Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

bende birsey sormak istiyorum ,mesela diyet disi urunu diyeti uygun halde hazirladiysak o zamanda ismini yazmamali miyiz ?korkuyorum ceza yiycem diye ornek vermeye😆
Aynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam 🙈 ninja kaplumbağalar 1 ben 2

Evet
Dun ben ceza yedim ayni sebepten 😀

Bence gayet dusuk kalorili dengeli oldu, ama kaptis kizdi.
yazsin yazsin sana cezalari 50lere inicez , 😁
Ise otobusle geleyim doye erkenden uyandim, duraklar cok ters eve de is yerine de, baya yururum dedim. Ama baktim yagmur 😀

Arabayla geldim, ama erken kalkmisim iyi ki, aralarda yuruyus molasi verdim is yerinde hep, 6 k dayim ✌️
Bizdede bu hafta hep yagmur okullarda tatil ,bugun evdeyiz oyalanabilirlerse biraz spor yapicam
Aynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam 🙈 ninja kaplumbağalar 1 ben 2
Tamamdir✌️O yasaklı seyi oglumda istiyor ama elim gitmiyor yapmaya bir haftadir hicbir turev tuketmemisken ayagima sıkmak istemiyorum😅 bizde odul ogunumuz olursa o zaman yeriz🫣😅

Keşke daha önce yapsaymisiz bu yarışları 🤩 kızlar söyledi de sayımız daha azdı o zaman. Bir de hep hastalandik gözümüz mü yemedi ne olduysa
Olsun çokom ne fark eder demek ki zamanı bu zamanmış 🤩
Ama var ya bacaklarımı popomu hissetmiyorum 🫣😂

Kızlar cezamı tamamladım
Bor daha tövbe
Belim koptu 🫡
45 dk leslie yaptım ✅

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne 💞

A Arrietty_ canım şimdi cezamı yazayım dedim ama akşama kadar yine adım atacam birazdan dışarı çıkıcam gün sonu yine en son adımımı yazarım inşallah 🌷

Eklentiler

• Screenshot_20240222_162402_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240222_162402_Samsung Health.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20240222_162331_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240222_162331_Samsung Health.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20240222_162254_Chrome.jpg
    Screenshot_20240222_162254_Chrome.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 30
Belim ve sırtım iptal
Bugün niyetliyim az bi enerjim kaldı dışarı çıkıp gelicem inşallah
İftardan önce tartılmak istiyorum 78 gelir miyim yaaa 😍😍😍
İnşallah gelirsin. Bende düz 80 görsem bu hafta çok mutlu olucam. 79 için heveslenemiyorum 900 gramim var

Son düzenleme:
X