• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım

bu ovu. testleri nasıl kullanılıyor bende bu ay denemek istiyorum. biraz bilgi verir misin bana
Günaydın ovu testlerini internetten al canım çok uygun adetin başladığı günden itibaren 10.gün falan başla yaypmaya hergün 11. 3arası herhangi bi saat te çok fazla sıvı tüketmeden aynı gebelik testi gibi yap iki çizgi koyu olduğu gün yumurtlama haftan o günleri degerlendir ben ikinci ay da kaldım şükür ama ovu testi olmadan zordu çünkü adet düZenim karışık benim

Günaydın ovu testlerini internetten al canım çok uygun adetin başladığı günden itibaren 10.gün falan başla yaypmaya hergün 11. 3arası herhangi bi saat te çok fazla sıvı tüketmeden aynı gebelik testi gibi yap iki çizgi koyu olduğu gün yumurtlama haftan o günleri degerlendir ben ikinci ay da kaldım şükür ama ovu testi olmadan zordu çünkü adet düZenim karışık benim

Anladım canım benim de çok düzensiz. netten de araştırdım biraz. Bu ay adet olabilirsem yapcam inşallah çok sağol

bu arada hangi marka kullandın sen canım Laboquick marka olanı baya güvenilir diyorlar. az önce bakındım da biraz

Kızlar merhaba,
Yahu bir bat sat tutturmuş gidiyosunuz:) Herkes mi çok düzenli regl oluyor?
Benin mutlaka 1 hafta 10 gün oynuyor.

Ben 30 ki aldım iki kez pko olduğu İçn bende ne zaman yumurtlucam belli değil di oyüzden hergün yaptım bi ayda 40 tane kullandım çünkü adetim 55 günde geldi kalanları da bu ay kullandım ama bu ay akıntı takıp edip yaptığım için çok gitmedi 7 tane kullandım sen bi 30al bitmeden gelir inşallah bebiş

Ben 30 ki aldım iki kez pko olduğu İçn bende ne zaman yumurtlucam belli değil di oyüzden hergün yaptım bi ayda 40 tane kullandım çünkü adetim 55 günde geldi kalanları da bu ay kullandım ama bu ay akıntı takıp edip yaptığım için çok gitmedi 7 tane kullandım sen bi 30al bitmeden gelir inşallah bebiş

İnşallah İnşallah Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK36:

Kızlar merhaba,
Yahu bir bat sat tutturmuş gidiyosunuz:) Herkes mi çok düzenli regl oluyor?
Benin mutlaka 1 hafta 10 gün oynuyor.

Ahahhahahaa ergenligimden beri 27 gune 5 gun :KK33: 10 yil sonra ne zaman regl olacagimi hesaplasam %90 dogru cikar

Yeni
Ya kizlar adete 5 gun var ve bugun ilk kez basima geldi cok yogun beyaz su gbi akintim var adet olurmus gbi acaba adet belirtisimi yoksa hamilelikmi var acayip derecede bi akinti ama şakır şakır akio

Ben 6 aydır deniyodum ekimde düşük yaptım bakalım önümüzdeki aylarda ne görücez kendim düşürdüğüm için herhangi bir tedavi uygulanmadı korunmadımda umarım kasım ayı uğurlu gelir :anneadayı:

Kizlar 16 aydir cocugum olmuyor bide bnde adet duzensizligi var haftaya hastameye gitcem gizce hangisini soylemeliyim daha once adet duzensizligim var diye gittim bise demediler doktora ne desem acaba ikisine birden bakar mi

Amin canım rabbim tez zaman da sizlerde nasip etsin
Canım bu ay aynısı bana oldu eşim beş gün Filistin'de gitti geldi bi ovu testi yapayım dedim iki çizgi koyuldu o gece ilişki oldu ertesi gün Bitlis'e gitti o gün yumurta akıntı geldi ovu testi yaptim ovulasyon günümde ama eşim Yoktu ertesi gün çatladı yumurta o gece ilişki oldu eşim geldi meğerse tütmüş nasip oldu geçen ay her gün yapmıştık yumurtlama haftası bu ay tek ilişki nasip oldu şükür hiç umudunu kaybetme Rabbim ol desin yeter ve kesinlikle gün aşırı ilişki hergün değil
Canım senin sadece çift çizgi günü mu ilişkin oldu ertesi gün olmadı mı

Kizlar 16 aydir cocugum olmuyor bide bnde adet duzensizligi var haftaya hastameye gitcem gizce hangisini soylemeliyim daha once adet duzensizligim var diye gittim bise demediler doktora ne desem acaba ikisine birden bakar mi

elbette bakar... Gider gitmez 16 aydır çocuğum olmuyor ayrıca adet düzensizliğim var diyin... Bunları ikisi bağlantılı şeyler zaten ikisini de araştırırlar.

Back