Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Çok haklısın. Stresi yönetince aslında diyeti de yönetmiş oluyorum. Sevdiğim şeyleri yaparken kendimi iyi hissedince hiç yemek aklıma gelmez. Yürüyüş yapınca mesela gitar çalınca. Ama yönetemedigim bir stres altindaysam kaygilarim varsa alışkanlık gereği elim yemeye gider. Yiyince de hiç iyi hissetmem o yiyecek bana mutluluk vermez. Sonra yine sadece alışkanlığa kurban gittiğimi fark ederim. Önemli olan bu durumları yönetmek. Yaparken iyi hissettiğimiz şeylerin sayısını çoğaltmak. Sonra açlık hissinden gelen mutlulugu fark etmek. Bu hafiflik hissiyle doymak

Şey düşün mesela öyle yapmaya başladım bende . Kiloyu bi gün yemeyince hemen vermiyoruz . Bi kere kaçamak yapınca da hemen kilo almicaz . Ama bi sonraki öğüne diyetle devam bi de içtiğim suya vücudumdaki bütün kötü yağları sök at bana şifa ver yediklerimi sindir diye içiyorum.

Aa bende öyle içeyim artık. Çok doğru canım bir anda koyvermemeli. Bu arada tartıldım başıma bir iş gelemezse eksi geldim o +1 sabahki şişlikmiydi acaba. Öyle yürüyüş de yapamadım bu siskinlikten evdeydim

Eklentiler

• IMG_20240319_190447.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…