Kavitasyon yaptıran var mı?

kartal pendik civarında kavitasyon ve pasif jimnastik merkezi ... bildiğiniz öenerebileceğiniz bir yer var mı?

yıllar önce 8 seanslık kavitasyon alıp 6. seanstan sonra bıraktım, parama da vaktime de yazık oldu, bu süreçte bol su içip yağsız diyet uyguladığım halde göbeğimde en ufak değişiklik olmamıştı, estetisyenin açıklaması da "sizin karnınızda yağ yok kı, o yüzden işe yaramadı" olmuştu, 1.64 boyla 70 kiloluk bir insanın karında nasıl yağ olmayabilir? oturunca 4 katım çıkıyordu

Dün bir merkezle görüştüm,tek bölge için 10 seans kavitasyon+10 seans pasif gym+10 seans endomasaj+10 seans radyo frekans için 1000 lira fiyat verdiler.haftada 1 gidilecekmiş yani 2,5 ay sürecek..sizce bu fiyat normal mi ve işe yararmı bilemiyorum açıkçası hem zamanımızdan hem paramızdan olmayalım kızlar.Acill yardım bekliyoruz gidenlerden

Arkadaşlar son 2 yılda inanılmaz kilo vermiştim. Bir deri bir kemik tabir edilecek şekilde zayıflamıştım. Son 6 ayda kendiliğimden kilo almaya başladım ve 10 kilo birden aldım. kendi kiloma geldim fakat kollarımda acayip bir kalınlaşma Oldu. Kıyafetlerimin bedeni oluyor kolları dar geliyor hatta çoğu zaman kolları olmuyor. Dirsekten yukarısı sanki başka birine ait. Kavitasyon işlemi kollarıma yarar sağlar mı? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Arkadaşlar merhaba,

malum fırsat sitelerin birinden bende kavitasyon bölgesel zayıflama satın aldım. 16 seans 4 kavitasyon 4 lenfdrenaj vs.. şeklinde. yer beylikdüzünde perla vista arkası aranızda gidip yaptıran varsa yorumlarını rica edicem.. ben göbek için düşünüyorum.

ben ankarada gitmiştim, bi fırsat sitesinden almıştım, sanırım 3 seanslıktı fakat hiç bir değişiklik olmadı, az da olsa değişiklik hissetseydim devam edebilirdim ama hiç memnun kalmadım

Merhabalar bu fırsat sitesinden bende almayı düşünüyorum 50 60 70 seanslık kavitasyon radyofrekans sonix plate gibi bi kampanya var 70 seans 50tl mesela. Ama bu 70 seans aldığımda göbek sorunum var sadce göbeğe mı uygulanıyor yoksa bütün vücuda mı? Bütün vücut yani bacak vs ek olarak istersem bi kupon daha mı almam gerekir?? Lütfenn acill yardımm

bende bugün gittim Ankarada tunalıda bir yer fırsat sitelerinden birinden aldım 18 seanslık bir paket cumartesi günü gidicem bakalım ne olacak. 5seans gelmeniz lazım sonuç almak için diyor. Bakalım nasıl seyredecek. daha sonra burdan yazacağım sonuçları :)

bnde aynı dertteyimm.boyum uzun 63 kiloyum 59 olsam yeter bna..arkadaşlarm da dio kilon iyi ama içime sinmıyo bacaklardan wermek istıyorum..bu kavitasyon çok pahalımıdır ucuz olanlar da aynı etkiyi mi yapıo acaba

Ben de yaptırıyorum 10 seans falan oldu ama hiç bir faydasını görmedim tamamen kandırmaca diye düşünüyorum parama yazık oldu. Sadece yürüyüşünbile daha etkili olduğunu düşünüyorum . Paranıza yazık etmeyin derim ben .

Merhaba ben normalde zayıf bir insanım kilomdan gayet memnunum sadece bacaklarım biraz kalın ve selülitlerim var. kavitasyon selülitleri yok ediyor mu? Ve sizce kaç seans gitmeliyim? bu 15 seanslık paketler bana çok fazla gelir çünkü ben zaten fazla kilolu değilim. bacaklarım çok az incelse yeter. 3 seans yeterli olur mu 3 seansta etkisini görebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar Venüs freeze diye bir cihaz varmış ve 6 seansta inanilmaz derecede sıkılaşma görülüyormuş. Ve kavitasyon gibi geçici değil kalıcı bir yöntemmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…