- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- 648
kavitasyon yaptıran arkdşlar kavitasyonla sadece sıkılaşıyor musunz?kilo verdiriyor mu?
Açıkçası ben yeni keşfettim kavitasyonu,arkadaşım yaptırıyor daha 2.senasta bayağı karın bölgesi fark etti,şimdilik liposuctiona rakip derim ama sonrasında ne olur ne kadar dayanır bilemiyorum.Deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Ben ist Ümraniyede estedikmed gittim 3 ay boyunca hafta 1 gün 20dk ama hiç bir işe yaramadı, onunla birlikte bol su sabah ve aksam yuruyus ve reşim basen eritmeye yetmedi sadece 1 cm ereyen basen için övündüler sanki kendilerinin başırısı gibi,o kadar gidip gelmeme hiç mi hiç deymedi.Şimdi vichy sıkılastırıcı kremını ve streç deniyorum bakalım ne olucak.Eğer farklı bir yöntem deyip de basenlerini eriten varsa lütfen yazsın.
Tesekkürler.
kavitasyon ses dalgalarıyla yag dokularını parçalayan bır cıhazdır degişik modelleri mevcuttur vakumlu kavitasyon uygulaması ve tamamlayıcı diger cihazlarla 1ila 5cm her seansda zayıflama görülebiliyor işlem yaklaşık 1.30 saat sürmektedir işleme girilmeden en az 3 litre su içmeniz ve işlem süresince su tüketilmelidiryaglı yiyeceklerden uzak durulmalıdır.hamile ,kalp hastalarına uygulanmıyorAnkarada kavitsayon yaptiran var mi acaba?ise yariyor mu? cevap verirseniz sevinirim
Ankara ayrancı da uyguna yapan yer var 6 seans m80 başlıkla 30 dakıka m50 başlıkla20 -30 dakıka 4x4 başlıkla 15-20 dakıka vakum 10-20 dakıka 6 seans pasif jimnastik ve lenf derenaj uygulaması ve bide altın maske uygulama hediye ediyorben ankara da bi yer buldum da reklam a girer diye yazmıyorum maaşım yatar yatmaz gideceğim 15 seansı 650-800 dedi kadın bana herkesten uygun ama sonuçları bilmiyorum tabi
Açıkçası ben yeni keşfettim kavitasyonu,arkadaşım yaptırıyor daha 2.senasta bayağı karın bölgesi fark etti,şimdilik liposuctiona rakip derim ama sonrasında ne olur ne kadar dayanır bilemiyorum.Deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim.
kızlar ayak bileklerine de kavitasyon yapılıyomuş yaptıran var mı? gerçi ben zayıfım yani incelecek kadar yağ var mıdır bilmiyorum
Merhaba 3 ay araştırmam sonucunda bu işi öncelikle meslek ve memnuniyet sonucu yapan bir işletme tesbit ettim , Ankarada Aşağı eğlence de bu işi çok iyi yapan bir yer var , para onlar için 3. planda , dedikleri önce sonuç almak bu gün 2. seansıma gittim gelişmeleri yazacağım kızlar , herkese bol bol zayıflamalı günler dilerim
arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?