Kavitasyon yaptıran var mı?

Merhaba kızlar istanbul kartalda oturuyorum bu yakada kavitasyon yaptıran yerleri
bilen giden var mı bende düşünüyorum ve bilgi almak istiyorum herkeze iyi günlerrr

Bana 8 seansda 10 cm dediler 14 cm gitti :))) çok memnunum valla ..

merhaba

ben 10 seans kavitasyon ve lenf drenaj bir kaç seans masaj ve ozon saunaya gittim sonuçlar mükemmel özellikle sol kalçamda ne kadar zayıflarsam zayıflıyayım gitmeyen bir yag vardı artık diğer bacagımla eşit . bir dogum yaptım 2 yılı aştı şimdi 2. çocugu düşünüyoruz 1.72 boyum var ve 70 kiloya indim 78 kilodan seanlarımı tamamladım artık bundan sonrası bana kalmışbirşey ama ben bu sonuçlardan memnununm elbette devam eden birdiyetim vardı ancak kavitasyona başlamadan öncede devam ediyordum yine aynı şekilde 3 litre su içiyordum ve günde yaım saat evde koşu bandında yürüyüş yaptım. bu tür şeyler sporsuz ve diyetsiz olmuyor ancak bölgesel zayıflama için bire bir bir yöntem ben sadece kalça bölgem için gittim ve şimdi oldukça mutluyum tavsiye ederim. 10 seans kavitasyon 10 seans lenf drenaj 1 seans masaj ve bir seans ozon sauna ki yarım saatte 500 kalori verdiriyor ozon tüm bunlara 200 lira verdim:))))

çok güzel yaa..ne kadar zamanda verdin 8 kg yu??
ben ankaradayım arkadaştan duydum..biryer önerdi kendisi gidecekmiş bende erimeyen basenlerim için araştırmaya başladım..
ANKARAda yaptırıp sonuç alan var mı??
yerine göre değişiyor sanırım

merhaba arkadaşlar,
bu siteye üye olalı uzunca bir zaman oldu konuyu da bayadır takip ediyordum ancak ilk mesajı yazmak bugüne kısmetmiş :)

ben de bir fırsat sitesindeki kampanyayı satın alarak kavitasyona ilk seansıma gittim bugün ancak beklediğim gibi değildi açıkçası...birkaç ped bağlandı basen bölgeme ve 20 dakika boyunca öylece bekledim. Sonrasında da 10 dakika sonix plate aletiyle egzersiz yaptırdılar. internette kavitasyonu oldukça araştırdığımı ancak böyle pedli bir sisteme denk gelmediğim söyleyince de bu aletin hem kavitasyon hem radyo frekans hem de infraruj etkisi olduğunu ve diğer masajlı aletlerin eskidiğini bunların son teknoloji olduğunu söylediler. Açıkçası çok inanmadım ve masajsız yapılan bu yöntemin çok da işe yarayacağını düşünmüyorum. Güzellik merkezi sahibesi bana lipoliz paketi almam gerektiğini söyledi. halbuki ben daha önce selülit ve basenlerim yüzünden iğneli ve çok acılı bir yöntem olan mezoterapi ve karboksiterapi yaptırıp çektiğim onca acıya ve morluğa rağmen bir gram fayda sağlayamamış dünya kadar para ödemiş ve çektiğim acıyla, pişmanlık yanıma kar kalmış bir kızım. şimdi de lipoliz için (ki bu da yine iğneli bir yöntem) 2500 tl lik bir paket (ki indirim olmazsa bu fiyat neredeyse 5000tl yi buluyordu) önerildi paketi almayı düşünmediğim gibi bu tür bir kavitasyonun işe yarayacağı konusunda neredeyse hiç inancım da kalmadı. Yine de devam edip sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum çünkü pedli kavitasyon sistemleri hakkında internette hiç bir bildiye ulaşamadım.

inşallah işe yarar da ben de bunları yazdığım için utanırım ilerde

merhaba kızlar, benim kilo problemim yok fakat basen bölgesinde selülit ağacı oluştu resmen kavitasyon, radyofrekans, infiraruj, sonix plate ile bunlardan kurtulabilirmiyim yoksa lenf drenaj, G5 selülit masajı ve elektroterapi mi daha faydalı olur bilemedim.. bu fırsat sitelerinden paket almak istiyorum deneyen varmı? hangisi en kesin çözümdür acaba aynı zamanda zararsız bilginiz var mı? :18:

merhaba Gence,
ben daha önce mezoterapi ve karboksiterapi ve bunların hemen ardından lenf drenaj yaptırmış biri olarak bu yöntemlerin faydalı olduğu konusunda inancımı kaybetmek üzereyim. Ama internetten araştırdığım kadarıyla kavitasyon artı radyofrekans faydalı oluyor denmiş birçok yerde. ben de deniyorum ikinci senasıma gideceğim bu cuma. gelişmeleri de yazarım eve döndükten sonra :18:

ya arkadaşlar daha önce bu konuya yorum yaptım mı bilmiyorum kontrol etmemde zor 55 sayfa yorum var ama size şunu söylemek isterim 2 sene oldu sanırım ben İstanbul'da otururken (şimdi ankarada yaşıyorum) anadolu yakasında bi yere gitmiştim.uygulamaya başlamadan önce bir kağıt imzalıyosunuz işte şeker hastası böbrek hastası vertigosu olanlar ve bir kaç hastalık daha vardı şimdi hatırlayamadığım bunlardan herhangi biri varsa yaptırmanız tavsiye edilmiyo ama buna rağmen gitmişseniz onu imzalamanız gerekiyor.gerçi hastalıklardan hiçbiri yoksada imzalıyosunuz. ben imzaladım hatta vertigo diye bir hastalığın varlığını orda öğrendim ve ne yazıkki uygulamalar bittikten kısa süre sonra vertigo hastası oldum. o ütü gibi bir alet vardı ultrasona girerken göbeğe sıkılan o solüsyonu sıkıp onu uyguluyorlar, masaj yaparak... o aleti kalçamda gezdirirken kulağımda minik bir çan sesi oluyordu kız bunun normal olduğunu söyledi ama zannediyorum beni hasta eden şeyde o ultrasonografik seslerdi. tabi bu benim yorumum ama doktorumda mümkün olabileceğini beyin için bu tip dalgaların yararlı olmadığı söyledi. ben uyarımı yapayımda bilhassa hassas bünyeli arkadaşlarım dikkat etsin.

kızlar merhaba,
bende 4 seanstır kavitasyon ve lpg yaptırıyorum ,
dün ölçülerim alındı ve sonuç gerçekten beni çok mutlu etti. 4 seansta belimden 5 cm, kalçamdan 3cm, bacaklarımdan 2 şer cm, kollarımdan da 1.5 cm incelmiş ki ben kollarımı sadece 2 seansta bağlattım kavitasyon cihazına. inanın çok mutluyum ve toplamda 15 seansı tamamlayacağız ve baya farkedecek :)
başka yaptıran yok mu sizlerin sonuçları nasıl ?

Merhaba canım,
ben de başladım kavitasyona, ikinci sensıma gideceğim cuma günü ama pek umutlu değilim açıkçası... Sana masajlı kavitasyonmu uyguluyorlar yoksa ped bağlayıp bekletiyorlar mı?

Merhaba canım,
ben de başladım kavitasyona, ikinci sensıma gideceğim cuma günü ama pek umutlu değilim açıkçası... Sana masajlı kavitasyonmu uyguluyorlar yoksa ped bağlayıp bekletiyorlar mı?

Merhaba canim, hayir masajli degil ped baglayip bekliyorum, mesela 10 kadar ya seviyeleri suan 7 -8 arasi calisiyoruz, eminim cok faydasi olur ama mutlaka duzenli gitmelisin bol su icmelisin. Olcerin alininca yaz mutlaka :) birde pozitif dusun vucut kendini buna gore yonlendirir

arkadaşlar İstanbul'da bu işi düzgün yapan önerebileceğiniz bir yer var mı?

fırsat sitelerinden alınan kuponlarla yapılan kavitasyondan fayda gören var mı?

son soru fırsat sitesinden almasam ne kadara mal olur tahminen

Canım ben fırsat sitesinden almıstım mecidiyeköy meydana cok yakındı oradaki kavitasyon seanslarım sonuç vermişti daha sonra dikkat etmedim yine kilo aldım, bu sefer Bakırköyde fırsat sitesi aracılıgı ile aldım kavitasyon+lenf drenaj+power plate ama sonuç alamadım..

İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiz yer var mı? İşte şuraya gittim şöyle bir sonuc aldım diyen varsa yardım istiyorum

merhaba ben de düşünüyorum. ama ramazandan sonra. bu yöntem yağların parçalanması sanırım . sonra dişarı atılması için ne yapmak gerek acaba . birde seans başında mı 2-8 cm incelme oluyor. yani 10 seans olursa maksimum 80 cm incelme olur mu

biraz araştırdıktan sonra ankarada uygun bi merkez aramak için çıktım birgün. ismini vermeyeceğim bi güzellik merkeziyle görüştüm. deneme maksatlı bi seansa soktular. aşağıda kısaca deneyimimden ve duyduklarımdan bahsedicem.

kavitasyon bi çoğunuzun artık bildiği gibi ultrason dalgalarına benzer dalgalarla yağ hücrelerini büyütüp patlatan bi sistem. bu kısmı ultrasona benzer bi şekilde yapılıyo. bende inanılmaz yüksek kulak çınlamasına sebep oldu. hatta o sesin makinadan çıktığını ve herkesin duyduğunu sandım başta. sonrasında lenf drenaj dedikleri bi işlem yapıyolar ki bu da istenilen bölgeye yuvarlak masaj başlıklarıyla üzerinizde fare yürüyormuşçasına yumuşak bi masaj oluyo. şahsen çok gıdıklandım, kahkaha falan bildiğiniz :) bu işlem patlatılan yağ hücrelerinin boşaltım yollarına gitmesini kolaylaştırıyo diye açıkladılar. en sonunda da tansiyon aletinin bütün vücut için olanı benzeri bi kıyafet gyiyosunuz. bi kolunuzu bi bacağınızı bi belinizi sıkıyo. bu da vücudun sıkılaşmasını sağlıyomuş. 3ünün arka arkaya uygulanması normalde 1 saat falanmış. deneme amaçlı yaptırdığım için benimki 25 dk falan sürdü toplam. bu 25 dk sonunda 2 cm fark etti. 10 seans 500 tl gibi bi fiyat verdiler.

indirim sitelerinden alınan seansları sorduğumda ise samimiyetine güvendiğim bayan aslında reklam için seans sattıklarını, amaçlarının sürekli müşteri kazanmak olduğunu, ama insanlar seans birleştirdikleri için asıl müşterilere gösterdikleri özeni göstermediklerini söyledi.

kavitasyon yaptırırken yağların yakımı için uğraşıldığından yağ diyeti uygulanmasıve yağların atılmasını sağlamak için bol bol su içilmesi gerekiyor, bu da diğer bi bilgi.

yalnız başka bi salona gittiğimde (onlarda başka aletler de vardı) ordaki bayan benim yağlarım az olduğu için 4 seanstan fazla KESİNLİKLE almamam gerektiğini, ışınlar çok güçlü olduğu için yağlar bittiği anda kemiklerime inebileceğini ve çok ciddi zararlarra yol açabileceğini söyledi.

sonuçta ben en iyisinin yaptırmamak olduğuna karar verdim. uzun vadede ne getireceğini bilmiyoruz değil mi? inşallah faydalı olmuştur yazdılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…