Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel yaa..ne kadar zamanda verdin 8 kg yu??merhaba
ben 10 seans kavitasyon ve lenf drenaj bir kaç seans masaj ve ozon saunaya gittim sonuçlar mükemmel özellikle sol kalçamda ne kadar zayıflarsam zayıflıyayım gitmeyen bir yag vardı artık diğer bacagımla eşit . bir dogum yaptım 2 yılı aştı şimdi 2. çocugu düşünüyoruz 1.72 boyum var ve 70 kiloya indim 78 kilodan seanlarımı tamamladım artık bundan sonrası bana kalmışbirşey ama ben bu sonuçlardan memnununm elbette devam eden birdiyetim vardı ancak kavitasyona başlamadan öncede devam ediyordum yine aynı şekilde 3 litre su içiyordum ve günde yaım saat evde koşu bandında yürüyüş yaptım. bu tür şeyler sporsuz ve diyetsiz olmuyor ancak bölgesel zayıflama için bire bir bir yöntem ben sadece kalça bölgem için gittim ve şimdi oldukça mutluyum tavsiye ederim. 10 seans kavitasyon 10 seans lenf drenaj 1 seans masaj ve bir seans ozon sauna ki yarım saatte 500 kalori verdiriyor ozon tüm bunlara 200 lira verdim:))))
kızlar merhaba,
bende 4 seanstır kavitasyon ve lpg yaptırıyorum ,
dün ölçülerim alındı ve sonuç gerçekten beni çok mutlu etti. 4 seansta belimden 5 cm, kalçamdan 3cm, bacaklarımdan 2 şer cm, kollarımdan da 1.5 cm incelmiş ki ben kollarımı sadece 2 seansta bağlattım kavitasyon cihazına. inanın çok mutluyum ve toplamda 15 seansı tamamlayacağız ve baya farkedecek :)
başka yaptıran yok mu sizlerin sonuçları nasıl ?
Merhaba canım,
ben de başladım kavitasyona, ikinci sensıma gideceğim cuma günü ama pek umutlu değilim açıkçası... Sana masajlı kavitasyonmu uyguluyorlar yoksa ped bağlayıp bekletiyorlar mı?
arkadaşlar İstanbul'da bu işi düzgün yapan önerebileceğiniz bir yer var mı?
fırsat sitelerinden alınan kuponlarla yapılan kavitasyondan fayda gören var mı?
son soru fırsat sitesinden almasam ne kadara mal olur tahminen
Bana 8 seansda 10 cm dediler 14 cm gitti :))) çok memnunum valla ..