Ankara eryaman'daki güzellik merkezinin bilgilerini alsam sizden. özel mesaj atamıyorum ben...
hatta biraz da bilgi verir seniz muhteşem olur. fiyatı, yapılan işlemi, vb.
teşekkürler...
optimuma gelmeden aslanlar petrolün arkasında yüksek beyaz bir bina vardır fırat residence diye..o binanın 9.katında... salonun adı palmira güzellik salonu.. göbek için seans ücreti 100tl, bacak içinse 130 tl..web sayfalarından da inceleyebilirsiniz..
eximia diye bir cihaz kullanıyorlar. medicana, medical park, memorial gibi hastanelerde de var bu cihaz.. hiç bir zararı yok..bol su içmekten başka da birşey istemiyorlar.. ses dalgaları göndererk yağ hücrelerini yok ediyor, diğer işlemler ile de (vakum) vücuttan atıyorlar, lenf kanalları yoluyla..0312 280 85 66 tel.numaraları
İnternetteki fırsat sitelerinde paketler var. 79tlye naturemed diye bir yer buldum 5 seans yapıyor. Yanında radyofrekans ve pressoterapide var.
Sizce fırsat sitelerinden faydalanıp gitsem mi?
Basen bölgemde çok selülit varFakat birazda utanıyorum açıkcası o kdr ucuza alıp gidersem sanki ilgilenmezler gibi geliyor.
Ne olurrr fırsattan faydalananlar varsa yardımcı olunn
merfe kesinlikle o tür sitelerden alıp faydalanmak lazım indirimlerden, hiç endişelenme gayet güzel ilgileniyorlar ama o sitelerden aldığımız seans süreleri diğerlerine göre daha kısa oluyor normalde 40 dakikalık bir işlemse fırsat kupoınlarına yarısını uyguluyorlar,ben asla o tam paraları ödeyip bu işlemleri yaptırmam çünkü sonucun hiç değişmmeyeceğini biliyorum ,hatta 79 tl pahalı bile ben 13 liraya 10 seanslık bir yer bulmuştum üstelikte nişantaşında çok popüler bir yerdi ,bence hiç utanmaya falan gerek yok git baktın memnun kaldın yine alır devamını getirebilirsin ,arkadaşım 2 yerden ayrı ayrı almıştı birinin çok daha iyi olduğunu selülitlerinde bayağı azalma gördüğünü söylemişti,denemekte fayda var canımmm :))
mrb benm backlardan sorun war ınclme olurmukı
arkadaşlar,ben de 10seanslık bir ultra kavitasyon paketini 800tl ye aldım. Haftada 3 gün gideceğim.daha ilk seansa girdim. Göbek bölgesinde çalışıldı.ama asıl selülit e yönelik yaptırmak istiyorum. Cilt dokum çok zayıf ve selülit de var. Sizce kavitasyonun faydası olur mu?
mrb benm backlardan sorun war ınclme olurmukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?