Kavitasyon yaptıran var mı?

ben 2 yıl önce ve geçen yıl olmk kaydıyla 2 kez 11 er seans yaptırdım. o an yumşak kısımlarda incelme hissetttim ama sert ve kaslı kısımlarda bişey olmadı . bir süre sonra cildim de acayip bişeyler farjettim yanık gibi ufak ufaktı ama genede bildiğin elektrik sobasına yaklaşınca oluşan geçici yanık izleri gibi . sonra soyulma ve yüzülmele oldu kaşıntı başladı bana yan etki yaptı. ayrıca etkisi bir süre geçip eski haline geri dönüyosun ben düşünenlere tavsiye etmyorum onu yapacağına imkanı olan yağ aldırsın madem düşünüyosunuz ama neticede belli süre sonra geri geliyor onu bilerek yaptırın .

kavitasyon yaptıran arkdşlar kavitasyonla sadece sıkılaşıyor musunz?kilo verdiriyor mu?

canım eğer sıkılaştırma prog yapılırsa sıkılaşıyosun ama 2-3 ay sonra yine gevşiyor yani kalıcı değil. zaten zayıfladım sanılmasının sebebi de sıkılaşılması

2 sene önce kavitasyon yaptırdım 10 seans hiç bir faydasını görmedim.....Nişantaşında bir güzellik mekezine gitmiştim ve özellikle göbek bölgem problemliydi....Bana bir çok kişiyi bu yöntemle zayıflattıklarını söylediler....Sonuçta 1 santim bile incelme olmadı.....Dedikleri her şeyi yaptım günde 2 lt su içtim, yediğime özellikle dikkat ettim resmen sıkı bir diyete girmiştim....Kilo kaybım oldu ama o da kavitasyonun etkisinden değil yaptığım rejimden dolayıydı......Görüntüme yansıyan bir şey olmadı......Sadece bacaklarımdaki selülit'e birazcık faydası oldu o kadar......1250 tl çöpe gitti....Hatta sonuçtan memnum olmadığım için tartışmıştım,şikayet dilekçesi yazdım ama hiç bir dönüşü olmadı bana.....Sonunda 1 yıl sonrası estetik cerrahta lazer lipo oldum asıl incelme nasılmış o zaman gördüm.....Kavitasyon yaptırmayı düşünnenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum....Estetik cerrahi daha pahalı bir yöntem ama kesinlikle tatmin edici sonuç elde ediyorsunuz.....Bence güzellik merkezlerinde cilt bakımı harici bir şey yaptırmamak gerekiyor, vaat ettikleri zayıflama gibi şeyler kesinlikle onların alanı değil....

Kavitasyon..Sadece tek seans dayanabildim; "bel bölgemden 3 cm,popo ve bacaktan ise 1er cm gitmiş." Kesinlikle deymez.Rahatlıkla şöyle söyleyebilirim ki ben kendimi onların yaptığı kadar mıncıklamış,yoğurmuş,canımı acıtmış olsam daha fazla incelirdim,hem param cebimde kalırdı hemde ukala güzellik merkezi sahibini ve çalışanlarını çekmemiş olurdum.Kadın kendilerini öve öve bitiremedi "Hiç kimse de yok,bir tek bizde var" dediği kavitasyon aletinin el boyunu almıştım 2 sene önce bir siteden hemde şaka gibi ucuz bir fiyata..Bozulması çok uzun sürmedi ama aynısıydı işte.Bana kalırsa kavitasyon yaptırmayı düşünenler kafalarında ki ücretin üzerine biraz daha para ekleyip estetik cerrahi yollarına başvurmalı,en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar, ben hamilelikten sonra oluşan karın bolgemdeki fazlalıklardan sıkı bi diyet (0 yağ) ve her aksam 5 dakika yaptığım yarim mekik ve 8 seans kavitasyon ile kurtuldum. Tabiki diet şart.. Ama bölgesel fazlaliklara cok yardımı oluyor diye düşünüyorum..

Sevgili madamerouge kavitasyon sırasında idrarim bol su içtiğim halde idrarim hep sarı renkti ( yag) .. Tabii bu dönemde sıfır yag beslenmek şart.. Iyi bir yerde yaptırmak onemli. Seanslarda min. 45 dakika olmalı diye biliyorum canım..

Arkadaşlar bir sey sorcam.ben bir güzellik merkezindelazere ggidiyorum.cok memnun kaldim.orda bolgesel zayıflama yöntemi de uyguluyorlarmis.kavitasyon dedi ama yag surup tulum gibi birsey giydirip bir saat bekletiyorlarmis.bu yontemi yapan varmi kavitasyon mu gercekten

Ben ist Ümraniyede estedikmed gittim 3 ay boyunca hafta 1 gün 20dk ama hiç bir işe yaramadı, onunla birlikte bol su sabah ve aksam yuruyus ve reşim basen eritmeye yetmedi sadece 1 cm ereyen basen için övündüler sanki kendilerinin başırısı gibi,o kadar gidip gelmeme hiç mi hiç deymedi.Şimdi vichy sıkılastırıcı kremını ve streç deniyorum bakalım ne olucak.Eğer farklı bir yöntem deyip de basenlerini eriten varsa lütfen yazsın.
Tesekkürler.

Basenlerinizdeki yağlar artık yerleşmiş , dirençli yağlar sanırım o sebeaple ne yaparsanız yapın gitmiyor bir türlü... Kavitasyon hiç bir işe yaramayan yöntem ben de denedim , bir önceki sayfada daha detaylı anlattım sürecimi.....Eğer spor, v.s gibi yöntemleri deneyipte eritemiyorsanız en kesin yöntem lazer lipo olmak....Diğer yöntemlerle boşa zaman ve para harcamayın.

Ankarada kavitsayon yaptiran var mi acaba?ise yariyor mu? cevap verirseniz sevinirim
kavitasyon ses dalgalarıyla yag dokularını parçalayan bır cıhazdır degişik modelleri mevcuttur vakumlu kavitasyon uygulaması ve tamamlayıcı diger cihazlarla 1ila 5cm her seansda zayıflama görülebiliyor işlem yaklaşık 1.30 saat sürmektedir işleme girilmeden en az 3 litre su içmeniz ve işlem süresince su tüketilmelidiryaglı yiyeceklerden uzak durulmalıdır.hamile ,kalp hastalarına uygulanmıyor

ben ankara da bi yer buldum da reklam a girer diye yazmıyorum maaşım yatar yatmaz gideceğim 15 seansı 650-800 dedi kadın bana herkesten uygun ama sonuçları bilmiyorum tabi
Ankara ayrancı da uyguna yapan yer var 6 seans m80 başlıkla 30 dakıka m50 başlıkla20 -30 dakıka 4x4 başlıkla 15-20 dakıka vakum 10-20 dakıka 6 seans pasif jimnastik ve lenf derenaj uygulaması ve bide altın maske uygulama hediye ediyor

vakumlu kavitasyon 7 başlıklı bir cihaz ve pasif jimnastik ,lenf drenaj birde ısı battanıyesi uygulaması 6 seans yapıldıgında 10cm ila 20 cm arasında incelme saglıyor seanslar yaklaşık BİR BUÇUK SAAT sürmektedir yaklaşık fiyatı 6 seans su an 300 liraya yapılmakta

valla ben yaptırdım cok memnunum ama sporda sart gıttıgım yerde kı cıhazda cok ıyıdı 15 seans gırdım

arkadaşlar bende onumzdeki perşembe kavitasyon seansına baslıycamm radyofrekans infiraruj ile birlkte. okuduğum kadarıyla bazılarına yararı olmuş bazılarına olmamış. bakalımm bende ne olucak sonuçları yazıcam. ama heycanlıyıım inş can yakan bi operasyon değldr :44:

kızlar ayak bileklerine de kavitasyon yapılıyomuş yaptıran var mı? gerçi ben zayıfım yani incelecek kadar yağ var mıdır bilmiyorum

kızlar ayak bileklerine de kavitasyon yapılıyomuş yaptıran var mı? gerçi ben zayıfım yani incelecek kadar yağ var mıdır bilmiyorum

Hiç duymadım ayak bileğine kavitasyon ama yaptırsanızda bir değişim olmayacak çünkü etkisi sıfır bir yöntem..Ben kavitasyon yaptırmıştım ama milim incelmedim. Boşuna paranızı sokağa atmayın derim.

merhaba bende uzuncaaa bır zamandır arastrma yapıyorum yazınızı gordum asagı eglencede gıttıgınız yerın adı nedır bırde nasıl gelısmeler oldu anlatırsanız sevınırım

arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....

Merhaba rica etsem nerede yaptırdığınızı bana mesaj atabilir misiniz bende ankarada yaşıyorum bu konuyu araştırmaktan yoruldum artık karar verdim yaptıracağım bi de ne kadara yaptırdınız cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…