Kavitasyon yaptıran var mı?

gunaydinn bende 2 seans icoone yaptirdim tum vucut karin ve kalca bolgesinde gozle gorulur incelme oldu yarinda kavitasyon baslicam tum vucut + yuz ..sonuclari paylasirim cnmm kolay gelsin :)

mrb arkadaşlar bende kavitasyona yeni başladım 2 seans gittim 7 seansım daha var şimdilik 4 cm inceldim basenlerim ve selülitlerim var.olucak gibi geliyor bana bakalım sonucu yazarım her hafta 1 seans 80 tl.inşallah sonuç güzel olur.

herhalde burda en çok kavitasyon yaptiranlardan biriyimdir. başta incelmiş gibi geldi ama kavitasyon bittikten 2 ay sonra ölçtüm yine aynı. yalnız şuda gerçekki tek başına hiçbir zayıfama yöntemi işe yaramıyor. ben de açıkçası diyet fln yapmadim doru durust. ha eğer boğazınıza hakim olacak ve aktif sporunuz da yapacaksaniz ve bol su içerseniz faydasini görürsünüz. zaten bunları yaparsaniz kavitasyona da gerek kalmaz bence ama ben kavitasyona verdiğim kadar parayla lipo lazer yaptirdim. daha çok memnunum bu da bir öneri :)

arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....

Acaba nerde yaptirdiniz umitkoyde bende ariyorum ama fiyatlari cok pahali soyluyorlar. Simdiden tesekkurler

Merhabalar,

bende kavitasyona başlıyorum 9 mayısta. Spor ve dietle beraber net bir incelme elde edereiz değil mi ? Kalıcı oluyor mu bu sistemle incelmek ? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar ...

Merhabalar,

bende kavitasyona başlıyorum 9 mayısta. Spor ve dietle beraber net bir incelme elde edereiz değil mi ? Kalıcı oluyor mu bu sistemle incelmek ? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar ...

evet incelirsiniz.
ama kalıcı olucağını sanmam. sonuçta tekrar yemeye başlanınca alınır bence kilo.
hep dikkat etmek lazım yeme düzenine ama o da bir yere kadar.

kavitasyonunun zararlı olduğunu duydum.aynen yazıyorum.Ultrasonik radyo dalgaları yardımıyla zayıflama ve incelme sağlayan kavitasyon, bir çok yan etkiyi ve zararı beraberinde getirmektedir. Kavitasyon işlemi sırasında uygulanan yüksek dozlu ultrason, başta cilt yanıkları olmak üzere bir çok zararlı sonuçlar vermektedir.bilen varmı arkadaslar?

arkadaşlar bende kavitasyon satın aldım fakat başlayamadım. yumurtalık kistlerim var zararı olur mu. bilgisi olan yardımcı olsun lutfenn..

arkadaşlar ben ankarada bi merkezden 10 seanslık aldım kavitasyon radyo frekans vakum ozon sauna inanın hiç bi işe yaramadı 7. seansıma gittim fakat ne bi pantolonumda bolluk ne de herhangi bi incelme var 650 liram boşa gitti sakın bu hataya girmeyin derim ben

merhabalar,

ne yaparsam yapayım kurtulamadığım karın bölgem var. internetteki fırsatları araştırırken 10 seans kavitasyon 5 seans falanca diye raklamlar gördüm. bunları deneyen ve başarıya ulaşan oldu mu?

Malesef onlar bir işe yaramıyor ben denedim... seansları kısa sürüyor bir de avrupada yasaklı olan cihazları kullanıyorlar..sonuç vermediği gibi risk de taşıyor..bu yüzden çok ön yargılıydım.. eximia avrupada yasaklı olmayan bu sınıftaki tek zayıflama cihazı..ben yaptığım bir sürü araştırma sonucunda dün ankara eryamanda bir salonda eximia uygulamasına girdim... sonuçlara inanamadım.. çünkü ilk uygulama sonunda 4cm inceldim..hatta uygulama sonunda biraz şişlik hissi vardı..sabah kalktığımda annemden yeniden ölçmesini şişliklerin de indiğini söyledim..8cm incelmişim! inanamadım! medicana,medicalpark gibi pek çok hastanede de kullanılan bir cihaz zaten güvenilirliği ortada. ancak orda seans ücretleri çok yüksek..benm gittiğim salonda kendi dr.ve diyetisyen destekleri de var. morluk filan da olmadı ben de.. karın bölgem için bir kaç seans daha gittikten sonra bacak ve kollar için de gitmeyi düşünüyorum..bana özel mesaj atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim.

Son düzenleme:
bende gecen sene fırsat sitelerinden Kadıköyde boğanın çok yakınındaki bir güzellik salonundan 10 seanslık bi program aldım ama almaz olaydım.Öncelikle salon ayrımı yoktu yani erkekler ve bayanlara aynı odada yapılıyordu işlem haliyle rahatsız oldum.Sadece basen problemim oldugu için o bölgelere yapılmasını istedim ama kendine uzman olarak adlandıran bayan basenlere 2 plaka koymalıyız onun için bir paket daha satın al dedi dolandırıldıgımı anladığım için bende kızdım çünkü sitede böyle bir ayrım yoktu neyse güya daha etkiliymiş iki tane sıcak plaka bağladılar basenlerime 10 dk tuttular evde kalorifere yaslansam daha fazla ısınırdım herhalde birde dalga gecer gibi ilk seansta 1 bucuk santim inceldiniz demezler mi !!! bir daha önünden bile geçmedimyani kesinlikle tavsiye etmiyorum para tuzagından başka birşey değil arkadaşlar.

merhaba,ben de internetten kavitasyon satın alım ve bugün karın bölgeme başladım.1 ay sonra size sonuçları yazarım.fakat ben sadece kavitasyona girmekle kalmayıp kavitasyon ardından maxuvibeye giriyorum diyet ve kardio+egzersiz de yapıorum.son 2 sene içerisinde aşırı kilo aldım 85 kiloyum şuan.elimden geleni yapıyorum.sizlerle kavitasyon konusunu ay sonu paylaşırım

arkadaşlar kavitasyonla ilgili konulara bakarken şans eseri gördüm yorumlarınızı. 3 arkadaş kavitasyona gitmek istiyoruz lakin olay şöyle başladı..
grupfoni fırsatlarından sağlık-güzellik altbaşlıklı fırsatları incelerken denk geldik.
neyse aradım ben bu reklamını yapan salonu. ''Beşiktaş Slimart Güzellik’te 10 seans Kavitasyon, 10 seans Radyo Frekans, 10 seans Power Horse ve 4 seans Koruma Paketi 1200 TL yerine %98 grupfoni indirimi ile sadece 24,90 TL! '' imiş..cihaz ''demo'' dedi konuştuğum kadın. cumartesiye randevu verdi. tabi bu kadar ucuz olunca insanı tedirgin ediyo:S tırsmıyoda değilim açıkçası..:) güzel yorumlarınızı bekliyorum :))) incelicez derken bişi olmaz demi heran vazgeçebilirim yani o durumdayım:)

slm adresi yazabilir misin ?

Ankara eryaman'daki güzellik merkezinin bilgilerini alsam sizden. özel mesaj atamıyorum ben...
hatta biraz da bilgi verir seniz muhteşem olur. fiyatı, yapılan işlemi, vb.

teşekkürler...

ben de yaptırdım 4-5 seans dayanabildim. hem de baya ii bi yerde gelişmiş bi makinede ama hiç sonuç almadım mezo lift fln da uygulandı ama işe yaramadı zaten sonra bıraktım.

arkadaşlar,ben de 10seanslık bir ultra kavitasyon paketini 800tl ye aldım. haftada 3 gün gideceğim.daha ilk seansa girdim. göbek bölgesinde çalışıldı.ama asıl selülit e yönelik yaptırmak istiyorum. cilt dokum çok zayıf ve selülit de var. sizce kavitasyonun faydası olur mu?

İnternetteki fırsat sitelerinde paketler var. 79tlye naturemed diye bir yer buldum 5 seans yapıyor. Yanında radyofrekans ve pressoterapide var.

Sizce fırsat sitelerinden faydalanıp gitsem mi?
Basen bölgemde çok selülit var Fakat birazda utanıyorum açıkcası o kdr ucuza alıp gidersem sanki ilgilenmezler gibi geliyor.

Ne olurrr fırsattan faydalananlar varsa yardımcı olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…