- 30 Ocak 2017
- 12.501
- 192.930
Düz 10.000 de çok kararlı ilerlemisimTablonun güncel hali
Bu hafta ilk 3 de farkli isimler gorelim artik yahu
Günlük 10bin adim hedeflemeye calisam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düz 10.000 de çok kararlı ilerlemisimTablonun güncel hali
Bu hafta ilk 3 de farkli isimler gorelim artik yahu
Günlük 10bin adim hedeflemeye calisam
Bisiklet turların benHava nasil kotu.
Biraz temizlik yaptim. Bisiklet ile carsiya inip biraz gezecegim sonra eve gelip aksam yemegi hazirlayip aksam mesaisine gidecegim. Cok az uyudum yine. Bana yaramiyor aksam mesaileri. Vucud aliskin 5 de uyanmaya
Daha da yemem diyet dışı dün acayip bı halde saldırdım resmenİyi geceler canım. Nur topu gibi diyet dışı cezası geldi. Bu hafta başka diyet dışı kullanırsan uyarı gelir. Yarın çok hafif gecirirsen bugünün yükünü atarsın
Delficim maşallah 2 günlük cezan bitti 1 gün kaldı
Onerdigin bı uygulama var mı peki çünkü her uygulama doğru miktarı vermiyo gibiKalori say,
En azindan oradan yirtarsin.
Arada olabilir, emeklerine ziyan olmasin ama dikkat et.
Kisir diyet disi mi
Onerdigin bı uygulama var mı peki çünkü her uygulama doğru miktarı vermiyo gibi
Evdekiler aksama kisir istedi.Noooo
Ben aksama nohutlu bulgur pilavi yapiyorum, nogutla beraber besin degeri cok iyi oldu.
Canım vardı ama tabloyu tamamlamışsindir diye yazmadimAdim yok mu?
Değil canım afiyet olsunKisir diyet disi mi
Almadim yanima.Değil canım afiyet olsun
Afiyet olsun şekerim. Ay ramazan geldi kizlaaar kızlarAlmadim yanima.
1 tatli kasigi tadina baktim olmusmu baharati eksik mi diye.
Balik lazanyasi varmis is yerinde. Iyiki almadim kiz
Bu yıl erken gelince bi tuhaf hissediyorum , hatirladigim kucukken yaz aylarina denk gelirdi ne kadar zaman gecmisAfiyet olsun şekerim. Ay ramazan geldi kizlaaar kızlar
İnşallah serin zamanlara denk geldi şimdi rahat tutarız. HeyecanlıyımBu yıl erken gelince bi tuhaf hissediyorum , hatirladigim kucukken yaz aylarina denk gelirdi ne kadar zaman gecmis
insallah birazda olsa iyi geciririz
Once 10 cm cikolata kisti dediler sonra emarda borderline ve/veya malignant tumor cikti.Geçmiş olsun öncelikle umarım temiz gelir sonucunuz doktor ne dedi tam olarak size 6 yıl kadın doğum doktoruyla çalıştım görmediğim hastalık vs kalmadı nerdeyse belki bı yardımım dokunur