canım bariz belli senin hamiş olduğun hyrlısı olur inşş bn olsam koşa koşa giderdim kan testineSes veriyorum. Son durum böyle. Ne ileri ne geri. :) 20'sine kadar hobi olarak test yapacağım. 20'sinde kan testi :)
Eki Görüntüle 2206690
Ikinci çizgi görüyorum kan testi yap bence hamilesinSes veriyorum. Son durum böyle. Ne ileri ne geri. :) 20'sine kadar hobi olarak test yapacağım. 20'sinde kan testi :)
Eki Görüntüle 2206690
canım bariz belli senin hamiş olduğun hyrlısı olur inşş bn olsam koşa koşa giderdim kan testine
Ikinci çizgi görüyorum kan testi yap bence hamilesin
Inşallah vardır benimde üç günüm geçti bekliyorum bikac gun daha geçsin test yapacam10 gün önce çatlatma iğnesi olmamış olsam yaptırıcam yüzde 90 hamileyim diye ama bekliyorum bikaç gün daha geçsin bat günü gelsin diye. Şafak 4.
Inşallah vardır benimde üç günüm geçti bekliyorum bikac gun daha geçsin test yapacam
Bencede hamilesin canimBenim 3 gün gecikse kesin hamileyim derim çünkü hayatımda hiç 1 gün bile gecikmedi. :) Yap bi test, varsa kesin çıkar. Ya da kaç gün daha bekleyeceksin mesela? Beraber yaptıralım testleri :))
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBenim 3 gün gecikse kesin hamileyim derim çünkü hayatımda hiç 1 gün bile gecikmedi. :) Yap bi test, varsa kesin çıkar. Ya da kaç gün daha bekleyeceksin mesela? Beraber yaptıralım testleri :))
Ama hiç belirtim yok ne adet ne de hamilelikBenim 3 gün gecikse kesin hamileyim derim çünkü hayatımda hiç 1 gün bile gecikmedi. :) Yap bi test, varsa kesin çıkar. Ya da kaç gün daha bekleyeceksin mesela? Beraber yaptıralım testleri :))
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Çatlatma iğnesi kullandım. Progestan ve estrofemi bu ay kullandım birde kan sulandırıcı iğne kullandım. 8 aydır tedavi görüyorum 6 defa çatlatça iğnesi yapıldı bu ay tuttu şükürAy hadi inşallah bi kere de ben yanılayım. Yeni uyandım. Eşim bi de predictor bulup gelecek birazdan. Zçor tutuyorum kendimi. Şimdi altıma yapacam. :))
Siz çatlatma iğnesi ya da progestan hap kullandınız mı? Sağ sağlim alın inşallah kuzunuzu kucağınıza.
Yanı salı günü20'sinde.
Bak iğneden sonraki değişimler10 gün önce çatlatma iğnesi olmamış olsam yaptırıcam yüzde 90 hamileyim diye ama bekliyorum bikaç gün daha geçsin bat günü gelsin diye. Şafak 4.
Ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun inşallah vardirBak iğneden sonraki değişimler
Test yaptık canım artışım güzeldi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. 10000 i geçmiştir.Ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun inşallah vardir
Hayırlı olsun inşallah keseyi görürsünüz darısı benim başımaTest yaptık canım artışım güzeldi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. 10000 i geçmiştir.
İnşallah Rabbim dileyen ve hakeden herkesi evlat sahibi yapsınHayırlı olsun inşallah keseyi görürsünüz darısı benim başıma
Vala beklemedeyim cnm ya gelmedi henuzInşallah cnm haberi sana veririm sende ne var ne yok
Amin çok istiyorumİnşallah Rabbim dileyen ve hakeden herkesi evlat sahibi yapsın
Belirtide mi yok test yapmadin miVala beklemedeyim cnm ya gelmedi henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?