- 6 Nisan 2010
- 3.811
- 14.011
GünaydınGüüüünaydıııınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGüüüünaydıııınnn
Köz patlicansa kozleyip buzluğa atabilirsin yada ince ince doğrayıp kurutabilirsin yağda pişirip buzluğa da atılırKızlar bana 10 kilo patlıcan geldi.
Ne yapayım bunlarla ?burada hamarat cok
Grup kurallarından yola çıkıp esnettimKurallar kabul edilecek başka şansın yok sanki
Köz, karnıyarık,musakka bunları yapıp buzluğa atabilirsinKızlar bana 10 kilo patlıcan geldi.
Ne yapayım bunlarla ?burada hamarat cok
Airfry da yapıp koysam olur galibaKöz patlicansa kozleyip buzluğa atabilirsin yada ince ince doğrayıp kurutabilirsin yağda pişirip buzluğa da atılır
airfrey da közleyecek de çok. ama ben ekmek fırınına veriyorum. közleyip veriyorlar odun ateşinde cüzi bi miktaraAirfry da yapıp koysam olur galiba
Olur olur kışın yemegini yaparsın çıkarıp güzel olurAirfry da yapıp koysam olur galiba
Kozleyeceksen evet ,kizartacaksan çizgi çizgi soysanda olur :))Daha önce hiç yapmadım.
Dışini soyup mu koyacağım difrize.
Ben hiç iş yapmayı sevmem ya
Kozlemeyi sordum öbürünü biliyorum zatii.Kozleyeceksen evet ,kizartacaksan çizgi çizgi soysanda olur :))
Kiz kim yolluyosa bana da yollasin biraz vxvxv
Succulent canım öncelikle afiyet olsunSabah kahvaltı
Dün misafirden 2 tane mini rulo börek kalmıştı onu yedim
Öğle
1 adet karnı yarık
1 kase sebzeli çorba
150gr yoğurt
1buçuk litre tamamladım
Duygusaldı aslında cok agladim(oraya girmeyecegim)Kiz kim yolluyosa bana da yollasin biraz vxvxv
Adım süresi evde egzersize çevrilir. 10.000 adım aşağı yukarı 1.30 saat eder. Bu da cezanin egzersize çevrilmis süresidir. 45 dk Leslie ya da farklı bir egzersiz, 45 dk Eliptik yapabilirsin. Eliptik olduğu için foto isteme şansımız var bu yüzden senden de eliptik fotosu alırız en iyisi hiç cezaya kalmamakGrup kurallarından yola çıkıp esnettim Eki Görüntüle 3311131
Hoş geldin canım. Siftahi yaptım ben succulent cezalı. Başka bir vukuat yok henüz. Birazdan yürüyüşe cikicamKızlar napiyosunuz
Kahvaltıyı yaptım geldim.
Bir dilim normal ekmek
Bir dilim beyaz peynir
1 t.k tahin pekmez
Çay
Regl oldum belim dotum ağrıyo ilaç içtim yaticam artık
İnşallah bı vukuat yoktur