• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hamile kalmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam :)
benimde bu aydan pek umudum yok gibi gibi :)
5 yıldır doğum kontrol ilacıyla korunuyodum. 4 ay oldu bırakalı bir ay önce doktora gittim doktor ilaç kullanmadan zor hamile kalman dedi
inofolic combi verdi, bir aydır onu kullanıyorum.

selam :)
benimde bu aydan pek umudum yok gibi gibi :)
5 yıldır doğum kontrol ilacıyla korunuyodum. 4 ay oldu bırakalı bir ay önce doktora gittim doktor ilaç kullanmadan zor hamile kalman dedi
inofolic combi verdi, bir aydır onu kullanıyorum.
Inofolic de folik asit degilmi bende folio içiyorum ve b vitamini

Kızlar bende yeni düşük yaptım kanamam bitti kendiliğinden düştü 4-5 haftalıktı doktora gidecem parça vqr mı yok mu diye eğer yoksa korunmayacam ve inşallah bende yeniden hamiş kalırım kasım da güzel haberi alırım çok güzel bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar bende yeni düşük yaptım kanamam bitti kendiliğinden düştü 4-5 haftalıktı doktora gidecem parça vqr mı yok mu diye eğer yoksa korunmayacam ve inşallah bende yeniden hamiş kalırım kasım da güzel haberi alırım çok güzel bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin

Geçmiş olsun canım, nasibi yokmuş dünyada ❤️ iyi haberler bekliyoruz :)

Gecmiş olsun canim rabbim bir daha aynı acıyı yasatmasin saglikli bir bebek nasip etsin insallah

Herkese merhaba
Bende kasıma kalanlardanim. 18 kasim regl tarihim, klomen kullanisiminda 3. Ayı rabbim herkese gonlunden geceni wersin insallah :dua::anneadayı:

Back