• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

bence senin boyunla kilon orantılı fazlalığın yok yani

benim boy 1.53 kilo 58

ama ben 38 giyiyorum belden aşağımda yağ birikintim var

ee türk kadınlarının zaten belden aşağısı var genelde canım. sorun etme. spor yaparsan sürekli azalır ama ben üşeniyorum şuaralar.

kavitasyon yaptırmak hayatımda yaptığım en büyük aptallıktı. dünyanın parasını ödedim. üstelik fırsat sitesi filan değildi. özel bir klinikte 12 seansa esli para ile 1 milyar 250 milyon ödedim. hiç bir işe yaramadı. diyet yaptım kilo verdim ama incelen yerim yine belim ve göbeğim oldu. bacaklarıma yaptırdığım kavitasyon hiç işe yaramadı. şu anda evde internetten açtığım aerobik videoları ile basenimi eritmeye çalışıyorum. inanın daha çok işe yaradı. sakın kavitasyona para vermeyin. üşenmeyin spor yapın.

Arkadaşım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım.Aslında aptallık senin benim değil bizi gaza getirenlerin.Ben geçen sene bu kazığı yiyince arada sırada burada yazıp arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum.Yazık 1500 tl param gitti ve hiçbir işe yaramadı.Önüne gelen bu işi yapıyor ve dünyanın parasını kazanıyor.Kavitasyon diye birşey yok.Öyle olsa bütün dünya bu cihaza girer ve yağlarından kurtulurdu.Şişman yağlı insan kalmazdı.En güzeli çık dışarı tempolu yürü.Aerobik yap.Hele benim gibi çalışmayan evde oturan çocuklarıda biraz büyümüş insan bence hiç üşenmesin yapsın.Hepinize mutlu günler...

kızlar basen bölgem çok yağlı..ne yesem orada birikiyor..sporla falan gidecek gibi değil...acil ankarada yaptırmak istiyorum yaza kadar...fiyat ve birazda bilgi verirmisimniz

kızlar basen bölgem çok yağlı..ne yesem orada birikiyor..sporla falan gidecek gibi değil...acil ankarada yaptırmak istiyorum yaza kadar...fiyat ve birazda bilgi verirmisimniz

valla canım ben şuan kavitasyona gidiyorum ve 6.seansım bitti çokta bir fark etmedi 1 seansta 2 ila 10 cm arasında incelme görünüyo yazılarına inanma vücuttan vucuda değişiyo çünkü.ama sana tavsiyem illaki gidicem diyorsan plastik cerrahlarının muayanenesine git.çünkü onların makinaları güzellik salonlarının kullandıklarından daha etkili.güzellik salonlarına göre fiyatları epey bi pahalı ama en azından vakit kaybetmessin.ben 10 seansa 500 lira ödedim boşa gitti...

nasıl birşey bu kavitasyon can yakıyor mu bir kuaförde sormuştum kavitasyondan cıkınca yarım saat yürüyüş olacak birde önden 1 buçuk mu 2 mi ne lt.su içilecek dedi benim zaman kısıtlı ona gidecem öğlen işe zor yetişicem bir de nasıl yürüyim bunlar olmazsa faydası azalır dedi benimle o gün arkadaş da sormuştu bacakları için ona bacak yapısından dolayı kuaför pek önermedi incelmez diye bence böyle şeyler cihazdan cihazada farkeder
birde dedi mesela ya belin ya işte basenin iki yer olmazmış bir bölge calısacakmış benimde kafam tam yatmadı sizlerde de tek bölge mi çalışıldı burda da memnun kalmayanları görünce kararsız kaldım doğrusu

nasıl birşey bu kavitasyon can yakıyor mu bir kuaförde sormuştum kavitasyondan cıkınca yarım saat yürüyüş olacak birde önden 1 buçuk mu 2 mi ne lt.su içilecek dedi benim zaman kısıtlı ona gidecem öğlen işe zor yetişicem bir de nasıl yürüyim bunlar olmazsa faydası azalır dedi benimle o gün arkadaş da sormuştu bacakları için ona bacak yapısından dolayı kuaför pek önermedi incelmez diye bence böyle şeyler cihazdan cihazada farkeder
birde dedi mesela ya belin ya işte basenin iki yer olmazmış bir bölge calısacakmış benimde kafam tam yatmadı sizlerde de tek bölge mi çalışıldı burda da memnun kalmayanları görünce kararsız kaldım doğrusu

can yakmaz canım.
evet yürüyüş ve diyet veriyorlar. eğer bunları yapamıcaksan hiç başlama.
benim 1 seansım kaldı. annem küçüldü diyor ama en fazla 5 cm falandır.

Kızlar eskişehirde bildiğiniz ii bi yer varmı ben jase die biyer buldum ama tavsiyeye ihtiacım var kadın vakumlamayla incelticez dedi

Meraba arkadaşlar, devamlı kavitasyonla ilgili yazılanları okuyorum, ilk defa yazıyorum, fırsat ürünlerinden 50 liraya 10 seans kavitasyon 10 seans lenfdrenaj 10 seans masaj ve 10 seans vibroplate aldm. annemle beraber gidiyoruz. annem göbek bölgesine yaptırıyo ve baya fark oldu ilk seansta.. ama ben bacaklarıma yaptırdım pek fark olmadı :( eximia düşünmeye başladım. daha etkili mi? bide izmirde en iyi en uygun fiyata nerde var bilgi verebilirmisiniz acaba :)

benim kavitasyon bitti bugün.
bugün son olarak vakum yapıldı. acıdı biraz. morardı. ama geçer herhalde sonra.
yağ ölçümüne çıktım. ilk çıktığımda yüzde 36 ydı yağ oranım.
şimdi yağ oranım yüzde 27 çıktı.
kalçam 105 ken 99 oldu.
ben spor yapmadım. yapılsa daha çok incelinebilir.

kızlar ya acaba fırsat ürünlerinden alanlar salonlarda kötü muameleye uğruyolar mı? ve kavitasyon etki göstermiyorsa bu yüzden olabilir mi acaba yanlış yapıyolar falan mesela yoksa ben mi çok paranoyağım:)

Merhaba arkadaşlar ....

Sizinle bir konuyu paylaşmak istedim .. Geçtiğimiz günlerde hepinizin bildiği fırsat sitelerinden biri olan ŞEHİRFIRSATINDAN(grupon) ankarada FUTURE AKADEMİ isimli güzellik merkezinden 55 seanslık kaviyasyon ve lenf drenaj paketi satın aldım .. Toplam 69 tl ödedim ... bu paketın içinde 10 ar seanslık çeşitli işlemler vardı...

Aslında fazla kılom yok .. boyum 1.70 kılom ıse 60 ...tıroıd rahatsızlığım için ilaç tedavi goruyorum .. bu yuzden 3 kılo aldım .. kavıtasyon sayesınde bu 3 kıloyu vermeyı amaçlamıştım.... ne yazık ki bu arzum husranla sonuçlandı ...

Şöyle ki Ankaradaki FUTURE AKADEMİYE gittiğimde aslında bu işlemlerin hiç bir işe yaramadığını zaten 10 dk surdugunu soyledıler ... kendılerının tavsıye ettıgı baska bır aletle yapılan 700 tl lık bır paketı satmaya başladılar .. Aslında bu kampanyaların sadece işyerini tanıtmak amacıyla yapıldıgını soyledıler .. Sadece 10 dk yapılan işlemlerin hiç bir işe yaramadığını siz de takdir edersiniz ...Ben 30 dk olsun bari dediğimde 10 seanslık paket 3 e indi .. Ben onların onerdıgı paketı ıstemedığimi soylediğimde tavırlar değişti tabiii...Bana ocak ayının sonuna gun verdıler ...

Bütün bunları neden mi anlattım ? Maalesef ben gerçeklerle yüz yüze geldiğimde çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım ve sizi uyarmak istedim .. ŞEHİR FIRSATI gibi sitelerden bu tür zayıflama paketleri satın almayın demek istiyorum ... Benim gibi hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar varsa paylaşımlarını lütfen burada paylaşsın .. . Sevgiyle kalın

Bende aynı yerden fırsat aldım 50 seans. Aynen dediğiniz gibi kavitasyon 10 dk sürer dedi. bende 10 dakika olamayacağını diretince 15 seanslık paketim oldu 7 seans. yarım saat süre ile.( yani normal süresi ile). İşe yararmı bilemem sende yaramış mıydı?

kızlar ya acaba fırsat ürünlerinden alanlar salonlarda kötü muameleye uğruyolar mı? ve kavitasyon etki göstermiyorsa bu yüzden olabilir mi acaba yanlış yapıyolar falan mesela yoksa ben mi çok paranoyağım:)

ben aldım ve kullandım kötü muamele falan yapmadılar....gayet kibardılar:) yine kovalıyorum fırsatları :)

Arkadaşlar ben kavitasyon Eximia hepsine gittim ne paralar döktüm milyarlar. Ayrica fırsat sitelerinden aldıklarımi hic saymıyorum. Ne paralar verdim üstelik bir kerede istanbulşehirfırsatı diye bir site vardı hala var mi bilmiyorum. Oraya altmış lira verdim istanbuldan bakirkoy incirli den adını burada vermiyorum fırsat aldim ancak iş yerini aradim kadın ne dese beğenirsiniz biz o site ile anlaşmayı bozduk dava açtık bize para ödemiyorlar. Paranızı geri alın dedi. Bir numara verdi. Arıyorum adam açmıyor açsa bile tamam ödeyecem cok ödeme var sira ile dedi. Kaç ay aradim artık şerefsiz hırsız neler dedim parayı geri yollamadı yani kandırıldım. dava açsam daha bu olaydan hemen önce ptt kargo mu çaldırmısti. Onu dava etmiştim bir sene de ancak cevap geldi onda da değişen hiçbirşey yoktu bir milyarlık eşyam gitmişti. O yüzden dava ile uğraşmak hele de altmış lira icin bir de yaz okulunda idim bana fayda olmaz gibi geldi.

Arkadaşlar ben kavitasyon Eximia hepsine gittim ne paralar döktüm milyarlar. Ayrica fırsat sitelerinden aldıklarımi hic saymıyorum. Ne paralar verdim üstelik bir kerede istanbulşehirfırsatı diye bir site vardı hala var mi bilmiyorum. Oraya altmış lira verdim istanbuldan bakirkoy incirli den adını burada vermiyorum fırsat aldim ancak iş yerini aradim kadın ne dese beğenirsiniz biz o site ile anlaşmayı bozduk dava açtık bize para ödemiyorlar. Paranızı geri alın dedi. Bir numara verdi. Arıyorum adam açmıyor açsa bile tamam ödeyecem cok ödeme var sira ile dedi. Kaç ay aradim artık şerefsiz hırsız neler dedim parayı geri yollamadı yani kandırıldım. dava açsam daha bu olaydan hemen önce ptt kargo mu çaldırmısti. Onu dava etmiştim bir sene de ancak cevap geldi onda da değişen hiçbirşey yoktu bir milyarlık eşyam gitmişti. O yüzden dava ile uğraşmak hele de altmış lira icin bir de yaz okulunda idim bana fayda olmaz gibi geldi.

vücudunda bir değişiklik oldu mu canım?

İlk gittiğim zaman bacaklarıma sıkı çalıştırdım kardeşim sıkılastin sanki dedi en son gittiğim de ise milyar verdim ama hic bir ise yaramadı. Eximia ya gittim kadın garanti veriyoruz dedi iki üç beden inceleceksın dedi her şeye harf harf uydum üstelik hafta da iki saat yüzdüm ve rejim yaptım buna rağmen o kadar para ya güya 3 santim inceldim üç beden nerde üç santim nerde o incelme de benim kendi sporm ile olmuştur zaten benm gittiğim yerde kadınlar cok güzel ya diyorlardı cok ince oldum diyordu kadınlar birde onlar kampanya almıştı onların ki yirmi dakika sürüyordu benim ki iki saat. Sonra ne oldu o kadınlar ben orda sinirlendim diye beni suçlu bulanlar simdi verdikleri para ya pişman eğer para yi yerden toplamıyorsaniz kızlar sakin gitmeyin ben öğrenciyim cok kiloluyüm diye cok ümit bağladım. Hasta hasta çalıştım annemin bana aldığı altını bozdum oraya verdim yazık aklıma geliyor gözüm doluyo. Benim icin cok büyük para oraya verdiğim paralar . Bu zamanda para cok zor bence asla vermeye değmez ben bu yaz iki ay da yirmi kilo verdim her akşam otuz yarım mekik otuz bacak hareketi bol su ile. Gözünüzde büyütmeyin üstelik ben 110 kiloyüm benim kilo vermem cok zor cok zor veriyorum. Sizde verirsiniz

İlk gittiğim zaman bacaklarıma sıkı çalıştırdım kardeşim sıkılastin sanki dedi en son gittiğim de ise milyar verdim ama hic bir ise yaramadı. Eximia ya gittim kadın garanti veriyoruz dedi iki üç beden inceleceksın dedi her şeye harf harf uydum üstelik hafta da iki saat yüzdüm ve rejim yaptım buna rağmen o kadar para ya güya 3 santim inceldim üç beden nerde üç santim nerde o incelme de benim kendi sporm ile olmuştur zaten benm gittiğim yerde kadınlar cok güzel ya diyorlardı cok ince oldum diyordu kadınlar birde onlar kampanya almıştı onların ki yirmi dakika sürüyordu benim ki iki saat. Sonra ne oldu o kadınlar ben orda sinirlendim diye beni suçlu bulanlar simdi verdikleri para ya pişman eğer para yi yerden toplamıyorsaniz kızlar sakin gitmeyin ben öğrenciyim cok kiloluyüm diye cok ümit bağladım. Hasta hasta çalıştım annemin bana aldığı altını bozdum oraya verdim yazık aklıma geliyor gözüm doluyo. Benim icin cok büyük para oraya verdiğim paralar . Bu zamanda para cok zor bence asla vermeye değmez ben bu yaz iki ay da yirmi kilo verdim her akşam otuz yarım mekik otuz bacak hareketi bol su ile. Gözünüzde büyütmeyin üstelik ben 110 kiloyüm benim kilo vermem cok zor cok zor veriyorum. Sizde verirsiniz

canım sen sporuna devam et.
yemene de dikkat et. eğer bir hastalığın yoksa zaman içinde kilo verirsin.
sıkma canını. abur cuburdan uzak dur.

kızlar bende internetten bi kampanya bakıyorum
1 seans Kavitasyon,
1 seans Elektroterapi
ve 1 seans Radyo Frekans böyle bir kampanya buldum almayı düşünüyorum bir seansı 20 dk olduğunu söylediler 6 seansta net sonuç alınacağını söylediler toplamda 6 seans için 60 tl ödiyeceğim pazartesi gidip görüşüp ödemeyi yapıcam.

Ne dersiniz kızlar

Back
X