Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Konuyu değiştirme lütfen bugün de gayet aktiftin sürekli yazdın ne ara ne oldu da yedin 1 değil 2 degil 400 kalorii😱
aşkolsun dışarı yürüyüşe çıkmıştım bitkin düştüm ölüyordum kan şekerim düşmesin diye yedim hepsini. dün hiç uyumadım. bi de işte mayonezsiz sandviç yiyince..

valla arte alışverişe gittiğimde ghem aldığım fındıktan aliim dedim kalorisine bi baktım 100 grmı 750 kcal. ben onu bi oturuşta bitiriyorsum 150 gr olarak. geri koydum o yüzden şekerleme aldım daa az diye. hiç kalori bakmıyormuşum ben şok oldum görünce :eek: :eek:
Bence bizimle dalga geçiyorsun.

valla arte alışverişe gittiğimde ghem aldığım fındıktan aliim dedim kalorisine bi baktım 100 grmı 750 kcal. ben onu bi oturuşta bitiriyorsum 150 gr olarak. geri koydum o yüzden şekerleme aldım daa az diye. hiç kalori bakmıyormuşum ben şok oldum görünce :eek: :eek:
Yaşimizi yazsak duzelicekti halbüsü bütün herseyler hxhxhx😐

aşkolsun dışarı yürüyüşe çıkmıştım bitkin düştüm ölüyordum kan şekerim düşmesin diye yedim hepsini. dün hiç uyumadım. bi de işte mayonezsiz sandviç yiyince..
Nasil yani mayonezsiz sandvic yiyince 😲 kiz kafa mı buluyon anlamadım 🤣 kan şekerine horon teptirmissinn böyle de 😤

Ben cok diyetisyene gittim bazılarıyla arkadaş oldum birisi bana demisti ki vücudunda ödem cok ama yağın yanında onun lafı olmaz😒 bide paket satın almıştım gitmedim daha yanarım o paraya 😅
Aynı bizim öküz gibi desene en iyi ihtimal 6 ayda verirsin tabi verebilirsen demişti.
74 kiloydum ona gittimde verdiği liste ile 79 oldum :olamaz:

X