Başlangıcın hayırlı olsunHayırlı Ramazanlar, ben ilk girişimi yapayımChocolita
Boy 156
Kg 62.8
Hedef kg 55
Eki Görüntüle 3403505
Olsun ağır misafir varmış çokomKızlar kv bende. İftardan sonra güncellemeler geçe kalabilir
A yooo ben yapmam yapamam -800 den utanırımÇünkü bol kalorili kutlama istiyor
Çok ağır. İftarı ağrı kesiciyle açarımOlsun ağır misafir varmış çokomkolay gelsin
İki hurma hakaret gibi geldi biliyon muA yooo ben yapmam yapamam -800 den utanırım
Bi kutu içsen gene azÇok ağır. İftarı ağrı kesiciyle açarım
Fark ettim ama ben dediğimi yaptımİki hurma hakaret gibi geldi biliyon mu
Yeter canım daha ne olsunFark ettim ama ben dediğimi yaptım1 kahve iki hurma oooh miss
Aynen çokomYeter canım daha ne olsunemeklerinin karşılığını da alıyorsun ne güzel
Olabilir canım moral bozma önümüzdeki hafta sıfırdan başlamış gibi düşünSelam kızlar maalesef artı geldim
Geçen hafta:70.2
Bugün: 70.9
+700 Gr
Chocolita Eki Görüntüle 3403553
Çok teşekkür ederim hayırlar getirsinBaşlangıcın hayırlı olsun
Bende kendimi öyle düşünsem iyi olurOlabilir canım moral bozma önümüzdeki hafta sıfırdan başlamış gibi düşün
Ben öyle yapıyorum 100 gr da hüç vermemiş gibi düşümdüm hep . Bu hafta yeniden pes etme! Kaçamak mı yaptım . Olsun ben de insanım olabilir kimse dört dörtlük değil . Yarın yeniden başlıyoruz.Bende kendimi öyle düşünsem iyi olur
Çok haklısın. Stresi yönetince aslında diyeti de yönetmiş oluyorum. Sevdiğim şeyleri yaparken kendimi iyi hissedince hiç yemek aklıma gelmez. Yürüyüş yapınca mesela gitar çalınca. Ama yönetemedigim bir stres altindaysam kaygilarim varsa alışkanlık gereği elim yemeye gider. Yiyince de hiç iyi hissetmem o yiyecek bana mutluluk vermez. Sonra yine sadece alışkanlığa kurban gittiğimi fark ederim. Önemli olan bu durumları yönetmek. Yaparken iyi hissettiğimiz şeylerin sayısını çoğaltmak. Sonra açlık hissinden gelen mutlulugu fark etmek. Bu hafiflik hissiyle doymakBen öyle yapıyorum 100 gr da hüç vermemiş gibi düşümdüm hep . Bu hafta yeniden pes etme! Kaçamak mı yaptım . Olsun ben de insanım olabilir kimse dört dörtlük değil . Yarın yeniden başlıyoruz.
Şey düşün mesela öyle yapmaya başladım bende . Kiloyu bi gün yemeyince hemen vermiyoruz . Bi kere kaçamak yapınca da hemen kilo almicaz . Ama bi sonraki öğüne diyetle devamÇok haklısın. Stresi yönetince aslında diyeti de yönetmiş oluyorum. Sevdiğim şeyleri yaparken kendimi iyi hissedince hiç yemek aklıma gelmez. Yürüyüş yapınca mesela gitar çalınca. Ama yönetemedigim bir stres altindaysam kaygilarim varsa alışkanlık gereği elim yemeye gider. Yiyince de hiç iyi hissetmem o yiyecek bana mutluluk vermez. Sonra yine sadece alışkanlığa kurban gittiğimi fark ederim. Önemli olan bu durumları yönetmek. Yaparken iyi hissettiğimiz şeylerin sayısını çoğaltmak. Sonra açlık hissinden gelen mutlulugu fark etmek. Bu hafiflik hissiyle doymak
Aa bende öyle içeyim artık. Çok doğru canım bir anda koyvermemeli. Bu arada tartıldım başıma bir iş gelemezse eksi geldimŞey düşün mesela öyle yapmaya başladım bende . Kiloyu bi gün yemeyince hemen vermiyoruz . Bi kere kaçamak yapınca da hemen kilo almicaz . Ama bi sonraki öğüne diyetle devambi de içtiğim suya vücudumdaki bütün kötü yağları sök at bana şifa ver yediklerimi sindir diye içiyorum.