Başınız sağolsun kim vefat etti
Teşekkür ederim eşimin teyzesinin eşi vefat etti 4 5 aydır beyin kanamasindan dolayı yoğun bakimdaydi dün vefat etti bugün defin edildi bayağı kosturmacali bı gündü yediklerime en fazla bu kadar dikkat ettimBaşınız sağolsun kim vefat etti
Başınız sağ olsun. Hiç bilinci gelmiş miydi?Teşekkür ederim eşimin teyzesinin eşi vefat etti 4 5 aydır beyin kanamasindan dolayı yoğun bakimdaydi dün vefat etti bugün defin edildi bayağı kosturmacali bı gündü yediklerime en fazla bu kadar dikkat ettim
Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun Allah sabır versinTeşekkür ederim eşimin teyzesinin eşi vefat etti 4 5 aydır beyin kanamasindan dolayı yoğun bakimdaydi dün vefat etti bugün defin edildi bayağı kosturmacali bı gündü yediklerime en fazla bu kadar dikkat ettim
Allah razı olsun teşekkür ederimÇok üzüldüm. Mekanı cennet olsun Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.Teşekkür ederim eşimin teyzesinin eşi vefat etti 4 5 aydır beyin kanamasindan dolayı yoğun bakimdaydi dün vefat etti bugün defin edildi bayağı kosturmacali bı gündü yediklerime en fazla bu kadar dikkat ettim
Alys diyet dışı cezası vardı
Oh dedim şimdi kesin unuttu bir şey oldu. Tamamlamış olmana sevindimAy yeni eve grdim canim.
Cumartesi
Ogle
2 dilim ekmekle klasik kahvalti, 1 meyve
Aksam
Kuskus, sebzeli et yemegi, cacik
Diyete uygun tatli
20 k adim ceza
Eki Görüntüle 3401901
Bende misafirlikteyim bugün teyzemde kaliyorum. Telefona bakamadım hiçCanim kusura bakma gece kaldi.
Misafirlikteydim, hic sevmem oyle elde telefon takilmayi, keske gitmeden gonderseydim.