- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Yaaa ben size söylediklerini düşünmeden gülmüştüm anlamamıştım.Bonus bilir az antidepresan içmedim anksiyete yaptı bende insanlar
Eğer size söylüyorlardı lütfen söyletme ne terbiyesizlik ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben size söylediklerini düşünmeden gülmüştüm anlamamıştım.Bonus bilir az antidepresan içmedim anksiyete yaptı bende insanlar
Sağol senin de mübarek olsunkandilin mübarek olsun canım
Bazen okuyordum canım çok ayrıntılı bilmiyorum ama gerçekten haklı bonus , mesafe koymak en güzeli böyle insanlaraBonus bilir az antidepresan içmedim anksiyete yaptı bende insanlar
Korumak ne kiz icinden gecerim adaminBazen okuyordum canım çok ayrıntılı bilmiyorum ama gerçekten haklı bonus , mesafe koymak en güzeli böyle insanlara
onlar böyle bir hak görüyorsa ego tatmini için,senin de kendi egonu benliğini koruma hakkın daha fazla
Geçmiş olsun delfiniaMerhaba Cemoos
Bugün küçük tansiyonum 10'a yükseldi, öğleden sonra, işyerimden izin aldım, evde yattım akşama kadar. Akşam yemek yemek için kalktım. Dışarıda yürüyüş yapamadım; akşam yemekten sonra Leslie'deki gibi tempolu yürüyüş yaptım, 7000 adım yapabildim.
26/09/2023, Salı gününe ait menümü, suyumu, egzersizimi paylaşayım:
Sabah:
Sahanda yumurta yedim.
4 yumurta ile yaptığımdan bayağı tok tuttu. Yanında 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğlen yemek yemeyeceğim.
Ara:
*1 porsiyon meyve
* Sade Türk kahvesi
Akşam:
1 dilim ızgara biftek
1 dilim tam buğday ekmeği
- SU: 2,5 lt içtim.
- Egzersiz: 7000 adım (1,5 saat)
Kız sokaktan geçen adama daha çok kadınlara ne diyim birine terbiyesiz dedim diye benim özsaygım yokmuş hak ediyormuşum öyle dedi.Mübarek gece de ağzımı bozmiyim kendine laf ettirme lisbets sakın ama sakın.
Burda bile kimseye laf ettirmedim topikte ne arkadaşlarıma ne kendime. Hele bir de yüzüme söyleyecek biri sıkıysa söylesin
Kimsenin haddine değil.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun delfinia
Bende tam onu yazacaktım. Fena acıktım uyumaya çalışcamKizlarrr benim karnimdan çok değişik sesler geliyo öyle böyle değil açlıktan ya
Napicam
Kız sokaktan geçen adama daha çok kadınlara ne diyim birine terbiyesiz dedim diye benim özsaygım yokmuş hak ediyormuşum öyle dedi.
Yaaa benim daha mutfak işim var da uyusam ne olacak baya baya gurulduyoBende tam onu yazacaktım. Fena acıktım uyumaya çalışcam
Hahahah benim ki arada gurulduyorYaaa benim daha mutfak işim var da uyusam ne olacak baya baya gurulduyo
3-4 tane çiğ badem yesen biraz tok tutar mı acaba?Kizlarrr benim karnimdan çok değişik sesler geliyo öyle böyle değil açlıktan ya
Napicam
Yememek için zorluyorum kendimi3-4 tane çiğ badem yesen biraz tok tutar mı acaba?
Ya da salatalık mı yesen?
Korumak ne kiz icinden gecerim adamin
Ay bu ben bdbdbdh
Bana diyetisyen gece cok acikirsan araogune ne koymussam onu ye demisti. Atiyorum findi mi yogurt mu neyse. Hani ara ogun kadar 5 tane bademse onu gecmiycenYaaa benim daha mutfak işim var da uyusam ne olacak baya baya gurulduyo
Ben ara öğünde yediğimi yersem kilo alırım ahxbxbhxhdBana diyetisyen gece cok acikirsan araogune ne koymussam onu ye demisti. Atiyorum findi mi yogurt mu neyse. Hani ara ogun kadar 5 tane bademse onu gecmiycen
Terbiyesiz ya. Ne haddine sana ne. Üzmeyin siz kendinizi. Yapıştırın cevabı. Bu arada kelin ilacı olsa başına sürer. Bende yapistiramiyorumKız sokaktan geçen adama daha çok kadınlara ne diyim birine terbiyesiz dedim diye benim özsaygım yokmuş hak ediyormuşum öyle dedi.