- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi wonderwoman33
Mrb kızlar benim de bat 10 kasım hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inofolic de folik asit degilmi bende folio içiyorum ve b vitaminiselam :)
benimde bu aydan pek umudum yok gibi gibi :)
5 yıldır doğum kontrol ilacıyla korunuyodum. 4 ay oldu bırakalı bir ay önce doktora gittim doktor ilaç kullanmadan zor hamile kalman dedi
inofolic combi verdi, bir aydır onu kullanıyorum.
İnsallah iyi haberlerini aliriz burdanCatlatma ignemi vuruldum kızlarrr![]()
Inşallah kuzumİnsallah iyi haberlerini aliriz burdan![]()
Catlatma ignemi vuruldum kızlarrr![]()
Inşallah canimmmHayır getirsin bu ay inşaallah :)
Kızlar bende yeni düşük yaptım kanamam bitti kendiliğinden düştü 4-5 haftalıktı doktora gidecem parça vqr mı yok mu diye eğer yoksa korunmayacam ve inşallah bende yeniden hamiş kalırım kasım da güzel haberi alırım çok güzel bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızGeçmiş olsun canım, nasibi yokmuş dünyadaiyi haberler bekliyoruz :)
Gecmiş olsun canim rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin saglikli bir bebek nasip etsin insallahKızlar bende yeni düşük yaptım kanamam bitti kendiliğinden düştü 4-5 haftalıktı doktora gidecem parça vqr mı yok mu diye eğer yoksa korunmayacam ve inşallah bende yeniden hamiş kalırım kasım da güzel haberi alırım çok güzel bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım allah razı olsunGecmiş olsun canim rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin saglikli bir bebek nasip etsin insallah
Inofolic de folik asit degilmi bende folio içiyorum ve b vitamini
farkli sanirim icerikleri bu ay olmazsa doktora gidicem sorayim bir teşekkür ederimhem folik asit hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi doktor