- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6000 deyim şimdi başlicam asıl yürüyüşeAdimlama başladı mı kızlar kactasiniz
Aynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam ninja kaplumbağalar 1 ben 2bende birsey sormak istiyorum ,mesela diyet disi urunu diyeti uygun halde hazirladiysak o zamanda ismini yazmamali miyiz ?korkuyorum ceza yiycem diye ornek vermeye
Hadi kolay gelsin bende 7.300 deyim6000 deyim şimdi başlicam asıl yürüyüşe
yazsin yazsin sana cezalari 50lere inicez ,Evet
Dun ben ceza yedim ayni sebepten
Bence gayet dusuk kalorili dengeli oldu, ama kaptis kizdi.
Bizdede bu hafta hep yagmur okullarda tatil ,bugun evdeyiz oyalanabilirlerse biraz spor yapicamIse otobusle geleyim doye erkenden uyandim, duraklar cok ters eve de is yerine de, baya yururum dedim. Ama baktim yagmur
Arabayla geldim, ama erken kalkmisim iyi ki, aralarda yuruyus molasi verdim is yerinde hep, 6 k dayim
TamamdirO yasaklı seyi oglumda istiyor ama elim gitmiyor yapmaya bir haftadir hicbir turev tuketmemisken ayagima sıkmak istemiyorum bizde odul ogunumuz olursa o zaman yerizAynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam ninja kaplumbağalar 1 ben 2
10 dk tabata yaptımHadi kolay gelsin bende 7.300 deyim
Keşke daha önce yapsaymisiz bu yarışları kızlar söyledi de sayımız daha azdı o zaman. Bir de hep hastalandik gözümüz mü yemedi ne olduysa10 dk tabata yaptım
Olsun çokom ne fark eder demek ki zamanı bu zamanmışKeşke daha önce yapsaymisiz bu yarışları kızlar söyledi de sayımız daha azdı o zaman. Bir de hep hastalandik gözümüz mü yemedi ne olduysa
Maşallah insan kendini psikolojik olarak da iyi hissediyor dimi hafif, rahatlamışOlsun çokom ne fark eder demek ki zamanı bu zamanmış
Ama var ya bacaklarımı popomu hissetmiyorum
Evet ya ağtıyor ama diyorum ki sıkılaşıyorumMaşallah insan kendini psikolojik olarak da iyi hissediyor dimi hafif, rahatlamış
An itibarıyle 8830Adimlama başladı mı kızlar kactasiniz
Harika bir fikir oldu amaKeşke daha önce yapsaymisiz bu yarışları kızlar söyledi de sayımız daha azdı o zaman. Bir de hep hastalandik gözümüz mü yemedi ne olduysa
Ben 5600 deyim. Bugun en az 10 bin yapmak istiyorumAdimlama başladı mı kızlar kactasiniz
Benim ki de bitmek üzereKızlar dukanlar ne durumda benim 6. Gün dukan bitti
Şifa olsunBenim ki de bitmek üzere
Tamamdır canım oh yarasın bütün yağlar kaloriler erisin gitsinKızlar cezamı tamamladım
Bor daha tövbe
Belim koptu
45 dk leslie yaptım ️
Chocolita Fit mutlu anne
A Arrietty_ canım şimdi cezamı yazayım dedim ama akşama kadar yine adım atacam birazdan dışarı çıkıcam gün sonu yine en son adımımı yazarım inşallah
İnşallah gelirsin. Bende düz 80 görsem bu hafta çok mutlu olucam. 79 için heveslenemiyorum 900 gramim varBelim ve sırtım iptal
Bugün niyetliyim az bi enerjim kaldı dışarı çıkıp gelicem inşallah
İftardan önce tartılmak istiyorum 78 gelir miyim yaaa