Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

⚔️ Yıldız savaşlarında bu hafta ⚔️
Yıkım ekibi 💣 yıldızı ben Chocolita Chocolita ⚔️ Grup alfa 🛡️ yıldızı @labellevie le karşı mağlup oldum
1. @labellevie oldu 🔥🔥🔥 yine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum 😍

Eki Görüntüle 3382678

Hafif sıklette Sexual Chocolates 💋 yıldızı yiitee yiitee Süpernova 🦸 yıldızı G Goklerce ye karşıydı ⚔️
yiitee yiitee kazandı tebrik ederim çiko 🔥🔥🔥 G Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677

@labellevie yiitee yiitee
👑 1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
👑 Dokunulmazsiniz
👑 Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
👑 1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)

G Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var

2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Teşekkürler. Ben menümü yazmazsam olmaz. Kendimi eksik hissederim. En iyisi yazayım. 🤭
Teşekkürler
Teşekkürler

Çok özür dilerim ya sabah tartıldım ama sonra iş güç tamamen aklımdan çıktı Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20240206_111517.jpg
    20240206_111517.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 16
Aksilik resmen
Iyilestiniz mi?

Yok kuzum,
On yas yaslandim yeminle 😛

Agrilarim falan azaldi, calisiyorum da ama, aksama pil bitik direk yatistayim. Hic yormadan, suya sabuna dokunmadan yaziyoruz iste. Sabah cocuklari okula yuruyerek gorutdum mesela, sonra geldim yarim saat yatip kendime geldim, sonra isbasi. Allahtan bu surecte ofise gitmek zorunda degilim.

Yok kuzum,

Agrilarim falan azaldi, calisiyorum da ama, aksama pil bitik direk yatistayim. Hic yormadan, suya sabuna dokunmadan yaziyoruz iste. Sabah cocuklari okula yuruyerek gorutdum mesela, sonra geldim yarim saat yatip kendime geldim, sonra isbasi. Allahtan bu surecte ofise gitmek zorunda degilim.
Senin oyle evden calisma durumun var. Beni dusun 🥲
Yarin ise gidecegim Ama atesim 37,6 filan. . Baskasina ates degil Ama benim icin 37 i gordugu and hastayim demek.

Cok gecmis olsun tekrar.
Cocuklar iyi mi?

Yok kuzum,

Senin oyle evden calisma durumun var. Beni dusun 🥲
Yarin ise gidecegim Ama atesim 37,6 filan. . Baskasina ates degil Ama benim icin 37 i gordugu and hastayim demek.

Cok gecmis olsun tekrar.
Cocuklar iyi mi?
Çok geçmiş olsun kızlar. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek çocuklarla ayrıca, çok zor olmalı Rabbim kolaylığını versin. Rapor alsanız toplayana kadar?

Çok geçmiş olsun kızlar. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek çocuklarla ayrıca, çok zor olmalı Rabbim kolaylığını versin. Rapor alsanız toplayana kadar?
Ben sabah doktoru arayacagim crp kontrolu icin.
Sonra bashemsireyi atarim duruma gore.
Sorun yaratmadi benim hastane. Sadece ben kendimi kotu hissediyorum hastayim uzun sure diye.
Daha iyiyim Ama antibiotik birakinca yine kotu olursam,baska birsey ise korkusu var acikcasi. Hic kan filanda almadilar bu surecde.
Ev ,cocuk kismi neyseki esim cok yardimci. Cocuklarda nerdeyde 9-12 yasindalar

Ben sabah doktoru arayacagim crp kontrolu icin.
Sonra bashemsireyi atarim duruma gore.
Sorun yaratmadi benim hastane. Sadece ben kendimi kotu hissediyorum hastayim uzun sure diye.
Daha iyiyim Ama antibiotik birakinca yine kotu olursam,baska birsey ise korkusu var acikcasi. Hic kan filanda almadilar bu surecde.
Ev ,cocuk kismi neyseki esim cok yardimci. Cocuklarda nerdeyde 9-12 yasindalar
Evet detaylı bir tahlil alsalar keşke. Kendini doldurma şimdi. Ama doktora görünürsün dediğin gibi için rahatlasın

Sagol canim,
Benim ilk coronomi hatirlar arrietty, tam 2 surdu, ondan korkuyorum. Gecen hafta izin kullandim zaten, daha uzatmal izin doktora gitmem lazim , o da calis der 🤪

Bende sabah tartıldım çok moralim bozuldu. Ben bu hafta elimden geleni yaptım. 5 gün cezam vardı zaten çok güzel egzersiz yaptım yememe icmeme de dikkat ettim. Üstüne +10 gram gösteriyor. Şimdi çocuğu kursa getirdim biraz ödem modem varsa atmayı bekliyorum.
Bende reglim. Bu onun işi diye düşünüyorum. Ama yani bu haftaya çok inanmıştım. Normalde boşa kürek çekiyorum diye önüme geleni yerdim ben bugün, ama vazgeçmiyorum. Bu reglin kandirmasina düşmemek lazım. Böyle devam edersem zaten haftaya sonuç alırım.

Yani bırakmıyoruz goklercecim. Gayret barsa bir yerden gösterecek kendini. Sende sıkma canını

Bekleyecektim ama paylaşayım tartimi da. Susadım çünkü bayağı içerim şimdi. Reglden başka anlamı yok şu an
Yok canım ekşi az olsa bile vazgeçmiyorum ❤️ ama benim son zamanlarda metabolik olarak sıkıntım var veremiyorum, regl düzenim yok nerdeyse 45 günde bir olur hale geldim, kansızlık düzelmiyor, hasimato var zaten iyice yavaş 😒 ilk iş kadın doğuma gitmem lazım ama hormon tahlilleri yaptıracağım için regl ikinci gün gitmem lazım hala olmadım...bütün bunlar dönem dönem motivasyonumu düşürüyor ama vacgecmek istemiyorum
⚔️ Yıldız savaşlarında bu hafta ⚔️
Yıkım ekibi 💣 yıldızı ben Chocolita Chocolita ⚔️ Grup alfa 🛡️ yıldızı @labellevie le karşı mağlup oldum
1. @labellevie oldu 🔥🔥🔥 yine alfaligini gösterdin tebrik ediyorum 😍

Eki Görüntüle 3382678

Hafif sıklette Sexual Chocolates 💋 yıldızı yiitee yiitee Süpernova 🦸 yıldızı G Goklerce ye karşıydı ⚔️
yiitee yiitee kazandı tebrik ederim çiko 🔥🔥🔥 G Goklerce şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3382677

@labellevie yiitee yiitee
👑 1 hafta menü bildiriminden muafsiniz
👑 Dokunulmazsiniz
👑 Geçmiş cezalariniz, varsa uyarınız silindi
👑 1000 kalorilik ödül hakkınız var (dikkat)

G Goklerce ve benim 500 kalorilik ödül hakkimiz var

2 tartı bekliyoruz. Yüzdelere göre yeni grup yıldızları gün içinde belirlenecek
Tebrik ederim kızlar, acaba ödül ne olsa düşüneyim biraz yazarım 😍
G Goklerce 1 ayini tamamladın. Aylık sonuca göre beklenen eksinin altında verdiğin için bu hafta 5 gün 10.000 adım cezan var. Mazeretin varsa (hava koşulları) 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz
Canım hergun 10 bin tamamlayamayabilirim, 45 dk spor yapsam misal Leslie bunu nasıl kanıtlayabilirim peki ?

Canım hergun 10 bin tamamlayamayabilirim, 45 dk spor yapsam misal Leslie bunu nasıl kanıtlayabilirim peki ?
Akıllı saat yoksa bir kanıt göstermekte zor canım. Bunu konuşmuştuk fitle de ne yapabiliriz diye, telefondaki adım sayari koy cebine. Leslie yaptığın adımları saysin 45 dk kanıtı olur. Sende de hasimato varmış bak yeni ogreniyorum. Ay sonu 800 gram versen yeterli burada. Yani haftada 200 gram ediyor

X