkadaşınızdan çıktıysa arkadaşınız. bu kadar basit. kapalı çantadan oraya düşecekte siz her yeri arayıp tarayıp farketmeyeceksiniz. gerçekten buna inanıyorsanız ben birşey demiyorum.Yok çantam derin böyle Ağız kısmı dar çıkmaz ordan evde cok uzak değildi uçtu galiba başka birsey aklıma gelmiyor
Gel evi diledigince kendin ara derim benGünah almak istemiyorum ame evet birisi arayıp altınlarımı sizin evde mi unuttum diye sorsa evin heryerini ararım. Yanlış anlaşılmaktan korkarım, rahat olması bana da tuhaf geldi.
askıya astıysa nasıl yatağın başlığının oraya altınlar gidiyor ki? uçarak tabiki.evet hani çantadan hiç çıkarmayıp odada bırakmıştı, her yere bakmışlardı yoktu.eğer o altınlar arkadaşın evinden çıktıysa konu sahibi azıcık aç gözünü nolur bu kadar saf olma, kadın tırstı polis deyince altınları geri verdi, eğer kendi yatak başından çıktıysa da hani çantanı hiç açmayıp olduğu haliyle askıya asıp ellememiştin?
Allahtan birsey demiyorsun kızya siz saf mısınız? ya safsınız ya da tepki çekmemek için doğruyu söylemiyorsunuz. baktık sonra çantama koydum diyorsunuz,yani bundan eminsiniz. sonra ne hikmetse her yeri arıyorsunuz,altınlar bulunamıyor,sonra uçan altınlar geri geliyor. kimin evindeki yatağın başlığından çıktıysa o almıştır,ki sizin evin yatağının başlığından çıktığınıza göre eşiniz almıştır,arkadaşınızdan çıktıysa arkadaşınız. bu kadar basit. kapalı çantadan oraya düşecekte siz her yeri arayıp tarayıp farketmeyeceksiniz. gerçekten buna inanıyorsanız ben birşey demiyorum.
Acaba çantayı odaya asmaya götürürken içinde ki herhangi bir şeyi çıkarmak için yatağın üstüne bırakmış olabilir miyim ??Almis misafirlige gitmis cikarmis gostermis. sonra cantayi almis gelmis eve. Yok altinlar.. yolda dusmesi imkansiz canta derin diyordu. Nasil yatagin basindan cikacak?
Kendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayınArkadaşına konduramiyor belliki. Kadın aldı üç bes gün sonrada yatak başlığına sıkışmış yalanını attı. Nasıl bu kadar kör olup inandı anlamıyorum. Çünkü burda defalarca yazdı baktık çıkardık çantaya koydum diye.
Bi siz akıllısınız zaten ben safım ne altınmış arkadaş ya maşallah kaybolsa ayrı dert bulunsa ayrıevet hani çantadan hiç çıkarmayıp odada bırakmıştı, her yere bakmışlardı yoktu.eğer o altınlar arkadaşın evinden çıktıysa konu sahibi azıcık aç gözünü nolur bu kadar saf olma, kadın tırstı polis deyince altınları geri verdi, eğer kendi yatak başından çıktıysa da hani çantanı hiç açmayıp olduğu haliyle askıya asıp ellememiştin?
Sensin saf .. kendi evimde kendi yatağımın basında buldum . Ve o arkadasım evime gelmedi hiç .. pes ya hala yorum yapıyorsunuz pesSaf ayağına yatıp senin malına göz koyan kişinin arkadaşlığı bitmedi diye seviniyorsun. Çok garipsin.
Farklı yorum istemiyorsan neden konu açtın?Kendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayın
Mal seninse ne diye geldin konu actin bilezigim yok diye. Dert senin derdin zaten. Bana dert olan bişey yok.Baştan açık açık yazsana benim yatağım başı diye.Kendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayın
Kendi odamda kendi yatağımın arasında bulmuşken neye inanmamı bekliyorsun ? Ve o bayan hiç evime gelmemişken ??inandiniz mi siz bu duruma bilmem..
Ya arkadasım bu yorumları hayretle okuyorum ya konu açtım benim gibi durum yaşayan varsa yardımcı olsun diye bostana dalar gibi dalın diye değil ki .. kendi evimde bulduk diyorum bu sefer de başladınız safsın demeye .. zaten pişman ediyorsunuz her defasında bi eksik kalın yaFarklı yorum istemiyorsan neden konu açtın?
İçimi döktüm deyip yoruma kapatsaydin sende konuyu Allah Allah
Yorum almak istemiyorsan konunu kapattir.