- 30 Ocak 2017
- 12.537
- 193.114
Rica ederim canımEline sağlık canım, çok emek veriyorsun. Biz de artık daha çok uğraşmalıyız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımEline sağlık canım, çok emek veriyorsun. Biz de artık daha çok uğraşmalıyız.
Çokom benim canım zor veriyom ben kilo gram gram ilk zamanlar ödem olduğundan hızlı gitti ama inan çok çabalıyorum inşallah bir kilo da veririmAskim 1 kilo vermen gerekmiyor. İnşallah verirsin tabi. O alys için geçerli. Sen şu son durumda bu haftada korursan aylık sonuçta eksi geliyorsun. Ama üstüne koy tabi
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen canım aksi taktirde zaten çabalasanda giymiyo kilolarChocolita cım kızlar üzüldüm demiş ya ondan öyle yaptım çok sağ olsunlar. Benim için tabii ki de kurallar esnetilmesin. Ama belki 1 ay sonra falan geri gelirim olur mu
Noldu kiz
Şimdi diskalifiye de geri dönüş olmaz. O zaman bunun adının diskalifiye olmaması lazım.Chocolita cım kızlar üzüldüm demiş ya ondan öyle yaptım çok sağ olsunlar. Benim için tabii ki de kurallar esnetilmesin. Ama belki 1 ay sonra falan geri gelirim olur mu
Tamam canım, sağolasın ilgin için.Baltasarla özelden konuştuk canım. Aslında kuralları esnetmeyi hiç istemiyorum ben. Ama uzun zamandır konuştuğumuz için gerekirse kurallarda diskalifiyeyi 3. Uyarıdan sonra verebileceğimi söyledim, ama içinde bu konuda bir istek varsa. Çünkü aylardir beraberiz listeye de bakınca hazır hissetmedigini düşünüyorum. Oda Şu an tam anlamıyla diyet yapamadığını söyledi. Bende kurallara dokunmadim
Bundan sonra 3. Uyarıdan sonra diskalifiye yaptık canım. Son durum bu. Diskalifiyenin dönüşü yoktur. Diskalifiye olan geri dönsün der esnetirsek kuralların bir ciddiyeti kalmazTamam canım, sağolasın ilgin için.
Burası hepimiz için çok motive edici oluyor her anlamda.
1 ayda yeterli kilo veremediği için diskalifiye olan kişi belirli şartları sağlarsa gruba geri dönebileceğini bilirse bu onun için motive edici bir durum olabilir diye düşünüyorum. Nacizane bir önerim.
Örneğin belirli bir kiloyu önündeki 1 ay içinde verebilirse geri dönme şansı tanınabilirse o kişi de diyetini bozup, kendini iyice bırakmaz belki.
Teşekkürler.
Sevgiler.
Haklısın.Bundan sonra 3. Uyarıdan sonra diskalifiye yaptık canım. Son durum bu. Diskalifiyenin dönüşü yoktur. Diskalifiye olan geri dönsün der esnetirsek kuralların bir ciddiyeti kalmaz
cok fazla adimda attin canım bence mutlaka eksilmen vardir ,ödeminde olabilir diye düşünüyorum biraz gec tekrar tartilabilseydin fark olurdu bence
tum hafta dikkat ettigini biliyorsun belki bugun fark olmadi ama gelcek hafta ya yatirim yapmis oldun
Hangisi uygun gelirse canım. Bende bu hafta elimden geleni yapicam. Sabit gelmek istemiyorum artıkOmru hayatimda bu kadar kilo vermemişimdir ben haftalik,
Amma velakin yapiciz bisiler,
Su 2-3 gun sonra inmis olursam umut var, odemdendir diyecegim, olmazsa da bir plan yaparim.
Detoks yapmayi dusunmem, sevdigin yiyecekten nefret ettiriyor insani ama uzun sureli oruc dusunebilirim.
Thanks canisi
Bence ne yiyoruz ,iciyoruz soyle bir bakalim kendimize.
App yukledim kalori sayimi
Benim uyarım mi vardı canım ama ben hiç kaçak yapmadım kiŞu an uyarısı olan arkadaşlar Alys 1 delfinia 1 Gonulmeyvesi 1 ve baltasar 2.
Hazır olduğunda bekliyoruz baltasar canım
Reglinden sonra düşüş olur diye dusunuyorum ,bu hafta hicbirsey yapma kaslarinida sisirme daha yeni basliyoruz kız bak seni bekliyorumSagol canim
Acikcasi tarti bozuk mu diye dusunmedim degil.
Reglim anca bitiyor belki hala onun etkisindeyimdir, her ay olmasa da bazi aylar ayrica sisiyorum