Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilerim tez zamanda iyileşirsin AlysBen de yarindan itibaren kalori saymaya baslicam.
Aslinda bugun baslicaktim da aksam yemegi cok karisik kim girecek o kadar seyi appa
Ben de sisim nedense uykusuzum bayadir ondan mi acaba oksurmekten hic uyuyamiyorum ya yetti gari.
Dilerim tez zamanda iyileşirsin AlysBen de yarindan itibaren kalori saymaya baslicam.
Aslinda bugun baslicaktim da aksam yemegi cok karisik kim girecek o kadar seyi appa
Ben de sisim nedense uykusuzum bayadir ondan mi acaba oksurmekten hic uyuyamiyorum ya yetti gari.
Ya evet insanın elinde olmuyor bazen ama hayat böyle vazgeçmeyin devam etmemiz lazım, bugün Dr a gittim regl düzensizliği için nerdeyse 2 ayda bir regl oluyorum kaç seferdir, demir eksikliği çok fazla olmuş ondandir dedi, hormon tahlilleri daha çıkmadı...düşün demir eksikliği metabolizmayi ne kadar çok etkiliyormus reglm 2 ayda bire düştüİnşallah canım. Bende geçen hafta regle denk geldim hiçbir çabam sonuç vermedi. Bu hafta yine elimden geleni yaptım korku var eksi görmek istiyorum. Özellikle dikkat edicem bu akşam da. Bakalım inşallah iyi olur
Ahaha cezalar bana da spor yaptırdı ama öldüm halsizliktenCezalar da olmasa iki haftadır yaptigim sporun haddi hesabı yok
12 Şubat, adımlarım: 5022'ye tamamlandıMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
12 Şubat, Pazartesi günü
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates, salatalık
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*yeşil çay
Öğle yemeği (12:30)
*tavuklu salata
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi (13:00)
*1 kare
*sade Türk kahvesi (15:30)
Akşam yemeği (19:00)
*4 y.k. yoğurt
*5 etli lahana sarma
*4 y.k. zeytinyağlı bezelye yemeği
Su: 2,5 lt.
Adımlarım: 20:00 itibariyle 4259 adımdayım. 5000'e tamamlayacağım birazdan.
Öğlen 20 dak. yürüyüş yaptım.
Merhabalar ChocolitaYarın kv mi hastaneye götüreceğim kızlar o yüzden ilk sayfanin güncellemesi ikindiden sonraya kalabilir
Yıldız savaşçıları tartıyı öğlene bırakmasın ki gitmeden 1.leri ilan etmiş olayım.
Kalan herkes tartı fotosunu topiğe gönderecek
Tamam canımMerhabalar Chocolita
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci ile ilgili kontrollerim için genel dahiliye uzmanıma muayeneye gitmem gerekiyordu. İnternetten sabaha boşalan bir randevu bulabildim. Sabah çok erkenden hastaneye gitmek için evden çıkmam gerekiyor. Ancak doktor muayenem ve kan tahlillerim bitince eve dönüp tartılabileceğim. 12:00'ye kadar tartı göndermiş olurum inşallah. Haber vermek istedim. İyi geceler.