- 14 Ağustos 2011
- 27.901
- 3.686
- 448
arkadaşlar bende kavitosyona gidiyorum dün 5.seansıma gittim.neyazıkki şu ana kadar pek sonuç alamadım.parama acıyorum.yorumları okuduğumda memnun kalanlarda var acaba işlemden işleme fark mı var acaba ?birde bir arkadaş ıslak kavitasyonmu kuru kavitasyon mu diye sormuş bunuda ilk defa duyuyorum ıslak nasıl oluyo ki?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bir sorumda işlemi yaptıranlara idrarınızda yağı attığınızı görüyormusunuz ?şimdiden teşekkürler...
Selam kızlar, bende kavitasyon ile bacaklarımı inceltmek istiyorum. Fakat herkesten farklı yorumlar aldığım için ne yapmam gerektiği konusunda pek net olamıyorum. Bazıları yarıyor, bazıları yaramıyor diyor hatta bazıları iç hastalıkları tetikliyor diyor. Diyet ve spor yaparken incelmeme yardımcı olması için fırsat kuponu sitelerinden 20 seans kavitasyon alacağım. Bu işten ciddi zarar gören birileri var mı acaba?
ben pek görmedim. köpk köpük bişeyler çıkıyormuş idrardan öyle demişlerdi.
ben kalçama yaptırıyorum ama bir zararını görmedim daha canım.
yalnız bacakalrın ön kısmına yapılmıyor. sadecce arka kısmınıa yapılıyor canım.
bende çok araştırdım bu uygulamayı evet bende çok duydum iç organlara zararı varmış diye ama yinede gidiyorum inşallah ileride bi zararını görmem.ama şunu anladımki güzellik salonlarının kavitasyon makinaları bence yetersiz çok iyi sonnuç vermiyo.kliniklere verilen makinalar daha iyi ama onlarda pahalı 5 seansta 3 cm bi incelme olmuş bence çok az bunun yanı sıra diyette yapıyorum sabah akşam aç karna sirkeli su içiyorum belkide ben kendi yaptığım şeylerle inceldim 5 seansım daha var bakalım ne olacak..
belki selülitlerimizde azalma olmuştur canım. ama öyle 2 beden falan incelmedim.
ben kalçama yaptırıyorum ama bir zararını görmedim daha canım.
yalnız bacakalrın ön kısmına yapılmıyor. sadecce arka kısmınıa yapılıyor canım.
Benim için fark etmez, bacağımı inceltsin de.. Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Umarım faydalı olur bu işlem, yolum çok uzun çünkü.. :)
yemek yemeyi çok seviyorummmmmmmmmm....ömrüm diyet yapmakla geçecek
Basen 113 cm
alll benden de o kadarr... yemeksizz olmaz beni üzüyorr... rüyamda kebapları yiyordumm :)
canım senin boy ve kilon nedir ?
benimde 105 cm di canım en son. kavitasyondan sonra 100 diye ölçtülerr.
boşver üzülme. dümdüz olmasındansa, çıkıntı iyidir.
boy 1.76, kilo da 60 canım.
senin kaç boy ve kilon?
bu arada 40 beden giyiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?