Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

ay tamam taşkınlık derken ben anlamamışım onu. :KK43: kaçamak taşkınlık mı oluyordu ne bileyim ben aaaaaaaaa çarmıha gerildim resmen bugün tamam yaparım 10bin :KK61:
Sen bugün resmen taşkınlık yaptın ama ben konuşma tarzından böyle hissettim özrün kabahatinden büyük oldu mayonez yemediğim için ne demek Allah aşkına. Evde bir dünya yapılacak isim varken söz verdik diye spor yapıyorum kendimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum. Zorla değil tabiki bunları sende kabul ettin ki buradasın.

hep çocuklar oh ne güzel bahane. benim başım kel tabi ceza alim hemen. sucuk da taşkınlık tencere de 10bin adım atsın benle
400 kalori şekerleme ile sucuklu yumurta aynı kalori değil.
Sucuğun içinde protein var.
Kalorisi şu şekilde
Screenshot_2023-09-19-23-24-59-25_271fb9816238681ad020e32138344842.jpg

Hunnap çok faydalı minikcim iyi yapmışsın.
Tebrik ederim senin için gayet güzel dengeli bir gün olmuş 🧿
Hiç bişey kaçırmadım gereksiz bişey yemedim ..aklima kötü şeyler gelmedi değil :confused: dedim beraber yürüyeceğiz biz bu yollarda :KK45:

Sen bugün resmen taşkınlık yaptın ama ben konuşma tarzından böyle hissettim özrün kabahatinden büyük oldu mayonez yemediğim için ne demek Allah aşkına. Evde bir dünya yapılacak isim varken söz verdik diye spor yapıyorum kendimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum. Zorla değil tabiki bunları sende kabul ettin ki buradasın.
vallahi billahi mayonez yeseydim eksiklik hissedip gözüm dönmicekti bilir inanmayın siz bana. hep mayonezsizlikten öyle oldu. yicem bundan sonra karıimayın mayonezime 10bin adım ne kim koydu bu cezayı ya zindana aslanlara atın isterseniz bi şekerleme yedim diye:/ bilmiyordum ayrıca uyumayınca bööyle oluyor bende stresten heralde :KK42: :KK61:

Amanınn kızlarr yapmayın 😂
birbirimizi iyi tanısak ben de şaka yaparım da dışarıdan bir okuyucuyum sadece 😂
sizin ortamınız bozulmasın inşallah çok güzelsiniz 🙏 misafirliğe beklerim ama 😍
Moralim bozuktu bugün, çok iyi geldiniz Allah razı olsun 😁
Biz de bekleriz her zaman. ❤

vallahi billahi mayonez yeseydim eksiklik hissedip gözüm dönmicekti bilir inanmayın siz bana. hep mayonezsizlikten öyle oldu. yicem bundan sonra karıimayın mayonezime 10bin adım ne kim koydu bu cezayı ya zindana aslanlara atın isterseniz bi şekerleme yedim diye:/ bilmiyordum ayrıca uyumayınca bööyle oluyor bende stresten heralde :KK42: :KK61:
Ay ne mayonezmis kardesim nerden soyledim bcbxbxb

tamam ekimde değiştirebiliyorum bkayım :KK66:
kız karnın mı acıktı senin 😂
İlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizin o_O 90 karda takıldım bı sure ,zipzip la da zayıflamaya çalıştım ortam iyiydi de bende icraat yoktu :KK53: kesin denk gelmisizdir o yüzden sordum

İlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizin o_O 90 karda takıldım bı sure ,zipzip la da zayıflamaya çalıştım ortam iyiydi de bende icraat yoktu :KK53: kesin denk gelmisizdir o yüzden sordum
bir tatlı ismiydi canım bayağı kullandım , başka yok bildiğim, sitede
şimdi yazmayım :)
ben de zıpzıpla masterfitte kaldım. 5.takımdaydım takımlar kapanınca dağıldık cnm
sıkı kurallara çok gelemiyorum ama bazısı da böyle başarılı oluyor hayranım

Belli mi.oldu bcbcb aldigim kefiri kasiga döküp dilimi degdirdim 🤣
çiyalı limonlu su tavsiye ederim canım çiya tüketebiliyorsan

Orda Bende vardım seni de ordan hatırlıyorum 3 yıl önce falandı demi

ben de vardım o zamnalar orada tencere. ama tabi cezalı olduğum için sorulmasın bana bunlar

X