Olabilir çokomAa bende öyle içeyim artık. Çok doğru canım bir anda koyvermemeli. Bu arada tartıldım başıma bir iş gelemezse eksi geldimo +1 sabahki şişlikmiydi acaba. Öyle yürüyüş de yapamadım bu siskinlikten evdeydim
Canın sağolsunDislike licam hep seni bundan sonra
Canın sağolsun
Dislike dediğin nedir ki gülüm ben seni herşeyinle sevmişimuyduramadım
Partileyeceydik ne guzel, senin yuzunden hep
Haklısın canım, sıfırdan başlamış gibi bırakmadan devam etmek istiyorumOlabilir canım moral bozma önümüzdeki hafta sıfırdan başlamış gibi düşün
Ya bu aralar zaten hiç veremiyorum sinir oluyorum,kaç zamandır doğru düzgün kilo vermedim, 2 ver 3 al gidiyorum, farklı sıkıntılar da var kendimce, boynundaki nodül büyümüş biyopsi yapmaları gerekecek ve 3 nisanda netleşecek, bunlar da etkiliyormus kiloyu ama psikolojimi daha çok etkiliyor benceBen öyle yapıyorum 100 gr da hüç vermemiş gibi düşümdüm hep . Bu hafta yeniden pes etme! Kaçamak mı yaptım . Olsun ben de insanım olabilir kimse dört dörtlük değil . Yarın yeniden başlıyoruz.
Geçmiş olsun canım. Önemli olan stresi kontrol etmen. Bütün hastalıkları tetikliyor. Kilo veremiyorum diye odaklanınca veremiyor insan . Bu hafta olmadı ama önümüzdeki hafta 100 gr da olsa olacak de öyle şartla kendiniHaklısın canım, sıfırdan başlamış gibi bırakmadan devam etmek istiyorum
Ya bu aralar zaten hiç veremiyorum sinir oluyorum,kaç zamandır doğru düzgün kilo vermedim, 2 ver 3 al gidiyorum, farklı sıkıntılar da var kendimce, boynundaki nodül büyümüş biyopsi yapmaları gerekecek ve 3 nisanda netleşecek, bunlar da etkiliyormus kiloyu ama psikolojimi daha çok etkiliyor bence
Evet haklısın ben 3 yıl önce 18 kilo verdim ve iki yıldan fazla almadım o kiloyu, şimdi almaya başladım ama değerlerim bozulmuş ondan dedi Dr, şimdi moralim bozuk olduğu için odaklanamiyorum belki de, bazen de diyorum ara mi versem sonra ara verince daha çok alırım yapmayım...neyse tam gaz devam yarından itibarenGeçmiş olsun canım. Önemli olan stresi kontrol etmen. Bütün hastalıkları tetikliyor. Kilo veremiyorum diye odaklanınca veremiyor insan . Bu hafta olmadı ama önümüzdeki hafta 100 gr da olsa olacak de öyle şartla kendini
Yarın yeniden başladığını düşünEvet haklısın ben 3 yıl önce 18 kilo verdim ve iki yıldan fazla almadım o kiloyu, şimdi almaya başladım ama değerlerim bozulmuş ondan dedi Dr, şimdi moralim bozuk olduğu için odaklanamiyorum belki de, bazen de diyorum ara mi versem sonra ara verince daha çok alırım yapmayım...neyse tam gaz devam yarından itibaren
Ay ceza devam mi10.000 adım cezayı unuttun herhal
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçların iyi çıkar canım sıkma kendini daha cok strese girme. Her şeyin çözümü var çok şükürHaklısın canım, sıfırdan başlamış gibi bırakmadan devam etmek istiyorum
Ya bu aralar zaten hiç veremiyorum sinir oluyorum,kaç zamandır doğru düzgün kilo vermedim, 2 ver 3 al gidiyorum, farklı sıkıntılar da var kendimce, boynundaki nodül büyümüş biyopsi yapmaları gerekecek ve 3 nisanda netleşecek, bunlar da etkiliyormus kiloyu ama psikolojimi daha çok etkiliyor bence
Vay acces devam tabi ya verelim bir dalAy ceza devam mi
Devam ya kimsenin gözünün yaşına bakmıyor zalım çokoAy ceza devam mi
Kiz kapidan bakayim dedim dakka 1 gol 1 10bini gördüm bxvxv. Şiştim aslinda kişin sigarayi biraktim zayiflamam lazimVay acces devam tabi ya verelim bir dal
Benim keto poocama bilem 7bin ceza ne diyon sen.Ay ceza devam mi
Gel sen gelKiz kapidan bakayim dedim dakka 1 gol 1 10bini gördüm bxvxv. Şiştim aslinda kişin sigarayi biraktim zayiflamam lazim
Mayonez reyiz geliyo mu hala bdbdhdhGel sen gel
O kimMayonez reyiz geliyo mu hala bdbdhdh
mayonezli balik yemeden rejim yapamayan biri vardi jdhdhdh isilik cikarttirdi bize bdvdg