- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Belirti var cnm da oek guvenmiyorum ya o yuzfen beklemek istiyorum hayal kirikligi olmasain die bi kac gun gecikmede yapicam testBelirtide mi yok test yapmadin mi
Hayırlısı olsun cnm fazla düşünme yoksa beynin seninle oyun oynarBelirti var cnm da oek guvenmiyorum ya o yuzfen beklemek istiyorum hayal kirikligi olmasain die bi kac gun gecikmede yapicam test
Yok kiz rahatim bu ay gelecek gecikmeli die dusunuyorum zaten umitlenmiyorum pekHayırlısı olsun cnm fazla düşünme yoksa beynin seninle oyun oynar
Yanı salı günü
Bekliycez birlikteYok kiz rahatim bu ay gelecek gecikmeli die dusunuyorum zaten umitlenmiyorum pek
Bak iğneden sonraki değişimler
Aynen haber verelim durumları birbirimize hayrlisiBekliycez birlikte
Eğer bende adet olmasam salı günü test yapmayı düşünüyorum inşallah olmamEvet. Silik çizgilerim aynı kalır koyulaşmazsa ya da tamamen ortadan kaybolursa Salı günü kan testi yaptıracağım.
Aynen salı günü test yapmayı düşünüyorumAynen haber verelim durumları birbirimize hayrlisi
Hadi hayırlısıAynen salı günü test yapmayı düşünüyorum
Aynen haber verelim durumları birbirimize hayrlisi
Aynen salı günü test yapmayı düşünüyorum
12.gün yaptım 68 çıktı iki gün sonra 150 iki gün sonra 300 çıktı. İğnenin etkisi en geç 9. Gün yok gibi okuyor 10. Günde acabaa diyorsun. Varla yok arası ama 11.gün netleşiyor. Bence seninki de iğne etkisi değil bu kadar net çıkmazdı. Hayırlısı inşallah hamilesindirAnaa.. Valla çıkmış sende de aynı şekilde hem de. Peki kan testini iğnenin kaçıncı günü yaptırdın ve değer kaç çıkmıştı?
Ben de progestan ve coraspin kullanıyorum hatta bugün gece 12de son progestanı içeceğim. 2 gelişmiş yumurtam vardı ve ilk tedavili ayım. O yüzden kafam çok karışık. Ovitrelle iğne beni kandırıyodur diye endişeleniyorum. Beni en iyi sen anlarsın bacım :)
12.gün yaptım 68 çıktı iki gün sonra 150 iki gün sonra 300 çıktı. İğnenin etkisi en geç 9. Gün yok gibi okuyor 10. Günde acabaa diyorsun. Varla yok arası ama 11.gün netleşiyor. Bence seninki de iğne etkisi değil bu kadar net çıkmazdı. Hayırlısı inşallah hamilesindir
:) HayırlısıHadi bakalım gazamız mübarek olsun. :)
Seninde hayirliai olsun cnm ins igne etkisi degildir seninledir bebisimİnşallah canım. Bakalım yarın 11. Gün nasıl çıkacak.
Aynen cnm hayırlısı neyse o olsunHadi hayırlısı
Inşallah umduğumuz gibi çıkarlar sonuçlarHadi bakalım gazamız mübarek olsun. :)
Çatlatma iğnesi nasıl oluyor canım benim bu konuda hiç bilgim yokİnşallah Rabbim dileyen ve hakeden herkesi evlat sahibi yapsın
Yumurta da çatlama problemi varsa normalden fazla büyüyüp kistleşiyor sonra adetle atılıyor gebeliğe engel bir durum çünkü yumurta çatlayıp içindeki hücrenin sperm ile buluşması lazım. 18-25 mm bu iş için ideal boymuş. Bizim doğal süreçte çatlamadığı için iğneyle çatlatılıyor. Bu iğnenin içinde gebelik hormonu var bir hafta on günde anca vücuttan atılıyor. Bu sebeple erken testlerde tereddüte düşüyoruz acabaa iğne mi diyoruzÇatlatma iğnesi nasıl oluyor canım benim bu konuda hiç bilgim yok
Çatlatma iğnesi nasıl oluyor canım benim bu konuda hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?