Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba. Ben bugün akşam yemeği yemeyeceğim. Dukan birasını kiraz sapı çayı ile yaptım. 1 lt yatana kadar onu içeceğim.

Kahvaltı 08.45
1/2 dilim mercimek ekmeği
Çay
Öğle 12.30
Çorba
Tavuk, 5-6 adet yaprak sarması
Ara 15.30
Türk kahvesi
1 adet hurma, 5 adet çiğ badem

Su: 2 lt

Bu hafta akşam yemeği yememeyi deneyeceğim. Evde yumurtalı kahvaltı yapmak için de zorlayacağım biraz kendimi. Öğle araları yemekhanede pilav, makarna, ekmek ve tatlı hariç çıkan yemeği yiyeceğim. Genelde çorba ve ana yemek seklinde olacak öğle yemeklerim. Paketli gıdalarda da kaçamak yapmazsam güzel bir hafta beni bekliyor Chocolita

Kızlar akşam yemeği sonrası en zor anları yaşıyorum belki sizde böylesinizdir
Ve eşime oğluma diyet dışı çay yani hazırlıyorum şuan fırında

Böyle olan varsa yalnız değilsiniz

Evet ben de.
Cocuklara gece yapmam da gunduz yaparim.
Gece esim kendine sofra kurar

Ben diyete basladigim ilk haftalarda esimden rica ediyorum, o da ara veriyor. Sonra ben alistiktan sonra umursamiyorum zaten. Ama ilk haftalar zorlayici duzen oturmadiysa.

Yalnız değilsin çok çok canım çektiyse seda sayan ablamızın dediği gibi ucundan tadıp bırakıyorum ben yoksa koklayıp geçiyorum

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm şöyle
Uyaninca : 200 ml su
1 muz
Kahvaltı : yok
Öğle: ekmeksiz acılı döner
1 kupa ayran
Akşam :yok
Ara : 1kupa kahve
1 maden suyu
Züber granola bar
Su: 1.5 lt + Dukan birası
Bugün çok yuruyemedim spor da yapamadım hadi gene iyisiniz yine seans yapacam sonrada uyurum inşallah
Chocolita A Arrietty_ Fit mutlu anne

Eklentiler

• IMG_20240227_215656.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 18
Ne kadar anlayışlı maşallah
Benim eşim de diyete başladığım zaman daha çok abur cubur alıyor kendi de çok yemiyor
Aa bunu da mı yemiyorsun diyor yok diyorum kasıtlı yapmıyor ama hep denk geliyor ne hikmetse

Bizim evdekileri görme o zaman depresyon sebebi yeminle Allah'tan diyet yapmaya karar verdi de eşim evdeki bol kalorili yiyeceklerden kurtulduk yoksa ne zaman diyetteyim desem adam eve tatlı pasta ne varsa alıp geliyodu aynı odanın içinde durma eşin yerken mutfakta otur bitirene kadar yada başka odada takil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…