Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü kutlu olsun oğlusun nice sağlıklı ömürleri olsun canımİyi geceler 11 Şubat Pazar günü menüm
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Kahve
Akşam; çorba, pilav, tavuk, salata
Su 2 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Kızlar bugün oğlumun doğum günüydü, spor yapamadım ama oturmadım da.
Olur ne zaman uygun olursan başlangıç yapalım. Geldiğinde kesinti olmasın dediğin gibiCok guzel sali tartilip baslarim o zaman. Ama persembe saglik isleri icin turkiyeye gidecegim. Sakincasi yoksa bir dahaki sali baslasam olur mu kesinti olmamasi acisindan
O zaman 10.000 diyet dışı cezası aldın canım Fit mutlu anne 24 saat içinde bekliyoruzBenim dün yediklerim arasında bunlar vardı. Çok masum bir gün değildi yani.
Tesekkurler ama yerimi ayirin bak gelicem kapida kalmayayimDoğum günü kutlu olsun oğlusun nice sağlıklı ömürleri olsun canım
Olur ne zaman uygun olursan başlangıç yapalım. Geldiğinde kesinti olmasın dediğin gibi
O zaman 10.000 diyet dışı cezası aldın canım Fit mutlu anne 24 saat içinde bekliyoruz
Canım cumartesi menümü yazmıştım, dünki menüyü ve spor cezami şimdi yazacağım bugün de yaparsam sporumu cezam bitiyor,Allah'ım çok yorucu bir haftaydi ya spor ypmayan ben 5 gün yaptım bir şekilde ama bacaklarım ağrıdı
Aklımda. Yarın sabah atacağım inşallah
İnşallah canım. Bende geçen hafta regle denk geldim hiçbir çabam sonuç vermedi. Bu hafta yine elimden geleni yaptım korku var eksi görmek istiyorum. Özellikle dikkat edicem bu akşam da. Bakalım inşallah iyi olurKızlar sonunda gece regl oldum ama 15 gün gecikme üstüne inşallah yarına çok etkilemez tartıyı acayip karın ağrım var
Cezalar da olmasa iki haftadır yaptigim sporun haddi hesabı yokCanım cumartesi menümü yazmıştım, dünki menüyü ve spor cezami şimdi yazacağım bugün de yaparsam sporumu cezam bitiyor,Allah'ım çok yorucu bir haftaydi ya spor ypmayan ben 5 gün yaptım bir şekilde ama bacaklarım ağrıdı
Yok, bekliyoruzTesekkurler ama yerimi ayirin bak gelicem kapida kalmayayim
Teşekkür ederim canımDoğum günü kutlu olsun oğlusun nice sağlıklı ömürleri olsun canım
Olur ne zaman uygun olursan başlangıç yapalım. Geldiğinde kesinti olmasın dediğin gibi
O zaman 10.000 diyet dışı cezası aldın canım Fit mutlu anne 24 saat içinde bekliyoruz
Dünün diyet dışı cezası an itibarıyle tamam Fit mutlu anneO zaman 10.000 diyet dışı cezası aldın canım Fit mutlu anne 24 saat içinde bekliyoruz