Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın kızlar 😇 dün menü yazamadım yazmaya geldim
Sahur: 1 bardak süt 3 tane hurma
İftar: 1kk peynir
1 bardak çay
1 kase çorba
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Adım saydırmayı yapmadım dün saatimi şarjı bitmiş sonradan fark ettim şarj olsun diye taktım sonra da takmayı unuttum koluma öylece kaldı dün 🙈
Chocolita Chocolita A Arrietty_

Çok teşekkür ederim canım ☺️

Sana da çok geçmiş olsun canım, aklımda cezalar canım, inşallah haftaya tamamlayacağım yeter ki duzelsem bu ara spora istekliyim...

Çok geçmiş olsun yavruna inşallah toparlar ,egzema ya ayrılık kaygısı sebep olur diyor bizim Dr arkadaş, var mı son zamanlar da yaşadığı bir ayrılık ya da kayıp, onun için değerli olacan birşey ?

Size de çok geçmiş olsun canım
Anaokulu arkadaşlarını çok özlüyor. Onlarla buluşturucam inşallah. Başka bir şey gelmedi aklıma 😟
Chocolita Chocolita
Yürüyüş cezamı haftaya olan regl haftamda yürüyebilir miyim? Oruçken dermanım olmuyor. Hiç yürüyemedim.
3 gün cezan var bu hafta mutlaka bekliyorum canım. Yarın tartı sonucuna göre üstüne ceza eklenebilir. İnşallah eksi geldiğin bir gün olur. Yoksa cezaların hepsini almış olucam ama sende bolca hareket etmiş olursun. En verimli haftan olur
İyi geceler, bugün menüm 🌸
Sahur yok
İftarda birkaç hurma
tavuk döner
gazlı içecek ve çay
Gazlı içecek 100 kalori üstünde?

Biraz yuruyus yapayim acik havada dedim, yine yapamadim.
Ciktim yuruyorum 5 dk oldu. Bir kopru var oraya cikiyorum, koseyi donunce yerde yasli bir Adam yaninda yasli kadin.
Adam dusmus,hem demans hem parkinson hastasiymis. Kadinin Eli ayagina dolamis yasi zaten 82 dedi. Ay kiyamam
Neyse ambulans bekle derken 45 dk basinda bekledim.

Ciktim yuruyorum 5 dk oldu. Bir kopru var oraya cikiyorum, koseyi donunce yerde yasli bir Adam yaninda yasli kadin.
Adam dusmus,hem demans hem parkinson hastasiymis. Kadinin Eli ayagina dolamis yasi zaten 82 dedi. Ay kiyamam
Dilerim yaşlı adam iyidir, kırık durumu filan yoktur.😔🙏

Cok gecmis olsun💕

Cocuk cok yiprandi, bu son olsun bu sene evet 🙏
İnşallah çok sağolun nurc alys canım 🙏♥️
Merhaba Chocolita Chocolita
Ben önümüzdeki Cumartesi günü Bolu yolcusuyum. Bayramda 1 hafta misafirhanede kalacağız ailemle. Tüm gün çevreyi gezeriz, menü yazmaya fırsatım olmaz, tartı sonucu da bildiremem.
Bayram haftası izinli olmak istiyorum uygun görürsen.
Tamamdır bu hafta buradasın. Cumartesiden itibaren izinli. Doğru anladım değil mi
gecmis olsun canim 🌸
Sağol canım 🙏
Sağol arrim ♥️
Yazık kıyamam ya Allah razı olsun canım benim sende ilgilenmişsin yalnız birakmamissin

Anaokulu arkadaşlarını çok özlüyor. Onlarla buluşturucam inşallah. Başka bir şey gelmedi aklıma 😟

3 gün cezan var bu hafta mutlaka bekliyorum canım. Yarın tartı sonucuna göre üstüne ceza eklenebilir. İnşallah eksi geldiğin bir gün olur. Yoksa cezaların hepsini almış olucam ama sende bolca hareket etmiş olursun. En verimli haftan olur

Gazlı içecek 100 kalori üstünde?
Olabilir canım, sen arkadaşlarıyla buluştur ona uyumadan önce anlat, konuş sakince böyle sakin bir şekilde telkin verir gibi, bir şekilde o arkadaslariyla vedalassin, yeni arkadaslari olacağından hayatının her dönemi böyle şeyler yaşanacağını ve geride kaldığını anlat birkaç kez yap bunu, inşallah fayda görür ❤️

İnşallah çok sağolun nurc alys canım 🙏♥️

Tamamdır bu hafta buradasın. Cumartesiden itibaren izinli. Doğru anladım değil mi

Sağol canım 🙏

Sağol arrim ♥️

Yazık kıyamam ya Allah razı olsun canım benim sende ilgilenmişsin yalnız birakmamissin
Evet. 6 Nisan Cumartesi'den 15 Nisan Pazartesi'ye kadar izinli olacağım.

X