- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğal yolla mı yoldu ? Bir problem var mıydı eşinde yada sende?Burada ne umutla beklemiştik beraber çok şükür hamileyim artık ... rabbim isteyen herkese nasip etsin
Burada ne umutla beklemiştik beraber çok şükür hamileyim artık ... rabbim isteyen herkese nasip etsin
ALlah razı olsun sabır ve dua ile rabbim kısmet ettihayırlı olsuuuuunn. nasıl oldu
kardelen_08 ve 15yusra11 allah razı olsun kızlar doğal yolla oldu şükürler olsun . Bir problemimiz yoktu . Bu konuyla alakalı ayrıntılı bir konu açmıştım bi bakın isterseniz
ilk sayfada bat 27 aralık yazıyor. o ay adet olmadım kızım kucağımda yazıyorumBuraya yazalı bir sene olmuş nerdeyse ... kimler anne oldu kimler hamiş merak ettim . Rabbim nasip ederse benim de bir oğlum olacak .
hayırla sağlıkla siz de kavuşun inşallahPazartesi günü tüp bebek transferim var,tutup tutmadığı Kasımın başında belli olacak bakalim.
Gecen sene yazmıştım ama adet olmuştum,bir yıl geçti. bu sene Kasım'da buraya hamileyim diye yazmak istiyorum Allah nasip ederselütfen dualariniza beni de katin ❤
Buraya yazalı bir sene olmuş nerdeyse ... kimler anne oldu kimler hamiş merak ettim . Rabbim nasip ederse benim de bir oğlum olacak .
ilk sayfada bat 27 aralık yazıyor. o ay adet olmadım kızım kucağımda yazıyorumAllah herkese nasip etsin sağlıkla.
amin insallah sağlıkla herkes tatsın bu duyguyuYaa çok güzellAllah'ım ben ve bekleyen herkese de nasip etsin tez zamanda inşAllah
amin insallah sağlıkla herkes tatsın bu duyguyu
Ben de çok bekledim rabbim nasip etti inş isteyen herkese nasip etsin o beklemenin acısını bilirim . Tez zamanda iyi haberler duyun inş