Aynen ben takmamaya karar verdim ve adetim iki aydır düzene girdi ama bu ay üç gün gecikme olduBENIMDE GECEN AY NASIL BI MIDE BULANTIM OLDU RESMEN BEYNIMIZ YONLENDIRIYOR PSİKOLOJI BOYLE BISEY OLSA GEREK
AYYY INSALLAH BIRSEYLER VARDIRAynen ben takmamaya karar verdim ve adetim iki aydır düzene girdi ama bu ay üç gün gecikme oldu
Ihsallah 1.5 yildir istiyoruz esimle ama daha nasip olmadi test yapıp negatif görüp üzülmek istemiyorum onun için bikac gun bekliycemAYYY INSALLAH BIRSEYLER VARDIR
Sende ne var ne yokAYYY INSALLAH BIRSEYLER VARDIR
Canim ben 29 30 günde adet oluyorum ve 11. Yada 12. Gün yumurtluyorum o belli olmuyo gün aşırı iliski en iyisiVE BENDE AYNEN SENIN GİBİ 25 İNİ GECMEDEN BAKMAYI DUSUNMUYORUM HAYAL KIRIKLIGI YASAMAK ISTEMIYORUM. YALNIZ CIDDEN KASIKLARIMDA DEĞİŞİK Bİ AGRI VAR GECEN AYKI BULANTIDAN SONRA BUDA PSİKOLOJIKSE HIC SASIRMAM
BENIM UMUTSUZLUGUM YASIM CANIM YUMURTALARIMDA AZCanim ben 29 30 günde adet oluyorum ve 11. Yada 12. Gün yumurtluyorum o belli olmuyo gün aşırı iliski en iyisi
Rabbim ol dediği zaman ne yaşa bakar nede yumurtlamaya umudumuzu asla kesmiyoruz bunca dağı taşı yaratan rabbimin veremiceği hiç bisey yok bol bol dua et canim benimBENIM UMUTSUZLUGUM YASIM CANIM YUMURTALARIMDA AZ(( TEK UMUDUM VAR ODA BIZ O 8. GUN DEDIGIM GUNLERIN YAKINLARINDA HIC ILISKI YASAMAZDIK DAHA COK YUMURTLAMA GUNU DIYE 11. GUNLERDEN SONRA ONUDA ILK DEFA BU AY YAKALADIM INSALLAHTA OLUR YOKSA BU SEKILDEDE OLMAZSA BENIM ISIM ZOR
HEPIMIZ ICIN EDIYORUM KUZUM INSALLAH HEPIMIZE NASIP EDER ALLAHIMRabbim ol dediği zaman ne yaşa bakar nede yumurtlamaya umudumuzu asla kesmiyoruz bunca dağı taşı yaratan rabbimin veremiceği hiç bisey yok bol bol dua et canim benim
insallah canim benimHEPIMIZ ICIN EDIYORUM KUZUM INSALLAH HEPIMIZE NASIP EDER ALLAHIM
Hayırlısı canım birlikte bekleriz inşallah hamileyizdirVE BENDE AYNEN SENIN GİBİ 25 İNİ GECMEDEN BAKMAYI DUSUNMUYORUM HAYAL KIRIKLIGI YASAMAK ISTEMIYORUM. YALNIZ CIDDEN KASIKLARIMDA DEĞİŞİK Bİ AGRI VAR GECEN AYKI BULANTIDAN SONRA BUDA PSİKOLOJIKSE HIC SASIRMAM
İNSALLAH CANIM INSALLAH GUZEL HABERLERİ PES PESE VERİRİZ ALLAHIM NASIL MUTLU BI AN OLUR YA HAYAL EDEMIYORUM BILEHayırlısı canım birlikte bekleriz inşallah hamileyizdir
Bende cok istiyorum mutlu haberi vermeye eger hamileysem ilk olacak o da başka bir mutlulukİNSALLAH CANIM INSALLAH GUZEL HABERLERİ PES PESE VERİRİZ ALLAHIM NASIL MUTLU BI AN OLUR YA HAYAL EDEMIYORUM BILE
Benimde ilk olucak 1 senedir korunmuyorum çok istiyorum artıkBende cok istiyorum mutlu haberi vermeye eger hamileysem ilk olacak o da başka bir mutluluk
Inşallah Allah isteyen herkese nasip eder eğer hamileysem eşinin doğum günü süprizi olacakBenimde ilk olucak 1 senedir korunmuyorum çok istiyorum artık
Slmslm kızlarrrr nerelerdesinizz kmsenin sesi çıkmıyor yeni post açalım mı ?
Slm ben beklemedeyimslm kızlarrrr nerelerdesinizz kmsenin sesi çıkmıyor yeni post açalım mı ?
slm kızlarrrr nerelerdesinizz kmsenin sesi çıkmıyor yeni post açalım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?