• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 düşük 2 kimyasal oldu. Adet günüm hiç şaşmaz hep ilk gün adet olmayınca hamile olduğumu öğrendim. Bugünde adetmin ilk günü olmadım olmayınca test aldım ama sonuç negatif :KK43:

Ayy canım ya,, asma yüzünü. Belki test için erkendir daha

Kızlar 1 bucuk senedir evliyim, yaklaşık 7-8 aydır deniyoruz olmuyor. İlk bir yıl ilaçsız korundum. Rahim küsmesi diye birşey varmış acaba benimde mi öyle oldu:kızgın: bugun Reglimin ikinci günü, hala olmadım test yapıyorum negatif hep. Korunmayı bıraktığımdan beri de adetim iyice düzensiz oldu. o_O Yardımlarınız bekliyorum. İnşallah tez Zaman'da Bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Kızlar 1 bucuk senedir evliyim, yaklaşık 7-8 aydır deniyoruz olmuyor. İlk bir yıl ilaçsız korundum. Rahim küsmesi diye birşey varmış acaba benimde mi öyle oldu:kızgın: bugun Reglimin ikinci günü, hala olmadım test yapıyorum negatif hep. Korunmayı bıraktığımdan beri de adetim iyice düzensiz oldu. o_O Yardımlarınız bekliyorum. İnşallah tez Zaman'da Bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Cnm hormon tahlili yaptırabilirsin mutlaka bi doktor a görün derim

Merhaba ben de Kasımı bekleyenlerdenim ama bat yok malesef hali hazırda adet olmayı bekliyorum :dua:
Kızlar ya ben bat tarihimi bile bilmiyorum bugün 84 gün oldu adet görmüyorum :KK43:

Ben de aynı durumdayım benim de 20 gün oldu kaç kez test yaptım hamile de değilmişim. Bir de deliler gibi iştahım açıldı resmen kabus yemek yemekten hoşlanmayan ben gece rüyalarımda bile yemek görüyorum artık adet olsam da kurtulsam. Sen doktora gittin mi?

Kizlar bnde 1 bucuk aydir korunmuyorum ama malesef sadece 7 ay once kimyasal oldu hala beklemekteyim bu ay sogan kuru yaptim jmsallah hepimiz biran once hamis kaliriz

Merhaba ben de Kasımı bekleyenlerdenim ama bat yok malesef hali hazırda adet olmayı bekliyorum :dua:

Ben de aynı durumdayım benim de 20 gün oldu kaç kez test yaptım hamile de değilmişim. Bir de deliler gibi iştahım açıldı resmen kabus yemek yemekten hoşlanmayan ben gece rüyalarımda bile yemek görüyorum artık adet olsam da kurtulsam. Sen doktora gittin mi?

Ben de son 2 gündür hayvan gibi yiyorum (: diyete başlıycam artık yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor anlamadım. Hormonlara baktırmak şart ❤️

Kizlar bnde 1 bucuk aydir korunmuyorum ama malesef sadece 7 ay once kimyasal oldu hala beklemekteyim bu ay sogan kuru yaptim jmsallah hepimiz biran once hamis kaliriz

Herşeyi akışına bırakmak lazım ama çok sabırsız oluyoruz hepimiz :)

Ben de son 2 gündür hayvan gibi yiyorum :-) diyete başlıycam artık yumurtlama döneminden mi kaynaklanıyor anlamadım. Hormonlara baktırmak şart ❤️

Ben onlara da baktırdım canım birkac ay önce hiçbir sorun yok hormonlarda dedi doktor kist vs bir şey de yokmuş... Neden regl olamadığını geciktiğini anlayamadım gitti :110:
Kasım ayında da olmazsam diye korkuyorum umudum Kasımda artık çünkü :anne:

Ben onlara da baktırdım canım birkac ay önce hiçbir sorun yok hormonlarda dedi doktor kist vs bir şey de yokmuş... Neden regl olamadığını geciktiğini anlayamadım gitti :110:

Umudunu kaybetme canım herşeyi oluruna bırak :)

bende de ayni sorun var cnm hirmonlarima kist vs. Baktirdim hicbir sorun yok ama adetim gec oluyo gecen ay 57. Gunde oldum bu ay bakalm ne zaman olcam

Umudunu kaybetme canım herşeyi oluruna bırak :)

Haklısın canım belki de düşüne düşüne psikoljik olarak etkilendiğim için de böyle oluyor olabilir Allah bilir en güzelini zaten hayırsız ise vermesin hayırlı ise versin evi de eşi de işi de evladı da :KK51:
bende de ayni sorun var cnm hirmonlarima kist vs. Baktirdim hicbir sorun yok ama adetim gec oluyo gecen ay 57. Gunde oldum bu ay bakalm ne zaman olcam

Ay seninle de kader arkadaşıyız demek :KK19:
Bunu bilememek de kötü biz daha yeni çıkıyoruz bu yola denemelere tam anlamıyla başladık bile sayılmaz ama burada okuduğum kadarıyla yumurtlama gününe denk getirmek şartmış sanırım böyle düzensiz olduğu için haliyle bizde o da belirsiz :KK51: işimiz zor gibi yaa
Hayırlısı artık hakkımızda nasibimizde varsa gelecek zaten hayırla sağlıkla gelsin yeter ki bekleriz
:-)

Back