Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Migrenben 1 ay ara vermesen sabit geldiğin için ceza olurdu, ama şimdi ona göre değerlendirmek haksızlık olur. Kilo alıp gelmemen de bir güzellik oldu. O yüzden bu hafta ceza yok
Migrenben 1 ay ara vermesen sabit geldiğin için ceza olurdu, ama şimdi ona göre değerlendirmek haksızlık olur. Kilo alıp gelmemen de bir güzellik oldu. O yüzden bu hafta ceza yok
Canım cezaysa razıyım haksızlık olmasın

Kok sebebi bulmayinca cok zor ya, surunuyorsun boyle maalesef.
Gecmis olaun canim
Bana hava almalik da olsa disarida yurumek her zaman cok iyi geliyor.
Bugun kizi almak icin yurudum. Iyi gelmedi bana.
Zaten yarin buyuk ihtimal rontgen ve birkac kultur testi yapilir. Cok uzadi. Ay bide isi aradim sabah,yarin aksam gelecegim diye.

Evet canım maalesef 10 yıldır var ,aslında başta soylemistim ama araya kaynadı sanırım..tamam telefonu üstüme almaya çalışırım, dediğin gibi akıllı saat olmayınca zor ama ekran foto falan birşeyler yapayım o zaman

Sali 6 subat

Sabah
2 yumurta ve pirasa ile omlete
30gr badem

Oglen
1 dilim Koy ekmegi
Uzerine hindi fume
1 domates

Aksam
200gr somon
Biraz pirinc

1,5 L su

2 saat yürüyüs

Chocolita Fit mutlu anne

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-19-15-56-211_com.rarejava.miwalkingpad.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 11
Chocolita aslında hasimatoya rağmen bir ara normal kilo verebiliyordum ama son zamanlarda çok zor veriyorum, regl düzensizliği de çok etkiledi
Regl bayağı etkiliyormus bugün emin oldum zaten. Ben bu hafta acayip egzersiz yapmıştım çünkü. Bana mısın demedi. Fite diyorum ki zaten büyük ihtimal bu hafta 1. Olurum cezalarım silinir. O derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…