- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende benim konum dışı olmasına konunun bikaö üye tarafından kendş olaykarına çekikmeisne üzüldüm. Ben fikir istedim site hakaret ediyor resmen, karar aşamasındayım yardım istedim fikir istedim vay neden katlanıyorum neden onu bunu bahane ediyorum herkesin fikri sabit olamaz. Doğru tek değildir bence herkes görüşünü değiştirmeli at gözlükle dolaşmayın.Konu sahibi konuyu yorumlara kapatirsa sevinirim yazdiklarima pisman oldum halbuki kotu niyetli degildim
Terapist dediginiz insanlarin elinde sihirli degnek yok onu once bir kafaniza yer edinin insanlar saniyorli gidiyolar hop hersey duzeliyor onlardan gercekten fayda gorenler var ancak o kisiler sorunlarinin kendileri farkinda olup bahane arkasina siginmayan ve DUZELTMEK isteyen rahatsiz olan daha kaliteli yasam iliski isteyen birilerinin sartiyla degil kendileride isteyen insanlar onlar bir adim atmak istiyor uzmanda yol gosterici oluyorBende benim konum dışı olmasına konunun bikaö üye tarafından kendş olaykarına çekikmeisne üzüldüm. Ben fikir istedim site hakaret ediyor resmen, karar aşamasındayım yardım istedim fikir istedim vay neden katlanıyorum neden onu bunu bahane ediyorum herkesin fikri sabit olamaz. Doğru tek değildir bence herkes görüşünü değiştirmeli at gözlükle dolaşmayın.
Teşekkür ederim, evet farkındayım ben dün kendim tek gittim terapiste psikiyatrist önerdi ama bana ilaç alırkem iyi sonrası yine aynı olan biri olmuş olacak.Terapist dediginiz insanlarin elinde sihirli degnek yok onu once bir kafaniza yer edinin insanlar saniyorli gidiyolar hop hersey duzeliyor onlardan gercekten fayda gorenler var ancak o kisiler sorunlarinin kendileri farkinda olup bahane arkasina siginmayan ve DUZELTMEK isteyen rahatsiz olan daha kaliteli yasam iliski isteyen birilerinin sartiyla degil kendileride isteyen insanlar onlar bir adim atmak istiyor uzmanda yol gosterici oluyor
Sizin esiniz sizin sart kosmaniz sonucu gitmis
Terapi sonrasi birseyleri takmis kompleks ve sikinti yapmis gelmis size catmis
Cok tahammullu bir adam degil siddete yonelebiliyor
eczaciymis zaten sinirsel bir sikintisi varsa ne ne degildir sizden bizden iyi bilir emin olun e...r degil bitkisel bir yatistirici alir yoneldigi durumda tehlikeli ki buda basli basina sikinti
İliski dinamigi farklidir en iyi sen tanirsin al karsina konus kendini guzelce ifade et toparlanmazsada bosanmaya karar verdigini cocuklarinizin zarar gordugunu soyle bunu cok kararli soyleki ha zurnanin zart dedigi noktaya getirmisim ben bu evliligi desin
Sizinle gitmeyi sorun yapmis bunu uzmaniniza belirtin belki onu once yanliz alir sonra siz katilirsiniz diger turlusu bosa para dokmek gibi birsey olur ustu kapali ozel sorunda oldugunu ima etmissiniz oda zaten uzmaninizin alaniysa yardimci olur degilse o alanda terapiste yonlendirir
Hakkinizda hayirlisi
Psikiyatristi size mi onerdi esinizemiTeşekkür ederim, evet farkındayım ben dün kendim tek gittim terapiste psikiyatrist önerdi ama bana ilaç alırkem iyi sonrası yine aynı olan biri olmuş olacak.
Dün konuştum kendisiyle birşeyler de izlediğini gördüm çok takılmadım ona artık bu kadar problem varken.
benim ne yapmam gerektiğini düşünmek istemiyorum dedim.
Kendisini aşağılanmış hissediyormuş yani kurtarıcı cümle kullanmıyor çpk fevri malesef. Çocukları mahkeme kime verirse verir uyacağız dedi artık çocuklara da aman bakabiliyorsan bak aşamasına geldim. En ufak şeyde boğaza yapışıp, bilmem ne izleyip içip çocuguda vereceklerse bilmiyorum artık
Avukat da buldum bakalım. Nasıl olacak.
Eşime tabikiPsikiyatristi size mi onerdi esinizemi
Karisik yazinca emin olamadim malum bir laf doner hep severim psikologlar dermiski bize hicbir zaman gercek hastalar gelmez gercek hastalarin hasta ettikleri gelir diye sizemi onerdi acaba dedimEşime tabiki
Aynen öyle az önce baktım telefonuna o da avukat aramış velayet kime verilir yazmış Google a of çok zor çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum bundan korkuyorum sadece.Karisik yazinca emin olamadim malum bir laf doner hep severim psikologlar dermiski bize hicbir zaman gercek hastalar gelmez gercek hastalarin hasta ettikleri gelir diye sizemi onerdi acaba dedim
Yazdiklarinizdan pek gidecek bu konuda caba gostericekmis gibi bir hissiyat almadim onunda pek gecinmeye gonlu yok gibi sizede 3 cocuk var nereye birakip gidecek gozuyle bakiyor olabilir aile konularinizdan falan kendine guveniyor olabilir Siz yinede konusun uzmanin dediginide iletin en azindan bitme asamasinda ya ben sunuda yapsamiydim demezsiniz zaten su asamadada dava acilmadan bir atraksiyonu olmaz ne zaman mahkeme basvurusu yapilir o zaman belli eder kendini bazisi yumurta kapiya gelene kadar ayilmiyor cok ornegi oluyor buralardada
Hangi kapi hakkinizda hayirlisiysa o acilsin insllah
Siz vermezseniz babaya vermiyorlar Endiselenmeyin 3,6,8 yas cocugunu vermez mahkemeAynen öyle az önce baktım telefonuna o da avukat aramış velayet kime verilir yazmış Google a of çok zor çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum bundan korkuyorum sadece.
Gerçekten mi iş hayatımı düzene sokmam 2 3 ay zor olacak ama aç açıkta kalacak da değiller babam varSiz vermezseniz babaya vermiyorlar Endiselenmeyin 3,6,8 yas cocugunu vermez mahkeme
Alamam vermezler korkusuna ölüyorumSiz vermezseniz babaya vermiyorlar Endiselenmeyin 3,6,8 yas cocugunu vermez mahkeme
@_Mihrimah_27Cevrelerimizde gordugum icin boyle dedim canim tabiki olabilir neden olmasin babam da bana cok kati dururdu oda neler yasadim ben bir bilsen dayak ezilme kotu soz aldtma babamin yuzunden sineye ceke ceke 4 .5 yilimi devirdim iki cocugum oldu duzelme yok desem yalan olur ama neler yapmadimli evdenmi kacmadm cocuklari birakip yasadigim sehri tek basjma terk edicektm oda heralde benim cok sinirli oldugumu ve birgun cekip giderim diye mi uzerime fazla gelmiyor bilmiyrm ama ben ona hep sunu derim babam sahip cikmiyor sanma senin evlatlarin nasil degerliyse bende onun icin okadar degerliyim ha diyelim istemedimi senden ayrilmami ucunda olum olsa bosarim seni derim ama bende sinirlendigimde gozum birseyi gormez evde kirip dokup herseyi terk ettgm cok oldu benim tek avantajim bunun ailesi cocuklara cok duskundu kendiide fazlasiyla cok duskun bana hep sey der sen bunlari anasiz birakip gidecem de oldururum seni beni sevmiyorsan cocuklarin icin sus otur der bende cocuklar icin nereye kadar oturim hayatim gidiyor yaninda oldum bittim derdim en son kavgamizda bu telefonun sifresini acmiyordu kavga ettik bu beni dovmeye basladi ama benim canm o an yanmiyor nedense vuruyo Ben buna diklesiyorum yuzume belime kafama neresi gelirse bende ustumden bi ittim bunu kostum mutfaga aldm elime bicagi al lan yiyorsa oldur beni seninle zehir zaten hayatim bosamaya bosamiyosun oldur dedim eline bicagi verdim dayadim gogsume bu bi dondu kaldi sonra manyakmisin be cek git dedi sonra Ben Sen yapmazsan Ben yaparim dedim bogazima dayadim bicagi elimden alirken artik nasil gozum donmusse hafif kesmisim bigazimi elimden aldi sonra bana skin ol kendine gel tamam bidaha yapmicam diye optu bende yuzune vurdum karaktersizsin senden 10 yas kucugum gozunde birsey koymadim ailene bi saygisilik etmedim evime her gelene fort dortluk by yasimda hizmt ettm ozmn yasim 19 Daha o ooldu ben diger tarafa gidip uyumusum gece ateslenmisim alnimda bi bez basucumda o baktim oturuyor geri gozumden yaslar ve oan sinirden attigi tokatlari yeni hissediyordum halim yok ateslenmeyi cok yuksek geciren biriyim oglumu baktm uyutuyor ayaginda bana da iyimisin su getirimmi neren ariyo masaj yapim o gunden sonraa tam 20 gun knsmadm bunla ayni ev icinde o oldu su an bunlari aglayarak yaziyorum biz kadinlar boyleyiz yuvamiz icin sabr ediyorz