• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya temizlik yapıyorum bitince inşallah dediğim gibi 84 gün oldu hala gelen giden yok kan idrar testi werdim iki üç hafta önce bişey çıkmadı ama sağ tarafımda oynama oluyo bende kist falan oluştu o sağa sola kayıyo diyorum bilmyorum ki gidecem işte önümüzdeki hafta ama çook yoruldumm :(
Merhaba ben de Kasımı bekleyenlerdenim ama bat yok malesef hali hazırda adet olmayı bekliyorum :dua:

Ben de aynı durumdayım benim de 20 gün oldu kaç kez test yaptım hamile de değilmişim. Bir de deliler gibi iştahım açıldı resmen kabus yemek yemekten hoşlanmayan ben gece rüyalarımda bile yemek görüyorum artık adet olsam da kurtulsam. Sen doktora gittin mi?

Yok bu kuzu adet gününden 3 gün önce al bi dite bi test aldım negatif bugünde adet günü predictor diye bi test aldım yine negatif :KK43:
Al bi doğru sonuç vermiyor diye duymuştum canım, inşaallah gebesindiir:dua::anneadayı:

Kızlar bende dün yazmıştım kaşım için adet oldum sandım meğerse basurum Kanamin bugün bat test yaptım şükür ki hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zaman da sağlıkla gelsin Bebişler

Kızlar bende dün yazmıştım kaşım için adet oldum sandım meğerse basurum Kanamin bugün bat test yaptım şükür ki hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zaman da sağlıkla gelsin Bebişler
Ohh maşallahh canım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizeeeeeee :KK54:

Oo grubun ilk hamile haberi tebrikler insallah saglikla kucagina alirsin :anneadayı::emir_bebek:

bu aydan pek umudum kalmadi benim tam yumurtladigim gun is icin 3 gunlugune sehir disina ciktim yani yalan oldum. Onumuzdeki aylara bakicaz artik.

Oo grubun ilk hamile haberi tebrikler insallah saglikla kucagina alirsin :anneadayı::emir_bebek:

bu aydan pek umudum kalmadi benim tam yumurtladigim gun is icin 3 gunlugune sehir disina ciktim yani yalan oldum. Onumuzdeki aylara bakicaz artik.

Amin canım rabbim tez zaman da sizlerde nasip etsin
Canım bu ay aynısı bana oldu eşim beş gün Filistin'de gitti geldi bi ovu testi yapayım dedim iki çizgi koyuldu o gece ilişki oldu ertesi gün Bitlis'e gitti o gün yumurta akıntı geldi ovu testi yaptim ovulasyon günümde ama eşim Yoktu ertesi gün çatladı yumurta o gece ilişki oldu eşim geldi meğerse tütmüş nasip oldu geçen ay her gün yapmıştık yumurtlama haftası bu ay tek ilişki nasip oldu şükür hiç umudunu kaybetme Rabbim ol desin yeter ve kesinlikle gün aşırı ilişki hergün değil

Amin canım rabbim tez zaman da sizlerde nasip etsin
Canım bu ay aynısı bana oldu eşim beş gün Filistin'de gitti geldi bi ovu testi yapayım dedim iki çizgi koyuldu o gece ilişki oldu ertesi gün Bitlis'e gitti o gün yumurta akıntı geldi ovu testi yaptim ovulasyon günümde ama eşim Yoktu ertesi gün çatladı yumurta o gece ilişki oldu eşim geldi meğerse tütmüş nasip oldu geçen ay her gün yapmıştık yumurtlama haftası bu ay tek ilişki nasip oldu şükür hiç umudunu kaybetme Rabbim ol desin yeter ve kesinlikle gün aşırı ilişki hergün değil

günaydın canım

bu ovu. testleri nasıl kullanılıyor bende bu ay denemek istiyorum. biraz bilgi verir misin bana

Back