Ah canım ya ne oldu böyle sizeTovbe
Atesim var yine
Birazdan menu adim paylasip yatisa gececegim
Bilmiyorum,keske bilsem. Antibiotiklere ragmen Boyle olmasi can skiyor.Ah canım ya ne oldu böyle size
Bilmiyorum,keske bilsem. Antibiotiklere ragmen Boyle olmasi can skiyor.
Migrenben 1 ay ara vermesen sabit geldiğin için ceza olurdu, ama şimdi ona göre değerlendirmek haksızlık olur. Kilo alıp gelmemen de bir güzellik oldu. O yüzden bu hafta ceza yok
Canım cezaysa razıyım haksızlık olmasınMigrenben 1 ay ara vermesen sabit geldiğin için ceza olurdu, ama şimdi ona göre değerlendirmek haksızlık olur. Kilo alıp gelmemen de bir güzellik oldu. O yüzden bu hafta ceza yok
Geçmiş olsun canımBilmiyorum,keske bilsem. Antibiotiklere ragmen Boyle olmasi can skiyor.
Geçmiş olsun hala düzelmedin demek baya olmuştur profillerde görmüştüm sanki hastalık yazdığınıTovbe
Atesim var yine
Birazdan menu adim paylasip yatisa gececegim
Bugun kizi almak icin yurudum. Iyi gelmedi bana.Kok sebebi bulmayinca cok zor ya, surunuyorsun boyle maalesef.
Gecmis olaun canim
Bana hava almalik da olsa disarida yurumek her zaman cok iyi geliyor.
Saol bonusumGeçmiş olsun hala düzelmedin demek baya olmuştur profillerde görmüştüm sanki hastalık yazdığını
Yok canım haksızlık olmaz. Hastalık iznine ayrıldın sonuçtaCanım cezaysa razıyım haksızlık olmasın
Tamam çokom teşekkür ederimYok canım haksızlık olmaz. Hastalık iznine ayrıldın sonuçta
Sonradan soru gelmesin diye açıklama yaptım o şekildeTamam çokom teşekkür ederim
Tamam canımSonradan soru gelmesin diye açıklama yaptım o şekilde
Evet canım maalesef 10 yıldır var ,aslında başta soylemistim ama araya kaynadı sanırım..tamam telefonu üstüme almaya çalışırım, dediğin gibi akıllı saat olmayınca zor ama ekran foto falan birşeyler yapayım o zamanAkıllı saat yoksa bir kanıt göstermekte zor canım. Bunu konuşmuştuk fitle de ne yapabiliriz diye, telefondaki adım sayari koy cebine. Leslie yaptığın adımları saysin 45 dk kanıtı olur. Sende de hasimato varmış bak yeni ogreniyorum. Ay sonu 800 gram versen yeterli burada. Yani haftada 200 gram ediyor
Regl bayağı etkiliyormus bugün emin oldum zaten. Ben bu hafta acayip egzersiz yapmıştım çünkü. Bana mısın demedi. Fite diyorum ki zaten büyük ihtimal bu hafta 1. Olurum cezalarım silinir. O derece yaniChocolita aslında hasimatoya rağmen bir ara normal kilo verebiliyordum ama son zamanlarda çok zor veriyorum, regl düzensizliği de çok etkiledi