Kavga sonrası eşim sorunu çözmek yerine kaçmayı istiyor

Eşiniz bağımlığı mı ? Herhangi bi madde kullanıyomu ? Yazdıklarınızdan böle anladım madde bağımlıları kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor
Değil aslında ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor kavgayı mı kaldıramadı anlamadım psikolojik olarak zayıf

ortada yuva mi var ?
Sınırlerım zıpladı sabah sabah

Sende az deli degilmissin

sizden tabıkıde
Bukadar zulme katlanılır mı
Hala yuvam diyorsunuz
Cocuklari icin katlanirsa ve en onemlisi duzelme varsa niye olmasin sunu anlamiyrm evlilik sizin icin yikmasi kolay bisey gibi mi geliyor herkesi bilemem ama bn evlatlarim anasiz babasoz buyumesin diye cektim ve simdi de mutluyum ya hic duzelmeseydi ayrilsam nolcakti ki aile dar insanlar calistirmazlar etmezler eve mi kapanacaktm sizin3aileniz sizin arkanizda durabilir benim baska secenegim yoktu ama her ser de bir hayir varmis su an mutluyum Ben hayatimi gecmise donuk yasayanlardan degilim gecmise bakarsan yol alamazsn evet cok sukur yuvam var hanimefendi sabah sabah sinirlerinizi ziplattigm icin k.bkmaaa

Lütfen başkalarına "sabret" diye akıl vermeyin. Sizinki başlı başına yalnis bir evlilik. Allah bile boşanma hakkı tanımışken insanların inatla "sabretc diye sürdürmeleri ne onu da anlamıyorum. Heleki hep" sabreden" kadınlar oluyor. O şiddet ortamında büyüyen çocuklar zaten hep çok mutlu ve sorunlar yaşamıyor sonra..

Arkadaşlar terapist filan doğru şeyleri yazmışlar zaten ben tamamen sizin durumunuz için size uygun çözümü yazmaya çalışıcam.

Ekonomik özgürlüğün olmasına rağmen bi şekilde toton yemiyor boşanmak istemiyorsun belki çocuklar biraz büyüyünce ne bileyim beş yıl sonra boşanacaksın onu da anladım. Yürütmeye çalıştığın evlilikte bu kadar fevri davranmak çocukların yanında birbirinize vurmanız saçma sapan haller, kedi/köpek gibi laf dalaşı. Bu mu çocukları düşünen haliniz. Yahu adamın kapasitesi belli çağır bi usta yapsın derzleri ya da bırak öyle kalsın. Ya da psikolojisi zayıfsa niye o kadar üstüne gidiyorsun adamın? Babasına şikayet etmek istiyorsun , saldırgan bir köpeği dürtmek gibi birşey bu, bi gün bu adamın elinde kalacaksın asıl o zaman olan çocuklara olacak. Ya o evde dur adamı delirtme ya da en başta sana yazılanları yap. Bi toparlan silkelen kendine gel

Hepsine katılıyorum. Keşke çekmeseler ayrılsalardı da huzur yüzü görseydik. Böyle duygularımızın içine edip bıraktılar, birde fedakarlık etmişler diye minnet umuyorlar.
Tam olarak evlatlarından başka feda ettikleri birşey de göremiyorum.

Tek biri şey anlamadım.
Yasaklı sigara dediği bağımlılık yapan türde bşy mi ?

Allah ıslah etsin iyi olsun tabi ama düzelmez bacım o el kalktimi bir gün gelir iner hele madde falan da kullanmaya baslarsa vay başına gelen ya katlanican ki imkanın varsa değmez katlanma ya da ayrilican o adamdan hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…