Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Herkese merhaba ben de pazartesi katılmak istiyorum
tam da pazartesi diyete başlamıştım bu grubu yeni gördüm hep ziyaretçi olarak takip ediyodum motivasyon için üye oldum her akşam burayı güncelliycem

Dünü paylaşmak istiyorum

Dün Sabah tartıldığımda 63,75 kiloydum(eve geçince tekrar güncelleyip fotoğrafını paylaşırım)
Hedef kilo 57
Boy165

Kahvaltı yok

Öğle menüsü (324kalori)
Kıymalı taze fasulye
Erişte

Ara öğün (116 kalori)
Bir küçük mandalina
Corny tahıl bar

Akşam menüsü (578 kalori)
Mercimek çorbası
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kuru incir

8248adım
2buçuk litre su

Eklentiler

• E8FCD543-8C90-483D-A29A-08ED41DB0A67.png
    E8FCD543-8C90-483D-A29A-08ED41DB0A67.png
    73,2 KB · Görüntüleme: 18
Herkese merhaba ben de pazartesi katılmak istiyorum
tam da pazartesi diyete başlamıştım bu grubu yeni gördüm hep ziyaretçi olarak takip ediyodum motivasyon için üye oldum her akşam burayı güncelliycem

Dünü paylaşmak istiyorum

Dün Sabah tartıldığımda 63,75 kiloydum(eve geçince tekrar güncelleyip fotoğrafını paylaşırım)
Hedef kilo 57
Boy165

Kahvaltı yok

Öğle menüsü (324kalori)
Kıymalı taze fasulye
Erişte

Ara öğün (116 kalori)
Bir küçük mandalina
Corny tahıl bar

Akşam menüsü (578 kalori)
Mercimek çorbası
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kuru incir

8248adım
2buçuk litre su
Merhaba hoş geldiniz 🙋🏻‍♀️ bu hafta katılım sağlayın inşallah pazartesi günü 3. Grupta açığımız olursa alalım sizi. Onlarda yeni baslayacaklar. Sayıların eşit olması gerekiyor ya olmazsa bizimle olmaya devam edin, listeye kalın. Başka katılmak isteyen arkadaşlarda çıkacaktir sonra gruba girersiniz

kahvalti menu
haslanmis yumurta
salatalik
ve kac dilm yedim bilmedigim ekmek
bir de kahve icicem
3-3.5 suyu tamamlicam
ekmek yasak mi kizlar araniza yeni katildim bugun tartildim ptesi yine soyleeim 84.45 gunccel kilom
Ekmek yasak değil ama oturup 6-10 dilim yenmiyor tabii
Normal diyette ne kadar ekmek yenikiyorsa öyle.
Mesela sabah 2 dilim.
Öğlen bir dilim gibi.

Merhaba hoş geldiniz 🙋🏻‍♀️ bu hafta katılım sağlayın inşallah pazartesi günü 3. Grupta açığımız olursa alalım sizi. Onlarda yeni baslayacaklar. Sayıların eşit olması gerekiyor ya olmazsa bizimle olmaya devam edin, listeye kalın. Başka katılmak isteyen arkadaşlarda çıkacaktir sonra gruba girersiniz
Tamam ben burdan devam o zaman💪🏻

Hazal Kaya şeker hastasiymis. Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın 🤪
Alin size bi bilgi daha🤣kv seker hastasi en büyük kızı 61 yaşında her işini kendi yapar hep hep hastayim der nazar değmesin diye düşünüyorum
Arkadaşlar gecen yil dahiliye dr na gitmistim.bu kirazsapi ve kayısı cayi için zararlı olduğunu söylemişti. Bağırsak sistemlerini bozar demişti.
Diyetisyenimde odemim fazlaydı bi karisim önerdi içinde kiraz sapi hibiskus fln vardı bi hafta ic bırak bağırsakları zorlamayalim demişti

Arkadaşlar! Pazartesi günü grup yıldızları belirleniyor ⭐ grubunuz 1. Olamasa bile grubun yıldızı secilerek 1. Lik için savaşabilirsiniz 🔥 gruplarda istenen kişi olabilirsiniz.
Parlayin ☀️
1.lik iki hafta da bir verilecek.
Pazartesi seçilen grup yıldızları bir sonraki haftaya iyi hazırlansin.
Çünkü yıldız savaşları başlıyor :rolleyes:
1 isim arıyoruz 🔥
Dikkat! Burası korkaklara göre değil!
Yansınnnnnnn 🔥🔥🔥

39783d8eb6bb951c7e047f33cdc63fb3.gif

Bak sonra şikayet etme cemoos kırbaçla kovaliyo bizi diye 😁
Hazır ol aksama seni bekliyorum bol yürü menünü düzgün yap 🥺
Pazartesi gelecem olmaz 😅
Sen 3 haneden 60 lara inmiş dal gibi olmuş insansın. Hazır olduğunda yine yaparsın.
Bu sefer iki çocuk kafan sağlam değildir nerden başlarsan kar
Ya gerçekten bilmiyorum bi türlü adapte olamıyorum en uzun bir hafta gidiyor
Bebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. @Sulukuleli @Brokilo kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım
Tamam pazartesi burdayım inşallah :KK55:

X