Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Olabilir çokom artı da olsan moral bozmak yok .
Kendimde beni neyin şişirdiğini keşfettim hamur işi . Gluten içeren şeyler yediğim zaman aşırı şişkinlik oluyor. Ve uzun zamandır tatlıyı rafine şekeri çok çok azalttım . Belki o da şişiriyor beni bilmiyorum
Suyunuzu kodlayarak için kızlar . Kabızlık mı var bardağa bağırsaklarımı çalıştır beni rahatlat diye fısıldayın öyle için

Olabilir canım moral bozma önümüzdeki hafta sıfırdan başlamış gibi düşün
Haklısın canım, sıfırdan başlamış gibi bırakmadan devam etmek istiyorum
Ya bu aralar zaten hiç veremiyorum sinir oluyorum,kaç zamandır doğru düzgün kilo vermedim, 2 ver 3 al gidiyorum, farklı sıkıntılar da var kendimce, boynundaki nodül büyümüş biyopsi yapmaları gerekecek ve 3 nisanda netleşecek, bunlar da etkiliyormus kiloyu ama psikolojimi daha çok etkiliyor bence

Geçmiş olsun canım. Önemli olan stresi kontrol etmen. Bütün hastalıkları tetikliyor. Kilo veremiyorum diye odaklanınca veremiyor insan . Bu hafta olmadı ama önümüzdeki hafta 100 gr da olsa olacak de öyle şartla kendini

Evet haklısın ben 3 yıl önce 18 kilo verdim ve iki yıldan fazla almadım o kiloyu, şimdi almaya başladım ama değerlerim bozulmuş ondan dedi Dr, şimdi moralim bozuk olduğu için odaklanamiyorum belki de, bazen de diyorum ara mi versem sonra ara verince daha çok alırım yapmayım...neyse tam gaz devam yarından itibaren

Yarın yeniden başladığını düşün güzel düşün

Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçların iyi çıkar canım sıkma kendini daha cok strese girme. Her şeyin çözümü var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…