Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

cemoos benim hevesim çok kötü kırıldı ya bir insanın bu kadar üstüne gidilmemeli yazıdğım her şeye şaşırılıyor anlaşılmıyorum buarada. neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler diliyorum yine de
Hevesin kırılmasın ama diyeti ciddiye al.
Kendin dedin kilo veremiyorum diye bugün yediklerinle 2 günü çöp ettin.
Bak gör yarın bir gün illaki biri taşkınlık yapar ama senin kadar yapmaz.
Oda aynı cezayı alacak emin ol

Ayda bir günüm var buradan önce de vardı
Yarın oraya gidicem muhtemelen diyete ugmayan en az 2-3 çeşit var.
Sabah 6:30 da kalkıp işe gidicem öğlen eve gelip giyinip cikicam.
Bu akşam 19.00 dan yarın 15:00 e kadar lokma yemicem.
Orada da az porsiyon en hafif olanları yerim.
Sonra akşam öğünü yok bol su ve yürüyüş yapicam.
Perşembe 13 de kahvaltımı yapicam.
Ben cumadan beri bu diyete hazırlandım sırf söz verdik diye kendimiz için.
O kadar ciddiye aldım yani bunu.
Herkesten en azından biraz özveri beklerim.
Hee yersin kendine bana ne ama kurallar net.
Tabi canım herkesin kendi yararına yani. Bi şekilde dengelemek gerek

🔥 Kurallar
❗Her gün menü paylaşımı yapılacak.
❗Yemek fotoğrafı göndermek yasak.
İsterseniz menü şeklinde yazın, isterseniz sadece "diyet yemeği yedim" şeklinde yazın fark etmez.
❗5 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta tartı fotoğrafı koymayan kişiler uyarılıp liste dışı edilecek
❗Taşkınlık yapıp diyete aykırı bir şey yerseniz "diyet dışı beslendim +400 kalori aldım" şeklinde bilgi verilecek. Ne yediğimiz gizli tutulacak ki diğer arkadaşlarımızinda canı çekmesin
❗Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak
❗Günde en az 10-12 bardak su içilecek

Cezalar
❗ Taşkınlık yapanlar 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
❗ Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta icinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
❗Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında liste dışı edilecek.
❗Ay sonunda 1-2 kilodan fazla verememiş arkadaşlar bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
(Küçük bebeği olan ya da sağlık problemi olan arkadaşlarin adım süresi evde egzersize çevrilecek)

kurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil

🔥 Kurallar
❗Her gün menü paylaşımı yapılacak.
❗Yemek fotoğrafı göndermek yasak.
İsterseniz menü şeklinde yazın, isterseniz sadece "diyet yemeği yedim" şeklinde yazın fark etmez.
❗5 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta tartı fotoğrafı koymayan kişiler uyarılıp liste dışı edilecek
❗Taşkınlık yapıp diyete aykırı bir şey yerseniz "diyet dışı beslendim +400 kalori aldım" şeklinde bilgi verilecek. Ne yediğimiz gizli tutulacak ki diğer arkadaşlarımızinda canı çekmesin
❗Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak
❗Günde en az 10-12 bardak su içilecek

Cezalar
❗ Taşkınlık yapanlar 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
❗ Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta icinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
❗Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında liste dışı edilecek.
❗Ay sonunda 1-2 kilodan fazla verememiş arkadaşlar bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
(Küçük bebeği olan ya da sağlık problemi olan arkadaşlarin adım süresi evde egzersize çevrilecek)
Ay nolyo bre birden mahkeme seysi gibi olfu bcjxj

kurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil
Önceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?
Cho 4 madde paylaştı
Daha o zaman kuralları belirledik.
Sorun değil ben hepsini tek tek yazarım.
Biliyorsun ki Cho o gece hiç uyumadı liste hazırladı çocuğun okulu derken tek tek maddeleri yaşamamış.
Ama ben yarın maddeleri hazırlarım gruplar ona uyar.
Yine haksızlık olmasın.
Ben bu gece işimi hucumu bırakır diğer topicte yazılan kuralları buradaki kuralları yollarım.

Kalori hesabı ve olabildiğince dengeli beslenmek ilk amacımız kuzum S shinelikeadiamond
diyetisyenin şeker, un vs miktarını hesaplayarak vermiştir yani total olarak dengeli bir menü olmuştur :KK66:
Diyetisyen bana da dondurma vermisti hatirliyorum ama baya bi kilo verdikten sonra vermisti. O da tek top. Haftada 1 gun 5ten once. Sadaka mi veriyon lan sen bana diye şrakkkkk diye tokadi basip bxbxbxb basmafim tabii ama tek top dondurmayi sen ye bacim dedim yani bxbxbx

Yani evet ama dün başladık zaten daha haftalar sonra olsaydı belki daha farklı olurdu. İstekli olduğunu hissediyorum daha öncede dediğim gibi cezayı öder istediğimi yer içerim diyede düşünme öyle olmuyor işte kanun yasa değil ki bu🤣

X