- 30 Mart 2009
- 13.957
- 62.600
Evet genel olarak az yiyorum, kontrolu kacirmam icin cok cok sevdigim bir yemek olmali. Onu da 6 ayda 1 falan yapiyorumÇok az yediğin için olabilir mi? Çok mu az yiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genel olarak az yiyorum, kontrolu kacirmam icin cok cok sevdigim bir yemek olmali. Onu da 6 ayda 1 falan yapiyorumÇok az yediğin için olabilir mi? Çok mu az yiyorsun?
Mekanı cennet olsun inşallah. Allah rahmet eylesinGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olur çok teşekkür ederim
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsin bir fatiha okudum
Sağolun aminnnHayırlı sabahlar hanımlar haftanın son günü elhamdülillah hayırlı Cumalar
Cemoos Melisa çayı aslında temizleyici olarak içilir, yani bildiğin antioksidan, icmekte zarar yok hata değişiklik olur
Devitamini Allah rahmet eylesin cnm ,nur içinde yatsın ♡
O kadar etkili miymiş ya bende bir deneyeyim emin olalım asdfİçme diyorum içme yaaa gerçekten uzun zamandır böyle olmamıştım iş yerim 750 metre koşa koşa gittim
Gece uykudan uyandım şimdi muz yedim bugünden itibaren yeşilçay demlicem
Ölüyorum diyorum siz ne diyosunuz deneyin görün ben uyardım siziO kadar etkili miymiş ya bende bir deneyeyim emin olalım asdf
Hemsom benimİnanmamistim, 1 kilo vermisim. Neden nasil bilmiyorum
Ya ben senin yazdığın herşeye çok gülüyorum emojisiz oluncaŞeker hastaları kendilerine normal insanlardan daha fazla dikkat özen gösterdiği için daha uzun yaşıyorlarmış.
Öyle aklıma geldi.
Ölümlü dünya cemoş
Ahağgg bir kişi daha düştü burayaCemoos menü yazdı
çok iyi gidiyorsun delfinia ben senin menülerini gerçekten çok bepeniyorum. hiç bozma çok iyi sonuç alacağına adım gibi eminim. böyle devam ve sabırMerhaba Cemoos
21/09/2023
*10025 adım attım
*Su tüketimim: 3 lt
Menüm:
*Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir,2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
*Ara: 1 fincan yeşil çay
*Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 3 adet izmir köfte, 1 kase salata
*Ara: 1 fincan sade Türk kahvesi, 1 porsiyon meyve
*Akşam: Omlet
İyi geceler.Eki Görüntüle 3305405 Eki Görüntüle 3305407 Eki Görüntüle 3305405 Eki Görüntüle 3305407
Günaydın
Günaydın
Ben 12 den önce kahvaltı yapamıyorum.kahvaltiya kadar iki fincan kahve içerim.
Burada okumustum tarçınlı kahveyi. İçemedim ben onu.
Herkese günaydın afiyetli sağlıklı günler olsun
Günaydın hanımlarr günaydın Cemoos Tenceresiz kaldim anne Pembe Lotus accessdenied oslemm yeni nick hatırlayamadım kiazzs günaydın delfinia hassas çiçeğim en tatlı sabahlar bol su ile başlar içelim güzelleşelimmmGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olur çok teşekkür ederim
Şimdi ne eksilenmişsindirr heeeeÖlüyorum diyorum siz ne diyosunuz deneyin görün ben uyardım sizi
Öyle eksi olmak istemezdim yıllar önce acı çehre deneyimim vardı aman AllahımŞimdi ne eksilenmişsindirr heeee
Hazal Kaya şeker hastasiymis. Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapınŞeker hastaları kendilerine normal insanlardan daha fazla dikkat özen gösterdiği için daha uzun yaşıyorlarmış.
Öyle aklıma geldi.
Benim kp de şeker hastası bu bilgiyi de alın lazım olmaz banaHazal Kaya şeker hastasiymis. Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın
O da aklımdaydı heee denemeyeyim hiç o zamanÖyle eksi olmak istemezdim yıllar önce acı çehre deneyimim vardı aman Allahım
Ya ishali geç insanı karın agrisindan kivrandiyor hiç gerek yokO da aklımdaydı heee denemeyeyim hiç o zaman
Çok teşekkür ederim S shinelikeadiamondçok iyi gidiyorsun delfinia ben senin menülerini gerçekten çok bepeniyorum. hiç bozma çok iyi sonuç alacağına adım gibi eminim. böyle devam ve sabır
Günaydın Teşekkürler. Gününüz güzel geçsin.Günaydın hanımlarr günaydın Cemoos Tenceresiz kaldim anne Pembe Lotus accessdenied oslemm yeni nick hatırlayamadım kiazzs günaydın delfinia hassas çiçeğim en tatlı sabahlar bol su ile başlar içelim güzelleşelimmm