- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi wonderwoman33
Mrb kızlarMerhaba kızlar,
Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama
Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlarMerhaba kızlar,
Kasım ayı için özel bir başlık açtım. Daha Ekim bitmedi ama
Planlı gebelik yapacak anne adaylarıyla bu başlık altında toplaşalım istedim. Herkese öpücükler.
Hayirli olsun canim tatli tatli bebis gelsin insallahKızlar aşılamam yapıldı lutfen dua edin: )
Inşallah kuzuuumm ALLAHim nasip etsin hepimizeHayirli olsun canim tatli tatli bebis gelsin insallah
Benimde bat 1 Kasım :)Merhabalar canlar bnde varim bat 1 kasim insallah guzel hayirli haberler veririz birbirimize
Ozmn heycanli bekleyis cnmBenimde bat 1 Kasım :)
Belirti varmi kuzucumBenimde bat 1 Kasım :)
Her ay belirti var bendeBelirti varmi kuzucum
Bnm kasikta batma var bide cnm ovu testi yapiorum kipkirmizi cikio anlamadim nedirHer ay belirti var bendekasıklarimda hafif batma var bel agrisi ama yine adet olucam diye düşünüyorum sende varmi canim :)
Kızlar ya ben bat tarihimi bile bilmiyorum bugün 84 gün oldu adet görmüyorum![]()
Çalışmalara başla demek oluyor canım :))Bnm kasikta batma var bide cnm ovu testi yapiorum kipkirmizi cikio anlamadim nedir