Açıkçası ben yeni keşfettim kavitasyonu,arkadaşım yaptırıyor daha 2.senasta bayağı karın bölgesi fark etti,şimdilik liposuctiona rakip derim ama sonrasında ne olur ne kadar dayanır bilemiyorum.Deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim.
arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....
Acaba nerde yaptirdiniz umitkoyde bende ariyorum ama fiyatlari cok pahali soyluyorlar. Simdiden tesekkurler
mrb arkadaşlar bende kavitasyona yeni başladım 2 seans gittim 7 seansım daha var şimdilik 4 cm inceldim basenlerim ve selülitlerim var.olucak gibi geliyor bana bakalım sonucu yazarım her hafta 1 seans 80 tl.inşallah sonuç güzel olur.
Merhabalar,
bende kavitasyona başlıyorum 9 mayısta. Spor ve dietle beraber net bir incelme elde edereiz değil mi ? Kalıcı oluyor mu bu sistemle incelmek ? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar ...
merhabalar,
ne yaparsam yapayım kurtulamadığım karın bölgem var. internetteki fırsatları araştırırken 10 seans kavitasyon 5 seans falanca diye raklamlar gördüm. bunları deneyen ve başarıya ulaşan oldu mu?
merhabalar,
ne yaparsam yapayım kurtulamadığım karın bölgem var. internetteki fırsatları araştırırken 10 seans kavitasyon 5 seans falanca diye raklamlar gördüm. bunları deneyen ve başarıya ulaşan oldu mu?
bu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben
Malesef onlar bir işe yaramıyor ben denedim... seansları kısa sürüyor bir de avrupada yasaklı olan cihazları kullanıyorlar..sonuç vermediği gibi risk de taşıyor..bu yüzden çok ön yargılıydım.. eximia avrupada yasaklı olmayan bu sınıftaki tek zayıflama cihazı..ben yaptığım bir sürü araştırma sonucunda dün ankara eryamanda bir salonda eximia uygulamasına girdim... sonuçlara inanamadım.. çünkü ilk uygulama sonunda 4cm inceldim..hatta uygulama sonunda biraz şişlik hissi vardı..sabah kalktığımda annemden yeniden ölçmesini şişliklerin de indiğini söyledim..8cm incelmişim! inanamadım! medicana,medicalpark gibi pek çok hastanede de kullanılan bir cihaz zaten güvenilirliği ortada. ancak orda seans ücretleri çok yüksek..benm gittiğim salonda kendi dr.ve diyetisyen destekleri de var. morluk filan da olmadı ben de.. karın bölgem için bir kaç seans daha gittikten sonra bacak ve kollar için de gitmeyi düşünüyorum..bana özel mesaj atarsanız daha detaylı bilgi verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?