Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet hani çantadan hiç çıkarmayıp odada bırakmıştı, her yere bakmışlardı yoktu.eğer o altınlar arkadaşın evinden çıktıysa konu sahibi azıcık aç gözünü nolur bu kadar saf olma, kadın tırstı polis deyince altınları geri verdi, eğer kendi yatak başından çıktıysa da hani çantanı hiç açmayıp olduğu haliyle askıya asıp ellememiştin?

Arkadaşına konduramiyor belliki. Kadın aldı üç bes gün sonrada yatak başlığına sıkışmış yalanını attı. Nasıl bu kadar kör olup inandı anlamıyorum. Çünkü burda defalarca yazdı baktık çıkardık çantaya koydum diye.

inandiniz mi siz bu duruma bilmem..

Yok çantam derin böyle Ağız kısmı dar çıkmaz ordan evde cok uzak değildi uçtu galiba başka birsey aklıma gelmiyor
ya siz saf mısınız? ya safsınız ya da tepki çekmemek için doğruyu söylemiyorsunuz. baktık sonra çantama koydum diyorsunuz,yani bundan eminsiniz. sonra ne hikmetse her yeri arıyorsunuz,altınlar bulunamıyor,sonra uçan altınlar geri geliyor. kimin evindeki yatağın başlığından çıktıysa o almıştır,ki sizin evin yatağının başlığından çıktığınıza göre eşiniz almıştır,arkadaşınızdan çıktıysa arkadaşınız. bu kadar basit. kapalı çantadan oraya düşecekte siz her yeri arayıp tarayıp farketmeyeceksiniz. gerçekten buna inanıyorsanız ben birşey demiyorum.

Son düzenleme:
askıya astıysa nasıl yatağın başlığının oraya altınlar gidiyor ki? uçarak tabiki.

Allahtan birsey demiyorsun kız canım ben eve geldiğim de saat 3 vardı ve temizliğe başladım yatak örtüsü değiştim evi sildim hali sildim koltuk sildim kendimi gece 11 e kadar temizliğe verdim neyse iki gün geçti baktım bir kutu eksik satmaya gidecektik sözde hemen aramaya başladım ama yataşla başlığın arasına baktım megersem bu baza yla başlığın arasına kaymış ama nasıl kaymış Allah bilir .. eşim bugün geldi bnde hastanedeyim tabi ( şimdi sen buna da dersin eşin alıp yalandan oraya koymuştur ) bu tutsun yatağı ceksin ileri ordan ses gelsin bi baksın oda ne kutu araya sıkışmış ona bakıyor ve bulundu böylelikle ki eşim alacak insan değil arkadaşımda zaten hiç değil Bak herkese bu kadar uzun yazmazdım ha

Almis misafirlige gitmis cikarmis gostermis. sonra cantayi almis gelmis eve. Yok altinlar.. yolda dusmesi imkansiz canta derin diyordu. Nasil yatagin basindan cikacak?
Acaba çantayı odaya asmaya götürürken içinde ki herhangi bir şeyi çıkarmak için yatağın üstüne bırakmış olabilir miyim ??

Kendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayın

Bi siz akıllısınız zaten ben safım ne altınmış arkadaş ya maşallah kaybolsa ayrı dert bulunsa ayrı Ya odama asarken çantamı hiç mi yatağımın üstüne koymamısım yada içinden bişey alırken dalgınlıkla o kuyuyu çıkarmış olamaz mıyım ?? Allahım ya bulduk bu sefer de buna yoruma başladınız

Saf ayağına yatıp senin malına göz koyan kişinin arkadaşlığı bitmedi diye seviniyorsun. Çok garipsin.
Sensin saf .. kendi evimde kendi yatağımın basında buldum . Ve o arkadasım evime gelmedi hiç .. pes ya hala yorum yapıyorsunuz pes

Farklı yorum istemiyorsan neden konu açtın?
İçimi döktüm deyip yoruma kapatsaydin sende konuyu Allah Allah
Yorum almak istemiyorsan konunu kapattir.

Mal seninse ne diye geldin konu actin bilezigim yok diye. Dert senin derdin zaten. Bana dert olan bişey yok.Baştan açık açık yazsana benim yatağım başı diye.

Nefret ediyorum bu eşyalarını ortada bırakıp sonrada " Sadece o görmüştü " Ama çok güveniyorum diyen fikirlerden.

O eşyayı ortada tutan suçludur ve madem guveniyorsunuz öyleyse çantam dar düşmez ihtimalini soylemeyeceksiniz.

Kesinlikle düşmüştür diyeceksiniz ki söylediğiniz Herkes suphelenmesin o çok güvendiğiniz arkadaştan.

Insanlardan şüphelenmeye ne kolay ya.

Arkadaşım bana böyle birşey dese , suphelendigini düşünür arkadasligimi keserim.

Düşmüştür o madem çok guveniyorsunuz. Zan altında tutmayın kimseyi.

Tamam anlıyorum zor bir şey de herkese olayı böyle anlatarak yanlış yapıyorsunuz.

Farklı yorum istemiyorsan neden konu açtın?
İçimi döktüm deyip yoruma kapatsaydin sende konuyu Allah Allah
Yorum almak istemiyorsan konunu kapattir.
Ya arkadasım bu yorumları hayretle okuyorum ya konu açtım benim gibi durum yaşayan varsa yardımcı olsun diye bostana dalar gibi dalın diye değil ki .. kendi evimde bulduk diyorum bu sefer de başladınız safsın demeye .. zaten pişman ediyorsunuz her defasında bi eksik kalın ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…