Eski uyarı canımAy ben okumadan direk etikete tikladim
Yanlış anlamışım yeniden uyarı aldım sandım
Mikemmeliz beeeAdım yarışı kazananları
1.Pandora27
2. A Arrietty_
3.Alys
Tekrar tebrik ederim kızlar
Eki Görüntüle 3393632
Kızlar akşam yemeği sonrası en zor anları yaşıyorum belki sizde böylesinizdir
Ve eşime oğluma diyet dışı çay yani hazırlıyorum şuan fırında
Böyle olan varsa yalnız değilsiniz
Yalnız değilsinKızlar akşam yemeği sonrası en zor anları yaşıyorum belki sizde böylesinizdir
Ne kadar anlayışlı maşallahEvet ben de.
Cocuklara gece yapmam da gunduz yaparim.
Gece esim kendine sofra kurar
Ben diyete basladigim ilk haftalarda esimden rica ediyorum, o da ara veriyor. Sonra ben alistiktan sonra umursamiyorum zaten. Ama ilk haftalar zorlayici duzen oturmadiysa.
Seni çılgınbugün bi çılgınlık yapıp akıllı saat aldımadım sayacam diye sağıma soluma telefon sokmaktan kurtuldum
Ben hic yiyemiyorum yaa o yüzden biraz zorluyor bazen beniYalnız değilsinçok çok canım çektiyse seda sayan ablamızın dediği gibi ucundan tadıp bırakıyorum ben yoksa koklayıp geçiyorum
Çok iyi yapmışsın yaa hayirli olsunbugün bi çılgınlık yapıp akıllı saat aldımadım sayacam diye sağıma soluma telefon sokmaktan kurtuldum
Bizim evdekileri görme o zaman depresyon sebebi yeminle Allah'tan diyet yapmaya karar verdi de eşim evdeki bol kalorili yiyeceklerden kurtulduk yoksa ne zaman diyetteyim desem adam eve tatlı pasta ne varsa alıp geliyodu aynı odanın içinde durma eşin yerken mutfakta otur bitirene kadar yada başka odada takilKızlar akşam yemeği sonrası en zor anları yaşıyorum belki sizde böylesinizdir