Kavga sonrası eşim sorunu çözmek yerine kaçmayı istiyor

Iki çeşit kadın var. Biri evlatları için evli duranlar.
Diğeri evlatlarının akil sağlığını korumak için ayrılanlar.

Bir de evlatları olmadığı halde sevdiği için evli duranlar var başlarına hangi tür felaket gelirse gelsin.

Sabretmek için her sıkıntıda yeni çocuk mu yaptınız bu Adama yoksa sonradan mı böyle biri oldu?

Sabretmek için her sıkıntıda yeni çocuk mu yaptınız bu Adama yoksa sonradan mı böyle biri oldu?
Bu nasıl bir soru çocuk yapmak afedrrsiniz ama her kavgada çocuk yapmadım çocuklarımın sayısı ortalamafwn 1 fazla diye kimse böyle konuşamaz onlar için benim hiç bir pişmanlığım yok. Ayrıca eşim eczacı bende cahil değilim belli tedbirlere rağmen gelen evlat. Ayrıyeten kısmeti olmayan gelmiyor hamur mu da bu ben yapıyorum. Sanırım site görüşü ile benim olaya bakış açım farklı. Çocuk sayısı fazla abla naptın sen sayıyla işim yok benim evladım onlar. Evlilik devam ederken sürekli kavga içinde olunmuyor.

Bu yuva dediğiniz şey ne ola ki? Siz böyle yazınca anlamını hepten kaybetti.

Yüce Rabbim kaderi kullarına verdiği akıl doğrultusunda yazar. Şu eşi kaderinde yazıyormuş saçmalığı her yerde reddediliyor artık. Allah akıl vermiş. Seçme kardeşim öyle adamı. Kendini belli etmedi, Seçtin diyelim. Kötüyse de boşan. Kimse kimseyi çekmeye gelmedi bu dünyaya. Akıl süs olsun diye verilmediğine göre, e zahmet olmazsa kullanmak lazım. Adam kadını dövmüş. Kadın ne için mücadele etmeli. Bir daha dövmesin diye mi? Bu gururlu bir mücadele mi?

benim annem bizim için katlandı. Annesi babası kimsesi yoktu. Babam da bildiği için ezdikçe ezdi. Bir gün en küçük kardeşim de meslek Sahibi olunca boşanma davasını açıp boşadı. Babam şok geçirdi. Ağladı yalvardı. İntihar etmeye çalıştı falan filan. Sonuç: kocaman evde tek başına ve kimsesiz yaşıyor. Bizim hayatımıza etti ya iki cihanda yakam Ellerinde olacak. Böyle babalar yaşamamalı. İmkanı olup katlanan kadınlara da müstehak.

Dayak felan yemedim hanımlar, kavga anında önce ben vurdum sonra eşimden tepki aldım evet boğazımı sıktı ama acıtacak şekilde boğacak öldürecek şekilde değildi. Ama güçlü yani bana nazaran herşey elbette olabilir Allah korusun. terapist belli bir saniye sonra karşı dönüş olur dedi gittiğimiz aile terapisti ve bunun ilerlememesi için gidiyoruz.

Ne demek istiyorsunuz tepki vermedigimi nerden biliyorsunuz cahil misim gibi davranmayin kinamayin basiniza gelmesin adi ustunde once bir iki vurdu Ben bosancam cocugum rezil olacak ama birakti yani 3 olmadi birakti yani onemli olan bu benim icin birakmasa bende ayrilirdim gerizekaliymisim gibi yorumlar atmayin kadinlar kulubune o kadar konu aciyorum iki kisiden fazlasi cevap yazmiyor AMA bir konu hakkinda yaziyorsunuz da yaziyorsunuz sadece ilginizi ceksin yeter

Kurtarılabilir bir ilişki kurtarılmalı bence de iyi yapmışsınız.

Çok şükür ben sizin gibi kocişim döver de severde demedim. Benim kocam el bile kaldırmazdı ama aldattı ve boşadım. Kocamız olmadan da yaşarız. Perişan da olmayız. Çünkü tekrar söylüyorum kullanalım diye akıl verilmiş. Kullanmışım ki gururumu ayaklar altına almak yerine boşanmışım. Bir iki vursa da boşardım. O kim de bana vuruyor. Eşiniz sizi aldatmış, dövmüş. Daha ne yapsın? Mesela sakat mı kalmak lazım. Aldatan adamı nasıl affediyorsunuz?

İçinde aldatmanın olduğu bir ilişkiyi kurtarmalık görüyormuşsunuz yA hani. Aslında çok da yorum yapmamak laızm konunuza
Aldatma kısmını okumadım açıkcası ben kusura bakmayın ama olayı kendi hanımefendi kabul etmiş söz hakkı kendinin. Ben de kabul etmem büyük de konuşmayayım, kendi derdindeyim ben şuan ona benzer bir yorum sandım.

Aldatmayan erkegi bulun gosterin varmi bence yok
Ne yapalım o zaman? Aldatmayan erkek yok dşye onlara yapışıp kalalım mı? Boşanmayalım mı? Siz niye aldatmıyorsunuz da o aldatıyor? Siz aynı şeyi yapsanız o sizi öldürürdü ama maşallah siz devam etmeyi seçmişsiniz. Neyse sizin hayatınız, siz bilirsiniz

Aldatmayan erkegi bulun gosterin varmi bence yok
Bu da aldatılmış kadınların kendini kandırması maalesef. Her yerde yazıyorum aldatma cinsiyet değil karakter meselesidir. Ayrıca bir araştırmaya göre kadınların aldatma oranı da erkeklere yakınmış ancak profesyonel saklayıcı olduklarından ortaya çıkmıyormuş. Bu durumda her insan aldatır genellemedi uygun mudur? Değildir.

Katiliyrm tabiki uygun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…